• Πληροφορίες αεροπορικών εισιτηρίων British Airways

  Ψάχνετε για τις καλύτερες προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων British Airways;

  Το petas.gr σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε όλες τις προσφορές εισιτηρίων British Airways και να βρείτε αυτήν που ταιριάζει σε εσάς! Απλά επιλέξτε μία από τις προσφορές British Airways από την παρακάτω λίστα. Στην συνέχεια, κάντε την κράτησή σας χρησιμοποιώντας την φόρμα κρατήσεων του petas.gr. Επιλέξτε τις ημερομηνίες που θέλετε να ταξιδέψετε, τον αριθμό εισιτηρίων και την κατηγορία θέσης (ανάλογα με την εκάστοτε προσφορά αεροπορικών εισητηρίων της British Airways) και είστε έτοιμοι να πετάξετε!

  Petas Αμερική με τις νέες προσφορές British, American Airlines, Iberia

  Η British Airways προσφέρει για το μήνα Νοέμβριο εξαιρετικά χαμηλές τιμές για ταξίδια από Ελλάδα προς Αμερική. Πετάξτε στη Νέα Υόρκη με εισιτήρια από 176€, Βοστώνη από 224€, Σικάγο από 207€, Λος Άντζελες από 280€, Μαϊάμι από 336€, Ουάσινγκτον από 185€, Σαν Φρανσίσκο από 317€ κ.α. Οι τιμές αντιστοιχούν σε εισιτήρια μετ’ επιστροφής, με σημείο αναχώρησης και επιστροφής την Αθήνα. Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων, ούτε τυχόν αμοιβή υπηρεσίας για αγορά εισιτηρίου από το petas.gr. Κρατήσεις γίνονται μέχρι και 20 Νοεμβρίου 2013 για ταξίδια στο διάστημα 29 Οκτωβρίου 2013 ως 15 Απριλίου 2014. Η διαθεσιμότητα των ναύλων που αντιστοιχούν στην προσφορά είναι περιορισμένη. Φθηνά εισιτήρια στα ίδια δρομολόγια διατίθενται επίσης από τις συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες Iberia & American Airlines. Αλλαγές γίνονται δεκτές με την καταβολή προστίμου που ορίζει ο αερομεταφορέας συν τη διαφορά ναύλου (εφόσον υπάρχει). Ακυρώσεις των εισιτηρίων που αντιστοιχούν στην προσφορά δεν επιτρέπονται.

 • Πτήσεις για Βόρεια Αμερική με τη British Airways από 56€

  Η British Airways προσφέρει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Βόρεια Αμερική! Πετάξτε από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη προς Σικάγο με εισιτήρια από 56€ ή προς Ατλάντα με εισιτήρια από 99€. Οι τιμές αντιστοιχούν σε ταξίδι μετ’ επιστροφής και δεν περιλαμβάνουν φόρους αεροδρομίων. Κρατήσεις μέχρι και 24/10/13 για ταξίδια των οποίων η αναχώρηση θα πρέπει οπωσδήποτε να πραγματοποιηθεί από την 1η μέχρι και την 30η Νοεμβρίου 2013. Ακυρώσεις των εισιτηρίων που εμπίπτουν στην προσφορά δεν επιτρέπονται, ενώ αλλαγές γίνονται υπό την προϋπόθεση ότι θα καταβληθεί το πρόστιμο που ορίζει ο αερομεταφορέας συν την τρέχουσα διαφορά ναύλου.

 • Πετάξτε στο Πεκίνο, Τόκιο, Σαγκάη με British Airways από 199€!

  Ταξιδέψτε από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη στην Ασία με την νέα προσφορά της British Airways. Επισκεφτείτε το Πεκίνο, τη Σαγκάη και το Τόκιο με αεροπορικά εισιτήρια από 199€. Η προσφορά ισχύει, εφόσον η έκδοση των εισιτηρίων σας πραγματοποιηθεί έως και την 9η Μαΐου 2013. Ως αργότερη δυνατή ημερομηνία αναχώρησης από Ελλάδα ορίζεται η 25η Ιουνίου 2013. Στην τιμή των εισιτηρίων δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων, όπως επίσης και ο επίναυλος καυσίμων. Επίσης, η προσφορά δεν περιλαμβάνει τυχόν αμοιβές υπηρεσίας εκ μέρους του αερομεταφορέα ή του petas.gr για απευθείας έκδοση εισιτηρίων από το website. Αλλαγές γίνονται με το αντίστοιχο πρόστιμο της British Airways, στο οποίο προστίθεται και η διαφορά ναύλου εφ’ όσον υπάρχει. Ακυρώσεις εισιτηρίων δεν επιτρέπονται στη συγκεκριμένη κατηγορία ναύλου.

 • Petas Βόρεια Αμερική με τη νέα προσφορά της British Airways από 236€!

  Ταξιδέψτε για Αμερική με τη νέα προσφορά της British Airways, που τώρα διαθέτει εισιτήρια από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη προς Νέα Υόρκη από 236€, Ουάσιγκτον 296€, Χιούστον 394€ και Φιλαδέλφεια 270€. Οι ναύλοι αφορούν σε εισιτήρια μετ’ επιστροφής. Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν φόρους αεροδρομίου, επίναυλο καυσίμων, χρεώσεις για επιπλέον υπηρεσίες εκ μέρους του αερομεταφορέα και αμοιβή υπηρεσίας για έκδοση εισιτηρίου από το www.petas.gr. Η προσφορά ισχύει για εισιτήρια που εκδίδονται έως και την 25η Απριλίου 2013 και ταξίδια με ημερομηνία αναχώρησης έως και την 31η Μαΐου 2013. Για τους ναύλους που εμπίπτουν στην συγκεκριμένη προσφορά, δεν επιτρέπονται ακυρώσεις. Αλλαγές επιτρέπονται με την πάγια επιβολή προστίμου από τη British Airways και την καταβολή ενδεχόμενης διαφοράς ναύλου.

 • Προσφορά British Airways για Πεκίνο, Σαγκάη και Τόκιο από 199€

  Επωφεληθείτε από την ολιγοήμερη ειδική προσφορά British Airways και ταξιδέψτε από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη προς Πεκίνο, Σαγκάη και Τόκιο με αεροπορικά εισιτήρια από 199€. Η τιμή δεν περιλαμβάνει φόρους αεροδρομίου και αντιστοιχεί σε πτήσεις μετ' επιστροφής. Κρατήσεις γίνονται από τις 12 ως και τις 26 Μαρτίου 2013 για ταξίδια από την 1η Απριλίου μέχρι και τις 25 Ιουνίου 2013. Ακυρώσεις των εισιτηρίων που εμπίπτουν στην προσφορά δε γίνονται δεκτές, ενώ αλλαγές επιτρέπονται με την επιβολή του αντίστοιχου προστίμου από την αεροπορική εταιρεία και με την πληρωμή της ενδεχόμενης διαφοράς ναύλου. Το πάγιο πρόστιμο που επιβάλλεται από τον αερομεταφορέα για αλλαγή ημερομηνίας ταξιδιού ισχύει ανά αεροπορική διαδρομή, ανά επιβάτη που καταλαμβάνει θέση στο αεροσκάφος.

 • New York-New York με εισιτήρια British Airways από 95€

  Όροι προσφοράς: Η προσφορά ισχύει για πτήσεις της British Airways. Οι αναχωρήσεις γίνονται από Αθήνα και Θεσσαλονίκη με ανταπόκριση στο Λονδίνο και τελικό προορισμό τη Νέα Υόρκη. Κρατήσεις γίνονται μέχρι και 29 Ιανουαρίου 2013 για ταξίδια από 11 Φεβρουαρίου μέχρι και 5 Μαρτίου 2013. Ο ναύλος που αντιστοιχεί στη συγκεκριμένη προσφορά ανέρχεται στα 95€ για πτήσεις μετ’ επιστροφής. (Το συνολικό κόστος, φόρων περιλαμβανομένων, ανέρχεται στα 495€). Στην προσφορά δεν περιλαμβάνονται τυχόν έξτρα χρεώσεις συναλλαγής για αγορά εισιτηρίου από το www.petas.gr. Ακυρώσεις εισιτηρίων που εμπίπτουν στην προσφορά δε γίνονται δεκτές, ενώ αλλαγές στις ημερομηνίες ταξιδιού επιτρέπονται με την αντίστοιχη καταβολή προστίμου, που ορίζει η British Airways, της ενδεχόμενης διαφοράς ναύλου και του petas service fee.