• Προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων εσωτερικού

  Ψάχνετε για τις καλύτερες προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων εσωτερικού;

  Το petas.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές αεροπορικών εισιτηριών εσωτερικού και σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε αυτήν που σας ταιριάζει! Απλά επιλέξτε μια από τις προσφορές αεροπορικών εσωτερικού από την παραπάνω λίστα. Στην συνέχεια πραγματοποιήστε την κράτησή σας εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας την φόρμα κρατήσεων του petas.gr. Επιλέξτε τις ημερομηνίες που θέλετε να ταξιδέψετε, τον αριθμό εισιτηρίων και την κατηγορία θέσης (ανάλογα με την εκάστοτε προσφορά αεροπορικών εισιτηρίων εσωτερικού) και είστε έτοιμοι να πετάξετε!

  Έκπτωση της Blue Star Ferries στα δρομολόγια προς/από Κω & Ρόδο

  Η Blue Star Ferries σας προσφέρει 20% έκπτωση στο εισιτήριο του Ι.Χ. σας στα δρομολόγια από Πειραιά προς Κω & Ρόδο και αντίστροφα. Απαραίτητη προϋπόθεση για να εξασφαλίσετε την έκπτωση είναι η ταυτόχρονη έκδοση των εισιτηρίων επιστροφής με αυτά της αναχώρησης σας. Στη γραμμή Πειραιάς-Κως-Ρόδος ταξιδεύουν τα πλοία Blue Star 1 & Blue Star 2. Επωφεληθείτε και από την οικογενειακή προσφορά και κερδίστε 20% έκπτωση στις τετράκλινες καμπίνες. Προκειμένου να εξασφαλίσετε την προσφορά της τετράκλινης καμπίνας δε χρειάζεται να προβείτε σε ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίων αναχώρησης και επιστροφής. Οι προσφορές αυτές είναι αυτόματα καταχωρημένες στο σύστημα, ούτως ώστε το μόνο που χρειάζεται, είναι να επιλέξετε δρομολόγια και να εκδώσετε τα εισιτήρια σας.

 • Προσφορά 3+1 από την Anek Lines

  Ταξιδέψτε με την παρέα σας ή την οικογένεια σας σε τετράκλινη καμπίνα και πληρώστε τρία ακτοπλοϊκά εισιτήρια! Όροι και προϋποθέσεις προσφοράς: Για να εξασφαλίσετε την έκπτωση θα πρέπει να ταξιδεύετε και οι τέσσερις στην ίδια καμπίνα (ενιαίος κωδικός κράτησης για όλα τα εισιτήρια). Επίσης απαραίτητη προϋπόθεση για την προσφορά είναι, οι δύο τουλάχιστον επιβάτες να εκδίδουν εισιτήριο σε ακέραιο ναύλο. Εφ' όσον οι υπόλοιποι επιβάτες δικαιούνται έκπτωση, δωρεάν εισιτήριο θα λάβει αυτός, ο οποίος έχει τη μεγαλύτερη έκπτωση. Σε περίπτωση που μόνο ένας εκ των τεσσάρων συνεπιβατών δικαιούται έκπτωση, αυτός είναι που θα λάβει και το δωρεάν ακτοπλοϊκό εισιτήριο. Όσον αφορά στα ακέραια εισιτήρια, ισχύει κανονικά και η έκπτωση της επιστροφής (20%) σε περίπτωση που εκδοθεί ταυτόχρονα με την αναχώρηση.

 • Προσφορά Aegean Airlines για εισιτήρια εσωτερικού από 24€

  Η προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής, σε ναύλους GoLight (δυνατότητα μεταφοράς μίας χειραποσκευής ανά επιβάτη βάρους ως και 8kg) και Flex για όλο το δίκτυο εσωτερικού πλην των δρομολογίων άγονης γραμμής. Κρατήσεις μέχρι και τις 28/02/14 για ταξίδια από 18/03 ως και 25/10/14 (εξαιρείται το διάστημα 12-28/04/14). Η προσφορά περιλαμβάνει φόρους αεροδρομίου, ενώ δεν περιλαμβάνει τυχόν έξοδα συναλλαγής για αγορά εισιτηρίων από το www.petas.gr. Η δυνατότητα αλλαγών ή ακυρώσεων ορίζεται αποκλειστικά από τους όρους του ναύλου στους οποίους υπόκειται το κάθε εισιτήριο και από την πολιτική του αερομεταφορέα εν γένει.

 • Petas light & cheap με Aegean Airlines στην Ελλάδα! Εισιτήρια από 24€

  70.000 θέσεις της Aegean Airlines σε περιμένουν για να ταξιδέψεις με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια: Οι πτήσεις από ή προς Θεσσαλονίκη ξεκινούν από 24€, όπως και αυτές προς Αθήνα, ενώ τα αντίστροφα δρομολόγια (από Αθήνα) ξεκινούν από 42€. Η προσφορά ισχύει για απευθείας πτήσεις σε όλους τους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines, απλής μετάβασης ή και μετ’ επιστροφής. Επίσης, οι εκπτωτικές τιμές αφορούν αποκλειστικά σε ναύλους τύπου “Go Light”, οι οποίοι δεν περιλαμβάνουν μεταφορά αποσκευών, παρά μόνο μίας χειραποσκευής ανά επιβάτη συνολικού βάρους ως και 8 kg. Κρατήσεις πραγματοποιούνται μέχρι και τις 05/12/13 για ταξίδια στο διάστημα 10/01-30/06/14. Το διάστημα 12-29/04/14 εξαιρείται της προσφοράς. Στην προσφορά περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίου, ενώ δεν περιλαμβάνεται τυχόν έξτρα χρέωση αμοιβής υπηρεσίας για αγορά εισιτηρίου από το www.petas.gr. Ακυρώσεις των εισιτηρίων προσφοράς δεν επιτρέπονται, ενώ αλλαγές γίνονται δεκτές σύμφωνα με τους όρους του εκάστοτε ναύλου, που ορίζουν πάγιο πρόστιμο και καταβολή διαφοράς ναύλου.

 • Ταξιδέψτε με Olympic Air από 41€ σε προορισμούς εσωτερικού

  Πετάξτε από Χίο, Σάμο, Λήμνο και Μύκονο προς Αθήνα με τις πτήσεις της Olympic Air. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 41€, ενώ οι αντίστοιχες από Αθήνα ανέρχονται στα 60€. Η προσφορά ισχύει για δρομολόγια απλής μετάβασης και περιλαμβάνουν φόρους αεροδρομίου, ενώ δεν περιλαμβάνονται τυχόν έξτρα χρεώσεις για αγορά εισιτηρίου από το petas.gr. Κρατήσεις γίνονται μέχρι και 18/11/13 για ταξίδια από 05/12/13 ως και 29/03/14. Ακυρώσεις των εισιτηρίων προσφοράς δεν επιτρέπονται, ενώ αλλαγές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση καταβολής προστίμου που ορίζει ο αερομεταφορέας συν τη διαφορά ναύλου, εφόσον προκύψει.

 • Πτήσεις εσωτερικού με Olympic Air από 41€

  Petas με Olympic Air από Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Ιωάννινα, Κω και Μύκονο προς Αθήνα με πτήσεις από 41€. Οι αντίστροφες διαδρομές (από Αθήνα) ξεκινούν από 60€. Κρατήσεις μέχρι και 23/10/13 για ταξίδια στο διάστημα 11/11/13-29/03/14. Η προσφορά περιλαμβάνει φόρους αεροδρομίων, επίναυλο καυσίμων και ισχύει για απλή μετάβαση. Στην προσφορά δεν περιλαμβάνονται τυχόν αμοιβές υπηρεσίας για αγορά εισιτηρίου από το petas.gr. Αλλαγές των εισιτηρίων που εμπίπτουν στην προσφορά επιτρέπονται με την καταβολή προστίμου που ορίζει ο αερομεταφορέας και την αντίστοιχη διαφορά ναύλου. Ακυρώσεις των εισιτηρίων που υπόκεινται στην προσφορά δεν επιτρέπονται.

 • Προσφορά Olympic Air για πτήσεις εσωτερικού από 41€

  Η Olympic Air προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια από 41€ στις πτήσεις από Χίο, Λήμνο, Κέρκυρα και Κεφαλονιά ενώ τα δρομολόγια από Αθήνα ξεκινούν από 60€. Κρατήσεις: 11-16/10/13 για ταξίδια στο διάστημα 20/10/13-31/03/14. Οι φόροι αεροδρομίου περιλαμβάνονται στην προσφορά.

 • Εισιτήρια από 41€ για πτήσεις εσωτερικού με την Olympic Air

  Κρατήσεις πραγματοποιούνται στο διάστημα 13-20/09/2013 για ταξίδια από 1η Νοεμβρίου 2013 ως και 31 Ιανουαρίου 2014. Τα εισιτήρια προς Αθήνα ξεκινούν από 41€, ενώ αυτά από Αθήνα ξεκινούν από 60€. Η προσφορά ισχύει για εισιτήρια απλής μετάβασης και περιλαμβάνει φόρους αεροδρομίων, ενώ δεν περιλαμβάνονται τυχόν αμοιβές υπηρεσίας για έκδοση εισιτηρίου από το petas.gr. Τα εισιτήρια προσφοράς δεν ακυρώνονται, ενώ αλλάζουν με πρόστιμο που ορίζει η Olympic Air συν τη διαφορά ναύλου.

 • Νέα προσφορά Aegean Airlines με πτήσεις εσωτερικού από 39€

  Όροι και προϋποθέσεις προσφοράς: Ισχύει για απευθείας πτήσεις εσωτερικού που πραγματοποιούνται με αεροσκάφη της Aegean Airlines, είτε απλής μετάβασης είτε μετ’ επιστροφής. Τα δρομολόγια από Αθήνα ξεκινούν από 59€, ενώ τα δρομολόγια προς Αθήνα ξεκινούν από 39€. Οι τιμές ισχύουν για απλή μετάβαση και περιλαμβάνουν φόρους αεροδρομίων, ενώ δεν περιλαμβάνουν τυχόν χρεώσεις για αγορά εισιτηρίου από το www.petas.gr. Κρατήσεις πραγματοποιούνται μέχρι και τις 29/08 για ταξίδια από 23/09-31/12/2013. Αλλαγές ή ακυρώσεις εισιτηρίων που υπόκεινται στην προσφορά επιτρέπονται σύμφωνα με τους ειδικούς όρους του εκάστοτε ναύλου στον οποίο αντιστοιχούν. Για κάθε αλλαγή ή ακύρωση εισιτηρίου η αεροπορική εταιρεία επιβάλλει πρόστιμο, ενώ προβλέπεται επίσης αμοιβή υπηρεσίας για το www.petas.gr. Σε περίπτωση αλλαγής ο επιβάτης καταβάλλει και τη διαφορά ναύλου μεταξύ του παλαιού και του νέου του εισιτηρίου εφόσον αυτή προκύπτει.

 • Νέα προσφορά Aegean για πτήσεις εσωτερικού από 39€!

  Κλείστε τώρα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με την νέα προσφορά της Aegean από 39€. Τώρα η Aegean προσφέρει 150.000 θέσεις για να ταξιδέψτε από και προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Μυτιλήνη, Ρόδο και Χανιά. Επιλέξτε πτήσεις απλής μετάβασης ή με επιστροφή. Οι κρατήσεις των εισιτηρίων θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως και 30/07/2013 και να αφορούν ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 20/09/2013 και 29/03/2014. Στην προσφορά περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίου και ο επίναυλος καυσίμων. Σε περιπτώσεις αλλαγών και ακυρώσεων ισχύουν οι όροι της εκάστοτε κατηγορίας ναύλου. Η προσφορά δεν εφαρμόζεται σε τυχόν αμοιβή υπηρεσίας για αγορά και έκδοση εισιτηρίου από το petas.gr.