• Προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων Olympic Air

  Ψάχνετε για τις καλύτερες προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων Olympic;

  Το petas.gr σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε όλες τις προσφορές εισιτηρίων Olympic Air και να βρείτε αυτήν που ταιριάζει σε εσάς! Απλά επιλέξτε μία από τις προσφορές της Ολυμπιακής από την παρακάτω λίστα. Στην συνέχεια, κάντε την κράτησή σας χρησιμοποιώντας την φόρμα κρατήσεων του petas.gr. Επιλέξτε τις ημερομηνίες που θέλετε να ταξιδέψετε, τον αριθμό εισιτηρίων και την κατηγορία θέσης (ανάλογα με την εκάστοτε προσφορά αεροπορικών εισητηρίων της Olympic Air) και είστε έτοιμοι να πετάξετε!

  Ταξιδέψτε με Olympic Air από 41€ σε προορισμούς εσωτερικού

  Πετάξτε από Χίο, Σάμο, Λήμνο και Μύκονο προς Αθήνα με τις πτήσεις της Olympic Air. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 41€, ενώ οι αντίστοιχες από Αθήνα ανέρχονται στα 60€. Η προσφορά ισχύει για δρομολόγια απλής μετάβασης και περιλαμβάνουν φόρους αεροδρομίου, ενώ δεν περιλαμβάνονται τυχόν έξτρα χρεώσεις για αγορά εισιτηρίου από το petas.gr. Κρατήσεις γίνονται μέχρι και 18/11/13 για ταξίδια από 05/12/13 ως και 29/03/14. Ακυρώσεις των εισιτηρίων προσφοράς δεν επιτρέπονται, ενώ αλλαγές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση καταβολής προστίμου που ορίζει ο αερομεταφορέας συν τη διαφορά ναύλου, εφόσον προκύψει.

 • Πτήσεις εσωτερικού με Olympic Air από 41€

  Petas με Olympic Air από Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Ιωάννινα, Κω και Μύκονο προς Αθήνα με πτήσεις από 41€. Οι αντίστροφες διαδρομές (από Αθήνα) ξεκινούν από 60€. Κρατήσεις μέχρι και 23/10/13 για ταξίδια στο διάστημα 11/11/13-29/03/14. Η προσφορά περιλαμβάνει φόρους αεροδρομίων, επίναυλο καυσίμων και ισχύει για απλή μετάβαση. Στην προσφορά δεν περιλαμβάνονται τυχόν αμοιβές υπηρεσίας για αγορά εισιτηρίου από το petas.gr. Αλλαγές των εισιτηρίων που εμπίπτουν στην προσφορά επιτρέπονται με την καταβολή προστίμου που ορίζει ο αερομεταφορέας και την αντίστοιχη διαφορά ναύλου. Ακυρώσεις των εισιτηρίων που υπόκεινται στην προσφορά δεν επιτρέπονται.

 • Προσφορά Olympic Air για πτήσεις εσωτερικού από 41€

  Η Olympic Air προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια από 41€ στις πτήσεις από Χίο, Λήμνο, Κέρκυρα και Κεφαλονιά ενώ τα δρομολόγια από Αθήνα ξεκινούν από 60€. Κρατήσεις: 11-16/10/13 για ταξίδια στο διάστημα 20/10/13-31/03/14. Οι φόροι αεροδρομίου περιλαμβάνονται στην προσφορά.

 • Εισιτήρια από 41€ για πτήσεις εσωτερικού με την Olympic Air

  Κρατήσεις πραγματοποιούνται στο διάστημα 13-20/09/2013 για ταξίδια από 1η Νοεμβρίου 2013 ως και 31 Ιανουαρίου 2014. Τα εισιτήρια προς Αθήνα ξεκινούν από 41€, ενώ αυτά από Αθήνα ξεκινούν από 60€. Η προσφορά ισχύει για εισιτήρια απλής μετάβασης και περιλαμβάνει φόρους αεροδρομίων, ενώ δεν περιλαμβάνονται τυχόν αμοιβές υπηρεσίας για έκδοση εισιτηρίου από το petas.gr. Τα εισιτήρια προσφοράς δεν ακυρώνονται, ενώ αλλάζουν με πρόστιμο που ορίζει η Olympic Air συν τη διαφορά ναύλου.

 • Ολιγοήμερη προσφορά Olympic Air για πτήσεις εσωτερικού από 55€

  Η Olympic Air προσφέρει περιορισμένες θέσεις στις πτήσεις εσωτερικού με εισιτήρια που ξεκινούν από 55€. Η προσφορά ισχύει μόνο για online κρατήσεις και περιλαμβάνει φόρους αεροδρομίων. Ενδεικτικά παραθέτουμε κόστη δρομολογίων: Από Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ρόδο και άλλους προορισμούς προς Αθήνα από 55€, από Αθήνα προς Ηράκλειο από 60€, ενώ από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη ή Ρόδο από 74€. Ακυρώσεις των εισιτηρίων που εμπίπτουν στην προσφορά δεν επιτρέπονται. Αλλαγές επιτρέπονται υπό την προϋπόθεση ότι θα καταβηλθεί από τον επιβάτη το πρόστιμο που ορίζει ο αερομεταφορέας συν τη διαφορά ναύλου, εφόσον αυτή προκύπτει.

 • Νέα προσφορά Olympic Air για εισιτήρια από 34€

  Όροι προσφοράς: Ισχύει για πτήσεις απλής μετάβασης ή και μετʼ επιστροφής για ταξίδια, που πραγματοποιούνται με αεροσκάφη της Olympic Air. Για δρομολόγια εσωτερικού προς Αθήνα η τιμή ξεκινά από 34€, ενώ από Αθήνα το κόστος ξεκινά από 54€. Για δρομολόγια εξωτερικού προς Αθήνα η τιμή ξεκινά από 51€, ενώ από Αθήνα το κόστος ξεκινά από 67€. Κρατήσεις πραγματοποιούνται από τις 4 ως και τις 10 Φεβρουαρίου για ταξίδια από τις 15 Φεβρουαρίου ως και τις 31 Μαρτίου 2013. Στις τιμές περιλαμβάνονται οι φόροι, ενώ δεν περιλαμβάνονται τυχόν χρεώσεις συναλλαγής για αγορά εισιτηρίου από το www.petas.gr. Στην προσφορά δεν εμπίπτουν τα δρομολόγια από και προς τους προορισμούς της άγονης γραμμής. Ακυρώσεις ή αλλαγές εισιτηρίων επιτρέπονται ανάλογα με τους όρους του κάθε ναύλου και εφόσον πληρωθεί το πρόστιμο, που ορίζεται από τον αερομεταφορέα.

  Κατηγορίες: Olympic Αεροπορικά
 • 50.000 εισιτήρια σε όλο το δίκτυο της Olympic Air από 32€

  Όροι προσφοράς: Ισχύει για πτήσεις με αεροσκάφη της Olympic Air. Στην προσφορά δεν εμπίπτουν τα δρομολόγια της άγονης γραμμής. Κρατήσεις γίνονται από 16-24/10 για ταξίδια από 01/11 μέχρι και 15/12/12. Εισιτήρια πτήσεων εσωτερικού προς Αθήνα, από 32€ & από Αθήνα, από 57€. Εισιτήρια πτήσεων εξωτερικού προς Αθήνα, από 40€ & από Αθήνα, από 48€. Στις τιμές περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίου, ενώ δεν περιλαμβάνεται τυχόν έξτρα χρέωση συναλλαγής για αγορά εισιτηρίου/ων από το www.petas.gr. Αλλαγές ή ακυρώσεις επιτρέπονται με την αντίστοιχη χρέωση, που αντιστοιχεί στους όρους και στις προϋποθέσεις του εκάστοτε ναύλου.

  Κατηγορίες: Olympic Αεροπορικά
 • Petas με Olympic Air για Κωνσταντινούπολη από 49€

  Νέα προσφορά της Olympic Air για Κωνσταντινούπολη: Πετάξτε από Κωνσταντινούπολη για Αθήνα με εισιτήρια από 49€ και από Αθήνα για Κωνσταντινούπολη με εισιτήρια από 82€. Κρατήσεις γίνονται μέσα από την online μηχανή αναζήτησης του petas.gr από 27/09 μέχρι και 03/10 για ταξίδια από 15 Νοεμβρίου 2012 μέχρι και 31 Μαρτίου 2013. Οι πτήσεις είναι απευθείας και πραγματοποιούνται με τα αεροσκάφη της Olympic Air. Αλλαγές επιτρέπονται με την επιβολή προστίμου που κυμαίνεται ανάλογα με τους όρους του εκάστοτε ναύλου. Ακυρώσεις δεν επιτρέπονται. Οι παραπάνω τιμές αφορούν σε δρομολόγια απλής μετάβασης και περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίου. Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται τυχόν χρεώσεις συναλλαγής για αγορά εισιτηρίου από το www.petas.gr.

 • 80.000 θέσεις της Olympic Air σε όλο το δίκτυο από 32€

  Όροι προσφοράς: Ισχύει για απευθείας πτήσεις της Olympic Air (απλή μετάβαση) και περιλαμβάνει όλους τους φόρους και λοιπές χρεώσεις συναλλαγής για κρατήσεις εισιτηρίων μέσα από το www.petas.gr. Σε περίπτωση αλλαγών προκύπτουν οι χρεώσεις που αντιστοιχούν στην εκάστοτε κατηγορία του ναύλου. Ακυρώσεις δεν επιτρέπονται. Η απλή μετάβαση προς Αθήνα και από/προς Θεσσαλονίκη σε δρομολόγια εσωτερικού ξεκινά από 32€, ενώ από Αθήνα ο ναύλος ξεκινά από 57€. Όσον αφορά στα δρομολόγια εξωτερικού προς Αθήνα, ο ναύλος ξεκινά από 42€, ενώ από Αθήνα στα 49€. Κρατήσεις γίνονται μέχρι και 11/09 για ταξίδια από 24/09-30/11/12.

  Κατηγορίες: Olympic Αεροπορικά
 • Ταξιδέψτε στην Ελλάδα με την Olympic Air από 38€

  Η προσφορά ισχύει για πτήσεις με την Olympic Air από Αθήνα προς Χίο, Κεφαλονιά, Καβάλα, Ιωάννινα, Λήμνο, Σάμο και αντίστροφα. Κρατήσεις μπορείτε να κάνετε από τις 20 Αυγούστου έως 27 Αύγουστου για ταξίδια από 10 Σεπτεμβρίου 2012 έως 27 Οκτωβρίου 2012. Οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής: Aπό Αθήνα προς Χίο, Κεφαλονιά, Καβάλα, Ιωάννινα, Λήμνο και Σάμο από 58 € και από Χίο, Κεφαλονιά, Καβάλα, Ιωάννινα, Λήμνο και Σάμο προς Αθήνα από 38€. Η προσφορά ισχύει για απλή μετάβαση και περιλαμβάνει όλους τους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το www.petas.gr. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση αντίστοιχη με την κατηγορία του ναύλου, ενώ σε περίπτωση ακύρωσης εφαρμόζονται οι κανονισμοί που αντιστοιχούν στην εκάστοτε κατηγορία ναύλου.