• Προσφορές στο Petas.gr

  Οι καλύτερες προσφορές για αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια μόνο στο petas.gr!

  Το petas.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και τις καλύτερες προσφορές σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια και σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε αυτήν που ταιριάζει σε εσάς. Απλά επιλέξτε μια από τις προσφορές αεροπορικών ή ακτοπλοϊκών από την παραπάνω λίστα. Στην συνέχεια πραγματοποιήστε την κράτησή σας εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας την φόρμα κρατήσεων του petas.gr. Επιλέξτε τις ημερομηνίες που θέλετε να ταξιδέψετε, τον αριθμό εισιτηρίων και την κατηγορία θέσης (ανάλογα με την εκάστοτε προσφορά ακτοπλοϊκών ή αεροπορικών εισιτηρίων) και είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε!

  Έκπτωση της Blue Star Ferries στα δρομολόγια προς/από Κω & Ρόδο

  Η Blue Star Ferries σας προσφέρει 20% έκπτωση στο εισιτήριο του Ι.Χ. σας στα δρομολόγια από Πειραιά προς Κω & Ρόδο και αντίστροφα. Απαραίτητη προϋπόθεση για να εξασφαλίσετε την έκπτωση είναι η ταυτόχρονη έκδοση των εισιτηρίων επιστροφής με αυτά της αναχώρησης σας. Στη γραμμή Πειραιάς-Κως-Ρόδος ταξιδεύουν τα πλοία Blue Star 1 & Blue Star 2. Επωφεληθείτε και από την οικογενειακή προσφορά και κερδίστε 20% έκπτωση στις τετράκλινες καμπίνες. Προκειμένου να εξασφαλίσετε την προσφορά της τετράκλινης καμπίνας δε χρειάζεται να προβείτε σε ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίων αναχώρησης και επιστροφής. Οι προσφορές αυτές είναι αυτόματα καταχωρημένες στο σύστημα, ούτως ώστε το μόνο που χρειάζεται, είναι να επιλέξετε δρομολόγια και να εκδώσετε τα εισιτήρια σας.

 • Προσφορά 3+1 από την Anek Lines

  Ταξιδέψτε με την παρέα σας ή την οικογένεια σας σε τετράκλινη καμπίνα και πληρώστε τρία ακτοπλοϊκά εισιτήρια! Όροι και προϋποθέσεις προσφοράς: Για να εξασφαλίσετε την έκπτωση θα πρέπει να ταξιδεύετε και οι τέσσερις στην ίδια καμπίνα (ενιαίος κωδικός κράτησης για όλα τα εισιτήρια). Επίσης απαραίτητη προϋπόθεση για την προσφορά είναι, οι δύο τουλάχιστον επιβάτες να εκδίδουν εισιτήριο σε ακέραιο ναύλο. Εφ' όσον οι υπόλοιποι επιβάτες δικαιούνται έκπτωση, δωρεάν εισιτήριο θα λάβει αυτός, ο οποίος έχει τη μεγαλύτερη έκπτωση. Σε περίπτωση που μόνο ένας εκ των τεσσάρων συνεπιβατών δικαιούται έκπτωση, αυτός είναι που θα λάβει και το δωρεάν ακτοπλοϊκό εισιτήριο. Όσον αφορά στα ακέραια εισιτήρια, ισχύει κανονικά και η έκπτωση της επιστροφής (20%) σε περίπτωση που εκδοθεί ταυτόχρονα με την αναχώρηση.

 • Petas Βιέννη με Austrian Airlines από 136 ευρώ!

  Ταξιδέψτε στη Βιέννη με εισιτήρια από 136€. Οι τιμές αφορούν σε απευθείας πτήσεις μετʼεπιστροφής, που πραγματοποιούνται με αεροσκάφη της Austrian Airlines. Η προσφορά υπόκειται σε περιορισμένη διαθεσιμότητα. Κρατήσεις ως και 18 Οκτωβρίου 2015 για ταξίδια ως 31 Δεκεμβρίου 2015. Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων περιλαμβάνονται. Στην τιμή περιλαμβάνεται μεταφορά χειραποσκευής ως 8kg. Αλλαγές ή ακυρώσεις εισιτηρίων που εμπίπτουν στην προσφορά δεν επιτρέπονται.

 • Έκπτωση ως και 40% σε πτήσεις εξωτερικού της Aegean Airlines

  Όροι προσφοράς: Η έκπτωση ισχύει για όλους τους τύπους ναύλου (Go Light, Flex) σε απευθείας πτήσεις από Ελλάδα προς το εξωτερικό και αντίστροφα, είτε πρόκειται για εισιτήρια απλής μετάβασης, είτε μετ’ επιστροφής. Κρατήσεις: Ως και την 1η Απριλίου 2015 για ταξίδια από τις 26 Απριλίου 2015 μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου 2016 (26/04-30/06 έκπτωση 20%, 16/09-31/10 έκπτωση 30%, 01/11-17/12 & 11/01/16-29/02/16 έκπτωση 40%). Οι εκπτώσεις υπολογίζονται επί του ναύλου και επίναυλου καυσίμων και είναι ήδη ενσωματωμένες στις τιμές που δημοσιεύονται στο διαδικτυακό τόπο www.petas.gr. Αλλαγές ή ακυρώσεις εισιτηρίων, που εμπίπτουν στην προσφορά, πραγματοποιούνται ανάλογα με τους κανονισμούς του εκάστοτε ναύλου, όπως αυτοί ορίζονται αποκλειστικά από την αεροπορική εταιρεία και κατόπιν της καταβολής τυχόν προστίμου ή/και διαφοράς ναύλου από τον επιβάτη. Όσοι εκ των επιβατών αγοράσουν εισιτήριο κατηγορίας Go Light δικαιούνται να μεταφέρουν μια χειραποσκευή ως 8kg.

 • Προσφορά Aegean Airlines για εισιτήρια εσωτερικού από 24€

  Η προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής, σε ναύλους GoLight (δυνατότητα μεταφοράς μίας χειραποσκευής ανά επιβάτη βάρους ως και 8kg) και Flex για όλο το δίκτυο εσωτερικού πλην των δρομολογίων άγονης γραμμής. Κρατήσεις μέχρι και τις 28/02/14 για ταξίδια από 18/03 ως και 25/10/14 (εξαιρείται το διάστημα 12-28/04/14). Η προσφορά περιλαμβάνει φόρους αεροδρομίου, ενώ δεν περιλαμβάνει τυχόν έξοδα συναλλαγής για αγορά εισιτηρίων από το www.petas.gr. Η δυνατότητα αλλαγών ή ακυρώσεων ορίζεται αποκλειστικά από τους όρους του ναύλου στους οποίους υπόκειται το κάθε εισιτήριο και από την πολιτική του αερομεταφορέα εν γένει.

 • Έκπτωση ως και 30% στο δίκτυο εξωτερικού της Aegean Airlines

  Η Aegean Airlines εγκαινιάζει νέους προορισμούς στο δίκτυο της και σας προσφέρει έκπτωση σε όλες τις πτήσεις εξωτερικού. Πετάξτε απευθείας σε όλες τις πόλεις που ήδη εξυπηρετεί ο αερομεταφορέας αλλά και στο Άμπου Ντάμπι, Βυρητό, Μπέρμπιγχαμ, Κοπεγχάγη, Αμβούργο, Λυών, Μασσαλία, Νάντη, Πάφο, Στοκχόλμη και Ζυρίχη από Αθήνα ή Μπορντό, Ντόνετσκ, Αμβούργο, Λυών, Μασσαλία, Ζυρίχη, Ντνιπροπέτροβσκ από Ηράκλειο, ή Στοκχόλμη από Καλαμάτα, ή Ζυρίχη από Ρόδο, ή Αννόβερο, Κολωνία, Νυρεμβέργη, Ροστόβ από Θεσσαλονίκη. Η προσφορά ισχύει σε όλο το δίκτυο εξωτερικού της Aegean Airlines για ταξίδια απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής. Κρατήσεις: Μέχρι και 20/01. Ταξίδια με έκπτωση: 10/02-30/06/14. Συγκεκριμένα: Στο διάστημα 10/02-09/03 προσφέρεται έκπτωση 20%, ενώ από 10/03 ως και 30/06 παρέχεται έκπτωση 30%. Το διάστημα 11-29/04 εξαιρείται της προσφοράς. Η έκπτωση ισχύει στο ναύλο και τον επίναυλο καυσίμου, ενώ δεν αφορά στους φόρους αεροδρομίου και σε τυχόν χρέωση αμοιβής υπηρεσίας για αγορά εισιτηρίου από το www.petas.gr. Οι δημοσιευμένες τιμές στο www.petas.gr περιλαμβάνουν ήδη την έκπτωση. Αλλαγές ή ακυρώσεις εισιτηρίων που εμπίπτουν στην προσφορά επιτρέπονται σύμφωνα με τους όρους του εκάστοτε ναύλου και με την επιβολή των αντίστοιχων προστίμων/διαφορών ναύλου που ορίζει η Aegean Airlines. Σημειωτέον ότι, ο ναύλος Go Light επιτρέπει τη μεταφορά μιας χειραποσκευής ως 8kg.

 • Petas Αθήνα-Βιέννη με εισιτήρια από 148€

  Τα εισιτήρια που ξεκινούν από 149€, αφορούν σε δρομολόγια μετ' επιστροφής και περιλαμβάνουν φόρους αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων, ενώ δεν περιλαμβάνουν τυχόν αμοιβή υπηρεσίας για αγορά εισιτηρίων από το www.petas.gr. Αλλαγές ή ακυρώσεις των εισιτηρίων που υπόκεινται στους όρους της προσφοράς δεν επιτρέπονται. Το διάστημα 18 Δεκεμβρίου 2013 ως και 6 Ιανουαρίου 2014 εξαιρείται της προσφοράς.

 • Petas με 30% έκπτωση σε πτήσεις εξωτερικού της Aegean Airlines

  Η προσφορά ισχύει σε απευθείας πτήσεις εξωτερικού απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής που πραγματοποιούνται με αεροσκάφη της Aegean Airlines. Η έκπτωση 30% εφαρμόζεται επί του ναύλου και του επίναυλου καυσίμων, ενώ δεν ισχύει όσον αφορά στους φόρους αεροδρομίου, ούτε σε τυχόν αμοιβή υπηρεσίας για αγορά εισιτηρίων από το www.petas.gr. Οι δημοσιευμένες τιμές περιλαμβάνουν ήδη την έκπτωση. Επωφεληθείτε της προσφοράς κλείνοντας τα εισιτήρια σας στο διάστημα 12-17/12/2013 και ταξιδεύοντας από 10 Ιανουαρίου ως και 10 Απριλίου 2014. Το δικαίωμα αλλαγής ή ακύρωσης εισιτηρίων που έχουν εκδοθεί στα πλαίσια της προσφοράς εξαρτάται από τους όρους του εκάστοτε ναύλου στους οποίους υπόκειται το κάθε εισιτήριο. Σημειωτέον ότι η Aegean Airlines διαθέτει πλέον τα Go Light εισιτήρια που επιτρέπουν τη δωρεάν μεταφορά μία χειραποσκευής μέχρι 8kg, ενώ η μεταφορά αποσκευής χρεώνεται ξεχωριστά.

 • Petas light & cheap με Aegean Airlines στην Ελλάδα! Εισιτήρια από 24€

  70.000 θέσεις της Aegean Airlines σε περιμένουν για να ταξιδέψεις με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια: Οι πτήσεις από ή προς Θεσσαλονίκη ξεκινούν από 24€, όπως και αυτές προς Αθήνα, ενώ τα αντίστροφα δρομολόγια (από Αθήνα) ξεκινούν από 42€. Η προσφορά ισχύει για απευθείας πτήσεις σε όλους τους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines, απλής μετάβασης ή και μετ’ επιστροφής. Επίσης, οι εκπτωτικές τιμές αφορούν αποκλειστικά σε ναύλους τύπου “Go Light”, οι οποίοι δεν περιλαμβάνουν μεταφορά αποσκευών, παρά μόνο μίας χειραποσκευής ανά επιβάτη συνολικού βάρους ως και 8 kg. Κρατήσεις πραγματοποιούνται μέχρι και τις 05/12/13 για ταξίδια στο διάστημα 10/01-30/06/14. Το διάστημα 12-29/04/14 εξαιρείται της προσφοράς. Στην προσφορά περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίου, ενώ δεν περιλαμβάνεται τυχόν έξτρα χρέωση αμοιβής υπηρεσίας για αγορά εισιτηρίου από το www.petas.gr. Ακυρώσεις των εισιτηρίων προσφοράς δεν επιτρέπονται, ενώ αλλαγές γίνονται δεκτές σύμφωνα με τους όρους του εκάστοτε ναύλου, που ορίζουν πάγιο πρόστιμο και καταβολή διαφοράς ναύλου.

 • Ταξιδέψτε με Olympic Air από 41€ σε προορισμούς εσωτερικού

  Πετάξτε από Χίο, Σάμο, Λήμνο και Μύκονο προς Αθήνα με τις πτήσεις της Olympic Air. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 41€, ενώ οι αντίστοιχες από Αθήνα ανέρχονται στα 60€. Η προσφορά ισχύει για δρομολόγια απλής μετάβασης και περιλαμβάνουν φόρους αεροδρομίου, ενώ δεν περιλαμβάνονται τυχόν έξτρα χρεώσεις για αγορά εισιτηρίου από το petas.gr. Κρατήσεις γίνονται μέχρι και 18/11/13 για ταξίδια από 05/12/13 ως και 29/03/14. Ακυρώσεις των εισιτηρίων προσφοράς δεν επιτρέπονται, ενώ αλλαγές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση καταβολής προστίμου που ορίζει ο αερομεταφορέας συν τη διαφορά ναύλου, εφόσον προκύψει.