• Προσφορές ακτοπλοϊκών εισιτηρίων ANEK LINES

  Το petas.gr σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε όλες τις προσφορές εισιτηρίων Anek Lines και να βρείτε αυτήν που ταιριάζει σε εσάς! Απλά επιλέξτε μία από τις προσφορές Anek Lines από την παρακάτω λίστα. Στην συνέχεια, κάντε την κράτησή σας χρησιμοποιώντας τη φόρμα κρατήσεων του petas.gr. Επιλέξτε τις ημερομηνίες που θέλετε να ταξιδέψετε, τον αριθμό εισιτηρίων και την κατηγορία θέσης (ανάλογα με την εκάστοτε προσφορά ακτοπλοϊκών εισητηρίων της Anek Lines) και είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε!

  Προσφορά 3+1 από την Anek Lines

  Ταξιδέψτε με την παρέα σας ή την οικογένεια σας σε τετράκλινη καμπίνα και πληρώστε τρία ακτοπλοϊκά εισιτήρια! Όροι και προϋποθέσεις προσφοράς: Για να εξασφαλίσετε την έκπτωση θα πρέπει να ταξιδεύετε και οι τέσσερις στην ίδια καμπίνα (ενιαίος κωδικός κράτησης για όλα τα εισιτήρια). Επίσης απαραίτητη προϋπόθεση για την προσφορά είναι, οι δύο τουλάχιστον επιβάτες να εκδίδουν εισιτήριο σε ακέραιο ναύλο. Εφ' όσον οι υπόλοιποι επιβάτες δικαιούνται έκπτωση, δωρεάν εισιτήριο θα λάβει αυτός, ο οποίος έχει τη μεγαλύτερη έκπτωση. Σε περίπτωση που μόνο ένας εκ των τεσσάρων συνεπιβατών δικαιούται έκπτωση, αυτός είναι που θα λάβει και το δωρεάν ακτοπλοϊκό εισιτήριο. Όσον αφορά στα ακέραια εισιτήρια, ισχύει κανονικά και η έκπτωση της επιστροφής (20%) σε περίπτωση που εκδοθεί ταυτόχρονα με την αναχώρηση.

 • Εκπτώσεις ΑΝΕΚ στα ημερήσια δρομολόγια προς/από Χανιά

  Η Αnek Lines προγραμματίζει και φέτος το καλοκαίρι ημερήσια δρομολόγια των πλοίων "Ελευθέριος Βενιζέλος" & "Έλυρος" από Πειραιά προς Χανιά & αντίστροφα και χαρίζει 20% έκπτωση στα οικονομικά εισιτήρια (κατάστρωμα) και στις αριθμημένες αεροπορικού τύπου θέσεις, 30% έκπτωση σε όλες τις καμπίνες και 30% έκπτωση στα οχήματα/μηχανές όλων των τύπων και κατηγοριών (η έκπτωση δεν ισχύει για μεταφορά ασυνόδευτων οχημάτων, φορτηγών & λεωφορείων). Ταξιδέψτε από το λιμάνι του Πειραιά με καθημερινές αναχωρήσεις των πλοίων της Anek Lines και βρεθείτε στα Χανιά σε επτάμισι ώρες περίπου επωφελούμενοι των προσφορών και των εκπτώσεων που ισχύουν και στα βραδινά δρομολόγια, όπως η 20% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών και οχημάτων της επιστροφής σας αρκεί να έχουν εκδοθεί ταυτόχρονα με αυτά της αναχώρησης.

 • Πασχαλινή προσφορά ΑΝΕΚ στα ημερήσια δρομολόγια προς & από Χανιά

  Η ΑΝΕΚ προσφέρει έκπτωση 25% σε όλα τα έκτακτα πασχαλινά δρομολόγια από Πειραιά προς Χανιά και αντίστροφα. Η έκπτωση αφορά σε όλες τις επιβατικές θέσεις και στα ΙΧ οχήματα. Τα έκτακτα δρομολόγια είναι ημερήσια και διαμορφώνονται ως εξής: Παρασκευή 06/04 από Πειραιά προς Χανιά και από Χανιά προς Πειραιά αναχώρηση στις 10:00. Μ. Τετάρτη 11/04 & Μ. Πέμπτη 12/04 αναχώρηση από Πειραιά στις 10:00, αναχώρηση από Χανιά στις 09:00. Μ. Σάββατο 14/04 αναχώρηση από Πειραιά προς Χανιά και από Χανιά προς Πειραιά στις 12:30, Τρίτη του Πάσχα 17/04 αναχώρηση από Πειραιά στις 09:00, αναχώρηση από Χανιά στις 10:00.