• Προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων Austrian Airlines

  Ψάχνετε για τις καλύτερες προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων Austrian Airlines;

  Το petas.gr σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε όλες τις προσφορές εισιτηρίων Austrian Airlines και να βρείτε αυτήν που ταιριάζει σε εσάς! Απλά επιλέξτε μία από τις προσφορές Austrian Airlines από την παρακάτω λίστα. Στην συνέχεια, κάντε την κράτησή σας χρησιμοποιώντας την φόρμα κρατήσεων του petas.gr. Επιλέξτε τις ημερομηνίες που θέλετε να ταξιδέψετε, τον αριθμό εισιτηρίων και την κατηγορία θέσης (ανάλογα με την εκάστοτε προσφορά αεροπορικών εισητηρίων της Austrian Airlines) και είστε έτοιμοι να πετάξετε!

  Petas Βιέννη με Austrian Airlines από 136 ευρώ!

  Ταξιδέψτε στη Βιέννη με εισιτήρια από 136€. Οι τιμές αφορούν σε απευθείας πτήσεις μετʼεπιστροφής, που πραγματοποιούνται με αεροσκάφη της Austrian Airlines. Η προσφορά υπόκειται σε περιορισμένη διαθεσιμότητα. Κρατήσεις ως και 18 Οκτωβρίου 2015 για ταξίδια ως 31 Δεκεμβρίου 2015. Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων περιλαμβάνονται. Στην τιμή περιλαμβάνεται μεταφορά χειραποσκευής ως 8kg. Αλλαγές ή ακυρώσεις εισιτηρίων που εμπίπτουν στην προσφορά δεν επιτρέπονται.

 • Petas Αθήνα-Βιέννη με εισιτήρια από 148€

  Τα εισιτήρια που ξεκινούν από 149€, αφορούν σε δρομολόγια μετ' επιστροφής και περιλαμβάνουν φόρους αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων, ενώ δεν περιλαμβάνουν τυχόν αμοιβή υπηρεσίας για αγορά εισιτηρίων από το www.petas.gr. Αλλαγές ή ακυρώσεις των εισιτηρίων που υπόκεινται στους όρους της προσφοράς δεν επιτρέπονται. Το διάστημα 18 Δεκεμβρίου 2013 ως και 6 Ιανουαρίου 2014 εξαιρείται της προσφοράς.

 • Petas με Austrian Airlines για Βιέννη, Παρίσι, Βρυξέλλες από 140€

  Όροι προφοράς: Η προσφορά ισχύει για πτήσεις με αεροσκάφη της Austrian Airlines με αναχωρήσεις από Αθήνα για Βιέννη, Παρίσι και Βρυξέλλες. Συγκεκριμένα τα δρομολόγια προς Βιέννη ξεκινούν από 140€, για Βρυξέλλες από 184€ και για Παρίσι από 185€. Οι τιμές ισχύουν για ταξίδια μετʼ επιστροφής και περιλαμβάνουν φόρους αεροδρομίου. Κλείστε τα εισιτήρια σας από 12-18/11/12 για ταξίδια μέχρι και 31/03/13. Στην προσφορά δεν περιλαμβάνονται τυχόν αμοιβές υπηρεσίας για αγορά εισιτηρίων από το www.petas.gr. Αλλαγές επιτρέπονται ανάλογα με τους όρους του ναύλου και με το σχετικό πρόστιμο. Ακυρώσεις εισιτηρίων που εμπίπτουν στην προσφορά δεν επιτρέπονται.

 • Προσφορά Austrian Airlines από Θεσσαλονίκη για Ευρώπη από 179€

  Κλείστε τα εισιτήρια σας μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου για να ταξιδέψετε μέχρι και τις 31 Μαρτίου από τη Θεσσαλονίκη στη Βιέννη με τιμές από 179€, στη Σόφια και στη Μπολόνια από 199€, στο Σάλτσμπουργκ από 229€ και στο Ινσμπρουκ από 299€. Η προσφορά ισχύει για πτήσεις μετ' επιστροφής και αεροσκάφη της Austrian Airlines. Στις τιμές περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων ενώ τυχόν χρέωση συναλλαγής για αγορά εισιτηρίου από το www.petas.gr δεν περιλαμβάνεται. Για την απόκτηση της προσφοράς απαιτείται ελάχιστο όριο παραμονής στο εξωτερικό ένα Σαββατόβραδο ή τρεις διανυκτερεύσεις και μέγιστο όριο παραμονής ένας μήνας. Για οποιαδήποτε αλλαγή, προβλέπεται πρόστιμο και εφαρμόζονται οι κανόνες που αντιστοιχούν στον εκάστοτε ναύλο, ενώ ακυρώσεις εισιτηρίων που υπάγονται στην προσφορά δεν επιτρέπονται.