• Προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων Lufthansa

  Ψάχνετε για τις καλύτερες προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων Lufthansa;

  Το petas.gr σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε όλες τις προσφορές εισιτηρίων Lufthansa και να βρείτε αυτήν που ταιριάζει σε εσάς! Απλά επιλέξτε μία από τις προσφορές Lufthansa από την παρακάτω λίστα. Στην συνέχεια, κάντε την κράτησή σας χρησιμοποιώντας την φόρμα κρατήσεων του petas.gr. Επιλέξτε τις ημερομηνίες που θέλετε να ταξιδέψετε, τον αριθμό εισιτηρίων και την κατηγορία θέσης (ανάλογα με την εκάστοτε προσφορά αεροπορικών εισητηρίων της Lufthansa) και είστε έτοιμοι να πετάξετε!

  Προσφορά για Βόρεια Αμερική! Petas με Lufthansa & SWISS από 475€

  Όροι προσφοράς: Οι Lufthansa & SWISS επανέρχονται με νέα προσφορά για πτήσεις στη Βόρεια Αμερική: Πετάξτε για Νέα Υόρκη με εισιτήρια από 475€ και Σικάγο από 509€. Συγκεκριμένα, η Lufthansa προσφέρει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια και προς άλλους προορισμούς: Ταξιδέψτε στη Φιλαδέλφεια με εισιτήρια από 529€, Ουάσινγκτον από 529€, Ντιτρόιτ από 569€, Χιούστον από 589€, Σηάτλ από 660€ και Βανκούβερ από 669€. Περίοδος κρατήσεων: 23-29/10/13. Περίοδος ταξιδιού: 18/11-16/12/13 & 06/01-28/02/13. Οι τιμές περιλαμβάνουν φόρους αεροδρομίων, επίναυλους καυσίμων και αντιστοιχούν σε μετ’ επιστροφής δρομολόγια. Στην προσφορά δεν περιλαμβάνεται τυχόν έξτρα αμοιβή υπηρεσίας για έκδοση εισιτηρίου από το www.petas.gr. Μέγιστο διάστημα παραμονής στο εξωτερικό: Τρεις μήνες. Ελάχιστο διάστημα παραμονής στο εξωτερικό: Τουλάχιστον μια Κυριακή. Ακυρώσεις ή αλλαγές των εισιτηρίων που υπόκεινται στην προσφορά δεν επιτρέπονται.

 • Πετάξτε με Lufthansa & Swiss για Βόρεια Αμερική από 472€

  Όροι προσφοράς: Η προσφορά ισχύει για πτήσεις από Ελλάδα προς Βόρεια Αμερική με αεροσκάφη των Lufthansa & Swiss. Πετάξτε για Νέα Υόρκη από 472€, για Μόντρεαλ από 519€, για Σικάγο από 529€, για Σαν Φρανσίσκο από 649€. Με Lufthansa ισχύουν και προσφορές προς Τάμπα από 609€, Λας Βέγκας από 619€ και Ντένβερ από 649€. Κρατήσεις γίνονται από 24 μέχρι και 30 Οκτωβρίου για ταξίδια από 1 Δεκεμβρίου 2012 μέχρι και 21 Μαρτίου 2013. Οι τιμές αφορούν σε πτήσεις μετʼ επιστροφής και περιλαμβάνουν φόρους αεροδρομίου. Στην προσφορά δεν περιλαμβάνονται τυχόν έξτρα αμοιβές υπηρεσίας (service fees) για συναλλαγές που αφορούν σε αγορά εισιτηρίου από το www.petas.gr. Αλλαγές και ακυρώσεις εισιτηρίων επιτρέπονται αναλόγως με τους όρους του εκάστοτε ναύλου. Για αλλαγές και/ή ακυρώσεις ορίζεται η πληρωμή σχετικού προστίμου καθώς και της διαφοράς ναύλου που ενδέχεται να προκύψει από την όποια αλλαγή.

 • Νέα προσφορά Lufthansa για 5 Ευρωπαϊκές πόλεις από 179€

  Όροι προσφοράς: Η προσφορά ισχύει βάσει διαθεσιμότητας για πτήσεις που πραγματοποιούνται με αεροσκάφη της Lufthansa. Κλείστε τα εισιτήρια σας από 2-8 Οκτωβρίου 2012 για ταξίδια από 1 Ιανουαρίου μέχρι και 15 Μαρτίου 2013. Επιλέξτε μεταξύ πέντε προορισμών (Όσλο, Γκέτεμποργκ, Αμβούργο, Νυρεμβέργη και Νίκαια) και ταξιδέψτε με αεροπορικά εισιτήρια από 179€. Η τιμή περιλαμβάνει φόρους αεροδρομίων & επίναυλους καυσίμων και αντιστοιχεί σε πτήσεις μετ’ επιστροφής. Στην προσφορά δεν περιλαμβάνονται τυχόν έξτρα χρεώσεις συναλλαγής για αγορά εισιτηρίων από το www.petas.gr. Αλλαγές επιτρέπονται με την πληρωμή προστίμου, που αντιστοιχεί στους όρους του εκάστοτε ναύλου. Ακυρώσεις εισιτηρίων που εμπίπτουν στην προσφορά δεν επιτρέπονται. Ο ναύλος της προσφοράς προϋποθέτει μέγιστο χρονικό όριο παραμονής στο εξωτερικό τους 3 μήνες και ελάχιστο όριο παραμονής τουλάχιστον ένα Σαββατόβραδο.

 • Πετάξτε απευθείας στη Γερμανία με πτήσεις της Lufthansa από 119€

  Η Lufthansa σας ταξιδεύει στις πιο όμορφες πόλεις της Γερμανίας με απευθείας πτήσεις από 119€. Αναζητήστε πτήσεις και πετάξτε από την 1η Νοεμβρίου 2012 μέχρι και τις 15 Μαρτίου 2013 από Αθήνα & Θεσσαλονίκη για Μόναχο και Φρανκφούρτη με αεροπορικά εισιτήρια από 119€, στην Κολωνία και στο Ντίσελντορφ από 159€ και 179€ αντίστοιχα, στο Βερολίνο και στη Στουτγάρδη από 179€. Η προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις μετ’ επιστροφής και περιλαμβάνει φόρους, ενώ δεν περιλαμβάνει τυχόν πρόσθετες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το www.petas.gr. Για την απόκτηση της προσφοράς απαιτείται ελάχιστο χρονικό όριο παραμονής στο εξωτερικό τρεις μέρες, ή ένα Σαββατόβραδο και μέγιστο όριο παραμονής δώδεκα μήνες. Αλλαγές ή ακυρώσεις των εισιτηρίων που εμπίπτουν στην προσφορά δεν επιτρέπονται.

 • Νέα προσφορά Lufthansa & Swiss για Βόρεια Αμερική με 479€

  Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια με Lufthansa & Swiss μέχρι τις 26/06 και επωφεληθείτε των μεγάλων προσφορών: Από Αθήνα για Νέα Υόρκη και Βοστώνη με 499€, για Σικάγο, Ουάσινγκτον, Ατλάντα και Μόντρεαλ με 529€, για Φιλαδέλφεια με 479€. Οι τιμές αντιστοιχούν σε μετάβαση μετ' επιστροφής και περιλαμβάνουν όλους του φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις για έκδοση εισιτηρίου από το www.petas.gr. Η προσφορά ισχύει για ταξίδια από 15 Ιανουαρίου μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2013. Ακυρώσεις και αλλαγές στις ημερομηνίες πτήσεων δεν επιτρέπονται ενώ το ταξίδι σας θα πρέπει να έχει ελάχιστη παραμονή ως έξι μέρες και μέγιστη παραμονή ως τρεις μήνες (οι αναφερόμενες πτήσεις πραγματοποιούνται με ανταπόκριση σε ενδιάμεσους σταθμούς).