• Προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων Aegean

  Ψάχνετε για τις καλύτερες προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων Aegean;

  Το petas.gr σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε όλες τις προσφορές εισιτηρίων Aegean και να βρείτε αυτήν που ταιριάζει σε εσάς! Απλά επιλέξτε μία από τις προσφορές Aegean από την παρακάτω λίστα. Στην συνέχεια, κάντε την κράτησή σας χρησιμοποιώντας την φόρμα κρατήσεων του petas.gr. Επιλέξτε τις ημερομηνίες που θέλετε να ταξιδέψετε, τον αριθμό εισιτηρίων και την κατηγορία θέσης (ανάλογα με την εκάστοτε προσφορά αεροπορικών εισητηρίων της Aegean) και είστε έτοιμοι να πετάξετε!

  Έκπτωση ως και 40% σε πτήσεις εξωτερικού της Aegean Airlines

  Όροι προσφοράς: Η έκπτωση ισχύει για όλους τους τύπους ναύλου (Go Light, Flex) σε απευθείας πτήσεις από Ελλάδα προς το εξωτερικό και αντίστροφα, είτε πρόκειται για εισιτήρια απλής μετάβασης, είτε μετ’ επιστροφής. Κρατήσεις: Ως και την 1η Απριλίου 2015 για ταξίδια από τις 26 Απριλίου 2015 μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου 2016 (26/04-30/06 έκπτωση 20%, 16/09-31/10 έκπτωση 30%, 01/11-17/12 & 11/01/16-29/02/16 έκπτωση 40%). Οι εκπτώσεις υπολογίζονται επί του ναύλου και επίναυλου καυσίμων και είναι ήδη ενσωματωμένες στις τιμές που δημοσιεύονται στο διαδικτυακό τόπο www.petas.gr. Αλλαγές ή ακυρώσεις εισιτηρίων, που εμπίπτουν στην προσφορά, πραγματοποιούνται ανάλογα με τους κανονισμούς του εκάστοτε ναύλου, όπως αυτοί ορίζονται αποκλειστικά από την αεροπορική εταιρεία και κατόπιν της καταβολής τυχόν προστίμου ή/και διαφοράς ναύλου από τον επιβάτη. Όσοι εκ των επιβατών αγοράσουν εισιτήριο κατηγορίας Go Light δικαιούνται να μεταφέρουν μια χειραποσκευή ως 8kg.

 • Προσφορά Aegean Airlines για εισιτήρια εσωτερικού από 24€

  Η προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής, σε ναύλους GoLight (δυνατότητα μεταφοράς μίας χειραποσκευής ανά επιβάτη βάρους ως και 8kg) και Flex για όλο το δίκτυο εσωτερικού πλην των δρομολογίων άγονης γραμμής. Κρατήσεις μέχρι και τις 28/02/14 για ταξίδια από 18/03 ως και 25/10/14 (εξαιρείται το διάστημα 12-28/04/14). Η προσφορά περιλαμβάνει φόρους αεροδρομίου, ενώ δεν περιλαμβάνει τυχόν έξοδα συναλλαγής για αγορά εισιτηρίων από το www.petas.gr. Η δυνατότητα αλλαγών ή ακυρώσεων ορίζεται αποκλειστικά από τους όρους του ναύλου στους οποίους υπόκειται το κάθε εισιτήριο και από την πολιτική του αερομεταφορέα εν γένει.

 • Έκπτωση ως και 30% στο δίκτυο εξωτερικού της Aegean Airlines

  Η Aegean Airlines εγκαινιάζει νέους προορισμούς στο δίκτυο της και σας προσφέρει έκπτωση σε όλες τις πτήσεις εξωτερικού. Πετάξτε απευθείας σε όλες τις πόλεις που ήδη εξυπηρετεί ο αερομεταφορέας αλλά και στο Άμπου Ντάμπι, Βυρητό, Μπέρμπιγχαμ, Κοπεγχάγη, Αμβούργο, Λυών, Μασσαλία, Νάντη, Πάφο, Στοκχόλμη και Ζυρίχη από Αθήνα ή Μπορντό, Ντόνετσκ, Αμβούργο, Λυών, Μασσαλία, Ζυρίχη, Ντνιπροπέτροβσκ από Ηράκλειο, ή Στοκχόλμη από Καλαμάτα, ή Ζυρίχη από Ρόδο, ή Αννόβερο, Κολωνία, Νυρεμβέργη, Ροστόβ από Θεσσαλονίκη. Η προσφορά ισχύει σε όλο το δίκτυο εξωτερικού της Aegean Airlines για ταξίδια απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής. Κρατήσεις: Μέχρι και 20/01. Ταξίδια με έκπτωση: 10/02-30/06/14. Συγκεκριμένα: Στο διάστημα 10/02-09/03 προσφέρεται έκπτωση 20%, ενώ από 10/03 ως και 30/06 παρέχεται έκπτωση 30%. Το διάστημα 11-29/04 εξαιρείται της προσφοράς. Η έκπτωση ισχύει στο ναύλο και τον επίναυλο καυσίμου, ενώ δεν αφορά στους φόρους αεροδρομίου και σε τυχόν χρέωση αμοιβής υπηρεσίας για αγορά εισιτηρίου από το www.petas.gr. Οι δημοσιευμένες τιμές στο www.petas.gr περιλαμβάνουν ήδη την έκπτωση. Αλλαγές ή ακυρώσεις εισιτηρίων που εμπίπτουν στην προσφορά επιτρέπονται σύμφωνα με τους όρους του εκάστοτε ναύλου και με την επιβολή των αντίστοιχων προστίμων/διαφορών ναύλου που ορίζει η Aegean Airlines. Σημειωτέον ότι, ο ναύλος Go Light επιτρέπει τη μεταφορά μιας χειραποσκευής ως 8kg.

 • Petas με 30% έκπτωση σε πτήσεις εξωτερικού της Aegean Airlines

  Η προσφορά ισχύει σε απευθείας πτήσεις εξωτερικού απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής που πραγματοποιούνται με αεροσκάφη της Aegean Airlines. Η έκπτωση 30% εφαρμόζεται επί του ναύλου και του επίναυλου καυσίμων, ενώ δεν ισχύει όσον αφορά στους φόρους αεροδρομίου, ούτε σε τυχόν αμοιβή υπηρεσίας για αγορά εισιτηρίων από το www.petas.gr. Οι δημοσιευμένες τιμές περιλαμβάνουν ήδη την έκπτωση. Επωφεληθείτε της προσφοράς κλείνοντας τα εισιτήρια σας στο διάστημα 12-17/12/2013 και ταξιδεύοντας από 10 Ιανουαρίου ως και 10 Απριλίου 2014. Το δικαίωμα αλλαγής ή ακύρωσης εισιτηρίων που έχουν εκδοθεί στα πλαίσια της προσφοράς εξαρτάται από τους όρους του εκάστοτε ναύλου στους οποίους υπόκειται το κάθε εισιτήριο. Σημειωτέον ότι η Aegean Airlines διαθέτει πλέον τα Go Light εισιτήρια που επιτρέπουν τη δωρεάν μεταφορά μία χειραποσκευής μέχρι 8kg, ενώ η μεταφορά αποσκευής χρεώνεται ξεχωριστά.

 • Petas light & cheap με Aegean Airlines στην Ελλάδα! Εισιτήρια από 24€

  70.000 θέσεις της Aegean Airlines σε περιμένουν για να ταξιδέψεις με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια: Οι πτήσεις από ή προς Θεσσαλονίκη ξεκινούν από 24€, όπως και αυτές προς Αθήνα, ενώ τα αντίστροφα δρομολόγια (από Αθήνα) ξεκινούν από 42€. Η προσφορά ισχύει για απευθείας πτήσεις σε όλους τους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines, απλής μετάβασης ή και μετ’ επιστροφής. Επίσης, οι εκπτωτικές τιμές αφορούν αποκλειστικά σε ναύλους τύπου “Go Light”, οι οποίοι δεν περιλαμβάνουν μεταφορά αποσκευών, παρά μόνο μίας χειραποσκευής ανά επιβάτη συνολικού βάρους ως και 8 kg. Κρατήσεις πραγματοποιούνται μέχρι και τις 05/12/13 για ταξίδια στο διάστημα 10/01-30/06/14. Το διάστημα 12-29/04/14 εξαιρείται της προσφοράς. Στην προσφορά περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίου, ενώ δεν περιλαμβάνεται τυχόν έξτρα χρέωση αμοιβής υπηρεσίας για αγορά εισιτηρίου από το www.petas.gr. Ακυρώσεις των εισιτηρίων προσφοράς δεν επιτρέπονται, ενώ αλλαγές γίνονται δεκτές σύμφωνα με τους όρους του εκάστοτε ναύλου, που ορίζουν πάγιο πρόστιμο και καταβολή διαφοράς ναύλου.

 • Petas με Aegean Airlines εξωτερικό για να 'χεις έκπτωση 30%

  Ταξιδέψτε με τη νέα προσφορά της Aegean Airlines και κερδίστε έκπτωση 30% σε όλο το δίκτυο εξωτερικού για απευθείας πτήσεις απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής. Κρατήσεις γίνονται ως και τις 22/11/13 για ταξίδια στο διάστημα 15/01-10/04/14. Η έκπτωση είναι ήδη ενσωματωμένη στις δημοσιευμένες τιμές του www.petas.gr. Ισχύει επί του ναύλου και του επίναυλου καυσίμων. Οι φόροι αεροδρομίου και τυχόν έξοδα συναλλαγής για αγορά εισιτηρίου από το petas.gr δεν υπόκεινται στην εκπτωτική προσφορά. Αλλαγές ή ακυρώσεις επιτρέπονται σύμφωνα με τους όρους του εκάστοτε ναύλου και με την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου, που ορίζεται από τον αερομεταφορέα συν την όποια διαφορά ναύλου. Η προσφορά ισχύει και στους Go Light ναύλους, βάσει των οποίων ο κάθε επιβάτης έχει τη δυνατότητα μεταφοράς μιας χειραποσκευής ως 8 kg.

 • Petas εξωτερικό με έκπτωση 20% σε όλες τις πτήσεις της Aegean Airlines

  Όροι προσφοράς: Πετάξτε με 20% έκπτωση σε όλα τα απευθείας απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής δρομολόγια εξωτερικού που πραγματοποιούνται με αεροσκάφη της Aegean Airlines. Κάντε τις κρατήσεις σας μέχρι και τις 21/10/2013 για ταξίδια από 11/11-18/12/2013. Η έκπτωση 20% αφορά στο ναύλο και στον επίναυλο καυσίμων, ενώ δεν ισχύει για τους φόρους αεροδρομίων, ούτε για τυχόν αμοιβή υπηρεσίας για αγορά εισιτηρίου από το www.petas.gr. Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων που εμφανίζονται στο petas.gr έχουν ήδη ενσωματωμένη την έκπτωση. Αλλαγές ή ακυρώσεις εισιτηρίων που εμπίπτουν στην προσφορά επιτρέπονται με τις αντίστοιχες χρεώσεις/πρόστιμο αερομεταφορέα/αμοιβή υπηρεσίας ταξιδιωτικού γραφείου και σύμφωνα με τους κανονισμούς στους οποίους υπόκειται ο κάθε ναύλος.

 • Νέα προσφορά Aegean: Petas στο εξωτερικό με έκπτωση ως και 40%

  Όροι προσφοράς: Η προσφορά ισχύει για πτήσεις εξωτερικού με αεροσκάφη της Aegean Airlines. Κρατήσεις γίνονται από 05/09 έως 15/09 για ταξίδια από 01-09/11 με έκπτωση 20%, από 10/01-16/02 με έκπτωση 30% και από 17/02-29/03 με έκπτωση 40%. Οι εκπτώσεις εφαρμόζονται επί του ναύλου και του επίναυλου καυσίμων ενώ δεν έχουν ισχύ στους φόρους αεροδρομίου και σε όποια αμοιβή υπηρεσίας πιθανόν προκύψει για αγορά εισιτηρίων από το petas.gr. Αλλαγές ή ακυρώσεις επιτρέπονται με βάση τους όρους του εκάστοτε ναύλου στον οποίο αντιστοιχεί το εισιτήριο σας. Για κάθε αλλαγή ή ακύρωση ο αερομεταφορέας προβλέπει πληρωμή προστίμου και το petas.gr αμοιβή υπηρεσίας.

 • Νέα προσφορά Aegean Airlines με πτήσεις εσωτερικού από 39€

  Όροι και προϋποθέσεις προσφοράς: Ισχύει για απευθείας πτήσεις εσωτερικού που πραγματοποιούνται με αεροσκάφη της Aegean Airlines, είτε απλής μετάβασης είτε μετ’ επιστροφής. Τα δρομολόγια από Αθήνα ξεκινούν από 59€, ενώ τα δρομολόγια προς Αθήνα ξεκινούν από 39€. Οι τιμές ισχύουν για απλή μετάβαση και περιλαμβάνουν φόρους αεροδρομίων, ενώ δεν περιλαμβάνουν τυχόν χρεώσεις για αγορά εισιτηρίου από το www.petas.gr. Κρατήσεις πραγματοποιούνται μέχρι και τις 29/08 για ταξίδια από 23/09-31/12/2013. Αλλαγές ή ακυρώσεις εισιτηρίων που υπόκεινται στην προσφορά επιτρέπονται σύμφωνα με τους ειδικούς όρους του εκάστοτε ναύλου στον οποίο αντιστοιχούν. Για κάθε αλλαγή ή ακύρωση εισιτηρίου η αεροπορική εταιρεία επιβάλλει πρόστιμο, ενώ προβλέπεται επίσης αμοιβή υπηρεσίας για το www.petas.gr. Σε περίπτωση αλλαγής ο επιβάτης καταβάλλει και τη διαφορά ναύλου μεταξύ του παλαιού και του νέου του εισιτηρίου εφόσον αυτή προκύπτει.

 • Νέα προσφορά Aegean για πτήσεις εσωτερικού από 39€!

  Κλείστε τώρα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με την νέα προσφορά της Aegean από 39€. Τώρα η Aegean προσφέρει 150.000 θέσεις για να ταξιδέψτε από και προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Μυτιλήνη, Ρόδο και Χανιά. Επιλέξτε πτήσεις απλής μετάβασης ή με επιστροφή. Οι κρατήσεις των εισιτηρίων θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως και 30/07/2013 και να αφορούν ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 20/09/2013 και 29/03/2014. Στην προσφορά περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίου και ο επίναυλος καυσίμων. Σε περιπτώσεις αλλαγών και ακυρώσεων ισχύουν οι όροι της εκάστοτε κατηγορίας ναύλου. Η προσφορά δεν εφαρμόζεται σε τυχόν αμοιβή υπηρεσίας για αγορά και έκδοση εισιτηρίου από το petas.gr.