• Προσφορές ακτοπλοϊκών εισιτηρίων

  Θέλετε να ταξιδεύετε με τις καλύτερες τιμές σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

  Το petas.gr βρίσκει για εσάς τις καλύτερες προσφορές ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και τις συγκεντρώνει για να επιλέξετε! Απλά επιλέξτε μια από τις προσφορές ακτοπλοϊκών από την παραπάνω λίστα. Στην συνέχεια, πραγματοποιήστε την κράτησή σας χρησιμοποιώντας την φόρμα κράτησης. Επιλέξτε τις ημερομηνίες που θέλετε να ταξιδέψετε, τον αριθμό εισιτηρίων και την κατηγορία θέσης και είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε με μια από τις καλύτερες προσφορές ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, μόνο από το petas.gr! Καλό σας ταξίδι!

  Έκπτωση της Blue Star Ferries στα δρομολόγια προς/από Κω & Ρόδο

  Η Blue Star Ferries σας προσφέρει 20% έκπτωση στο εισιτήριο του Ι.Χ. σας στα δρομολόγια από Πειραιά προς Κω & Ρόδο και αντίστροφα. Απαραίτητη προϋπόθεση για να εξασφαλίσετε την έκπτωση είναι η ταυτόχρονη έκδοση των εισιτηρίων επιστροφής με αυτά της αναχώρησης σας. Στη γραμμή Πειραιάς-Κως-Ρόδος ταξιδεύουν τα πλοία Blue Star 1 & Blue Star 2. Επωφεληθείτε και από την οικογενειακή προσφορά και κερδίστε 20% έκπτωση στις τετράκλινες καμπίνες. Προκειμένου να εξασφαλίσετε την προσφορά της τετράκλινης καμπίνας δε χρειάζεται να προβείτε σε ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίων αναχώρησης και επιστροφής. Οι προσφορές αυτές είναι αυτόματα καταχωρημένες στο σύστημα, ούτως ώστε το μόνο που χρειάζεται, είναι να επιλέξετε δρομολόγια και να εκδώσετε τα εισιτήρια σας.

 • Προσφορά 3+1 από την Anek Lines

  Ταξιδέψτε με την παρέα σας ή την οικογένεια σας σε τετράκλινη καμπίνα και πληρώστε τρία ακτοπλοϊκά εισιτήρια! Όροι και προϋποθέσεις προσφοράς: Για να εξασφαλίσετε την έκπτωση θα πρέπει να ταξιδεύετε και οι τέσσερις στην ίδια καμπίνα (ενιαίος κωδικός κράτησης για όλα τα εισιτήρια). Επίσης απαραίτητη προϋπόθεση για την προσφορά είναι, οι δύο τουλάχιστον επιβάτες να εκδίδουν εισιτήριο σε ακέραιο ναύλο. Εφ' όσον οι υπόλοιποι επιβάτες δικαιούνται έκπτωση, δωρεάν εισιτήριο θα λάβει αυτός, ο οποίος έχει τη μεγαλύτερη έκπτωση. Σε περίπτωση που μόνο ένας εκ των τεσσάρων συνεπιβατών δικαιούται έκπτωση, αυτός είναι που θα λάβει και το δωρεάν ακτοπλοϊκό εισιτήριο. Όσον αφορά στα ακέραια εισιτήρια, ισχύει κανονικά και η έκπτωση της επιστροφής (20%) σε περίπτωση που εκδοθεί ταυτόχρονα με την αναχώρηση.

 • Ταξιδέψτε με Nel Lines και μεταφέρετε δωρεάν το δίκυκλο σας

  Ταξιδέψτε από 30/12 με Nel Lines από Πειραιά για Χίο ή Μυτιλήνη και εξασφαλίστε δωρεάν μεταφορά για τη μηχανή σας ανεξαρτήτως κυβισμού. Η προσφορά ισχύει για ταξίδια απλής μετάβασης ή μετ' επιστροφής επ' αόριστον προς το παρόν, μια και η ακτοπλοϊκή εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει χρονικό περιορισμό όσον αφορά στη συγκεκριμένη προσφορά. Τα πλοία της Nel Lines σας ταξιδεύουν σχεδόν καθημερινά από τον Πειραιά προς τα νησιά βορειοανατολικού Αιγαίου (Χίο & Μυτιλήνη) με τα πλοία European Express και Θεόφιλος. Αυτή την περίοδο η Nel Lines προσφέρει και ιδιαίτερα προνομιακές τιμές ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για τη μεταφορά του οχήματος σας (50€ ανά διαδρομή) και για τους επιβάτες (από 31€ για κάθε επιβάτη ανά διαδρομή σε αριθμημένο κάθισμα αεροπορικού τύπου). Όλες οι προσφορές της Nel Lines εμφανίζονται αυτόματα στο online σύστημα του www.petas.gr κατά τη διαδικασία της κράτησης.

 • Χειμερινές προσφορές Blue Star Ferries για Δωδεκάνησα

  Ταξιδέψτε με φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια της Blue Star Ferries σε όλα τα δρομολόγια των Δωδεκανήσων από τις 10/12/12. Πιο συγκεκριμένα, παρέχεται έκπτωση 20% στην οικονομική θέση (από 30€). Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Η ακύρωση ή η μετατροπή σε ανοικτής ημερομηνίας με προοπτική μελλοντικής χρήσης των εισιτηρίων που εμπίπτουν στην προσφορά επιτρέπεται. Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και δε μεταβιβάζονται σε άλλο επιβάτη. Οι τιμές που εμφανίζονται στο online σύστημα του petas.gr περιλαμβάνουν ήδη την έκπτωση. Ισχύει επίσης οικογενειακή προσφορά για τετράκλινες καμπίνες εσωτερικές ή εξωτερικές με έκπτωση 25%. Η οικογενειακή προσφορά αφορά στους εξής συνδυασμούς κρατήσεων: Τέσσερις ενήλικες, ή τρεις ενήλικες και ένα παιδί, ή δύο ενήλικες και δύο παιδιά. Η προσφορά υπολογίζεται και παρέχεται αυτόματα από το online σύστημα κρατήσεων του petas.gr.

 • Χειμερινές προσφορές Blue Star Ferries για Κυκλάδες

  Ταξιδέψτε με φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια της Blue Star Ferries σε όλα τα δρομολόγια των Κυκλάδων από τις 10/12/12. Παρέχεται έκπτωση 20% στην οικονομική θέση (από 23€), 20% στις καμπίνες και 10% στη διακεκριμένη θέση. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων. Είναι εφικτή η ακύρωση των εκπτωτικών εισιτηρίων, ή η μετατροπή τους σε ανοικτής ημερομηνίας, ώστε να πραγματοποιηθεί το ταξίδι σας σε άλλη ημερομηνία. Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και δε μεταβιβάζονται σε άλλο επιβάτη. Η έκπτωση εμφανίζεται αυτόματα στο σύστημα. Ισχύει επίσης οικογενειακή προσφορά για τετράκλινες καμπίνες εσωτερικές ή εξωτερικές με έκπτωση 25%. Η οικογενειακή προσφορά ισχύει για τους εξής συνδυασμούς κρατήσεων: Τέσσερις ενήλικες, ή τρεις ενήλικες και ένα παιδί, ή δύο ενήλικες και δύο παιδιά. Η προσφορά υπολογίζεται και παρέχεται αυτόματα από το online σύστημα κρατήσεων του petas.gr.

 • Προσφορές με τη Fast Ferries από Ραφήνα προς Άνδρο-Τήνο-Μύκονο

  Ταξιδέψτε με τα πλοία Θεολόγος Π & Αικατερίνη Π της εταιρείας Fast Ferries από Ραφήνα προς Άνδρο, Τήνο & Μύκονο με προνομιακές εκπτώσεις: Επιλέξτε το πλοίο Αικατερίνη Π και μεταφέρετε το όχημα σας με 30€ (αντίστοιχα, το κόστος μεταφοράς Ι.Χ. στα ενδονησιωτικά δρομολόγια ανέρχεται στα 15€). Ταξιδέψτε αυθημερόν και κερδίστε έκπτωση 30% αρκεί να εκδώσετε τα εισιτήρια της αναχώρησης σας ταυτόχρονα με αυτά της επιστροφής σας μέσα από το online σύστημα κρατήσεων του www.petas.gr. Η έκπτωση 30% ισχύει και στα εισιτήρια επιστροφής στα τοπικά δρομολόγια (ενδονησιωτικά) χωρίς να επιβάλλεται αυτή να είναι αυθημερόν. 30% έκπτωση διατίθεται από τη Fast Ferries και για τους τρίτεκνους καθώς και για τα παιδιά αυτών μέχρι το 23ο έτος τους (απαραίτητη στην πρώτη περίπτωση η επίδειξη πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης ή ταυτότητας συλλόγου τριτέκνων και στη δεύτερη περίπτωση η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας).

 • Προσφορά γνωριμίας για ταξίδια με το νέο πλοίο της Fast Ferries

  Η Fast Ferries επ' ευκαιρίας του νέου της πλοίου που δρομολόγησε στη γραμμή Ραφήνα-Άνδρος-Τήνος-Μύκονος εγκαινίασε ειδικές προσφορές που ισχύουν από 13/07/12. Έτσι, η τιμή του αυτοκινήτου διαμορφώνεται στα 30€ από Ραφήνα προς Άνδρο, Τήνο και Μύκονο, ενώ στα ενδονησιωτικά δρομολόγια, το κόστος μεταφοράς Ι.Χ. ανέρχεται στα 15€. Η προσφορά ισχύει ως και τις 30/07/12.

 • Εκπτώσεις ΑΝΕΚ στα ημερήσια δρομολόγια προς/από Χανιά

  Η Αnek Lines προγραμματίζει και φέτος το καλοκαίρι ημερήσια δρομολόγια των πλοίων "Ελευθέριος Βενιζέλος" & "Έλυρος" από Πειραιά προς Χανιά & αντίστροφα και χαρίζει 20% έκπτωση στα οικονομικά εισιτήρια (κατάστρωμα) και στις αριθμημένες αεροπορικού τύπου θέσεις, 30% έκπτωση σε όλες τις καμπίνες και 30% έκπτωση στα οχήματα/μηχανές όλων των τύπων και κατηγοριών (η έκπτωση δεν ισχύει για μεταφορά ασυνόδευτων οχημάτων, φορτηγών & λεωφορείων). Ταξιδέψτε από το λιμάνι του Πειραιά με καθημερινές αναχωρήσεις των πλοίων της Anek Lines και βρεθείτε στα Χανιά σε επτάμισι ώρες περίπου επωφελούμενοι των προσφορών και των εκπτώσεων που ισχύουν και στα βραδινά δρομολόγια, όπως η 20% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών και οχημάτων της επιστροφής σας αρκεί να έχουν εκδοθεί ταυτόχρονα με αυτά της αναχώρησης.

 • Έκπτωση Aegean Speed Lines στα βραδινά δρομολόγια προς Πειραιά

  Η Aegean Speed Lines προσφέρει έκπτωση στα βραδινά δρομολόγια από Σέριφο και Σίφνο προς Πειραιά. Συγκεκριμένα η έκπτωση στο βραδινό δρομολόγιο από Σέριφο προς Πειραιά ανέρχεται στα 50% επί του αρχικού ναύλου και η έκπτωση από Σίφνο προς Πειραιά σε 20% αντίστοιχα. Η προσφορά δεν ισχύει τις Κυριακές. Η Aegean Speed Lines σας ταξιδεύει στις δυτικές Κυκλάδες (Σέριφος, Σίφνος, Μήλος) με το ταχύπλοο Speedrunner IV. Εκτός της προσφοράς στα βραδινά δρομολόγια από Σέριφο και Σίφνο προς Πειραιά, έκπτωση 50% λαμβάνουν τα παιδιά από 5-10 ετών, οι φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων (35%), οι πολύτεκνοι (50%), οι συνταξιούχοι ΝΑΤ (50%) καθώς και τα μικρά αυτοκίνητα (μέχρι 3,50 μέτρα). Μικρά οχήματα θεωρούνται τα Smart, Lancia Y, Fiat Seicento κ.α. Η έκπτωση που λαμβάνουν είναι 30%. Ταξιδέψτε με Aegean Speed Lines και φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια κλείνοντας τα εύκολα και απλά μέσα από την online μηχανή αναζήτησης του www.petas.gr.

 • Καλοκαιρινή προσφορά της Golden Star Ferries με εισιτήρια I.X. από 40€

  Η Golden Star Ferries με το πλοίο Syperferry II που ταξιδεύει στη γραμμή Ραφήνα-Άνδρο-Τήνο-Μύκονο και αντίστροφα προσφέρει ειδικές τιμές τόσο στη μεταφορά οχημάτων, όσο και στους επιβάτες. Πιο συγκεκριμένα, το κόστος του κάθε οχήματος ανά διαδρομή διαμορφώνεται στα 40€ για την Άνδρο, στα 52€ για την Τήνο και στα 55€ για τη Μύκονο. Στην προσφορά αυτή, η οποία ισχύει από 13/07/12 περιλαμβάνεται και το εισιτήριο του επιβάτη/οδηγού Ι.Χ. Δηλαδή εκδίδοντας ταυτόχρονα εισιτήριο επιβάτη και Ι.Χ. με το πλοίο Superferry II λαμβάνετε δωρεάν το εισιτήριο του επιβάτη.