• Προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων εξωτερικού

  Ψάχνετε για τις καλύτερες προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων εξωτερικού;

  Το petas.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές αεροπορικών εισιτηριών εξωτερικού και σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε αυτήν που σας ταιριάζει! Απλά επιλέξτε μια από τις προσφορές αεροπορικών εξωτερικού από την παραπάνω λίστα. Στην συνέχεια πραγματοποιήστε την κράτησή σας εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας την φόρμα κρατήσεων του petas.gr. Επιλέξτε τις ημερομηνίες που θέλετε να ταξιδέψετε, τον αριθμό εισιτηρίων και την κατηγορία θέσης (ανάλογα με την εκάστοτε προσφορά αεροπορικών εισιτηρίων εξωτερικού) και είστε έτοιμοι να πετάξετε!

  Petas Βιέννη με Austrian Airlines από 136 ευρώ!

  Ταξιδέψτε στη Βιέννη με εισιτήρια από 136€. Οι τιμές αφορούν σε απευθείας πτήσεις μετʼεπιστροφής, που πραγματοποιούνται με αεροσκάφη της Austrian Airlines. Η προσφορά υπόκειται σε περιορισμένη διαθεσιμότητα. Κρατήσεις ως και 18 Οκτωβρίου 2015 για ταξίδια ως 31 Δεκεμβρίου 2015. Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων περιλαμβάνονται. Στην τιμή περιλαμβάνεται μεταφορά χειραποσκευής ως 8kg. Αλλαγές ή ακυρώσεις εισιτηρίων που εμπίπτουν στην προσφορά δεν επιτρέπονται.

 • Έκπτωση ως και 40% σε πτήσεις εξωτερικού της Aegean Airlines

  Όροι προσφοράς: Η έκπτωση ισχύει για όλους τους τύπους ναύλου (Go Light, Flex) σε απευθείας πτήσεις από Ελλάδα προς το εξωτερικό και αντίστροφα, είτε πρόκειται για εισιτήρια απλής μετάβασης, είτε μετ’ επιστροφής. Κρατήσεις: Ως και την 1η Απριλίου 2015 για ταξίδια από τις 26 Απριλίου 2015 μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου 2016 (26/04-30/06 έκπτωση 20%, 16/09-31/10 έκπτωση 30%, 01/11-17/12 & 11/01/16-29/02/16 έκπτωση 40%). Οι εκπτώσεις υπολογίζονται επί του ναύλου και επίναυλου καυσίμων και είναι ήδη ενσωματωμένες στις τιμές που δημοσιεύονται στο διαδικτυακό τόπο www.petas.gr. Αλλαγές ή ακυρώσεις εισιτηρίων, που εμπίπτουν στην προσφορά, πραγματοποιούνται ανάλογα με τους κανονισμούς του εκάστοτε ναύλου, όπως αυτοί ορίζονται αποκλειστικά από την αεροπορική εταιρεία και κατόπιν της καταβολής τυχόν προστίμου ή/και διαφοράς ναύλου από τον επιβάτη. Όσοι εκ των επιβατών αγοράσουν εισιτήριο κατηγορίας Go Light δικαιούνται να μεταφέρουν μια χειραποσκευή ως 8kg.

 • Έκπτωση ως και 30% στο δίκτυο εξωτερικού της Aegean Airlines

  Η Aegean Airlines εγκαινιάζει νέους προορισμούς στο δίκτυο της και σας προσφέρει έκπτωση σε όλες τις πτήσεις εξωτερικού. Πετάξτε απευθείας σε όλες τις πόλεις που ήδη εξυπηρετεί ο αερομεταφορέας αλλά και στο Άμπου Ντάμπι, Βυρητό, Μπέρμπιγχαμ, Κοπεγχάγη, Αμβούργο, Λυών, Μασσαλία, Νάντη, Πάφο, Στοκχόλμη και Ζυρίχη από Αθήνα ή Μπορντό, Ντόνετσκ, Αμβούργο, Λυών, Μασσαλία, Ζυρίχη, Ντνιπροπέτροβσκ από Ηράκλειο, ή Στοκχόλμη από Καλαμάτα, ή Ζυρίχη από Ρόδο, ή Αννόβερο, Κολωνία, Νυρεμβέργη, Ροστόβ από Θεσσαλονίκη. Η προσφορά ισχύει σε όλο το δίκτυο εξωτερικού της Aegean Airlines για ταξίδια απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής. Κρατήσεις: Μέχρι και 20/01. Ταξίδια με έκπτωση: 10/02-30/06/14. Συγκεκριμένα: Στο διάστημα 10/02-09/03 προσφέρεται έκπτωση 20%, ενώ από 10/03 ως και 30/06 παρέχεται έκπτωση 30%. Το διάστημα 11-29/04 εξαιρείται της προσφοράς. Η έκπτωση ισχύει στο ναύλο και τον επίναυλο καυσίμου, ενώ δεν αφορά στους φόρους αεροδρομίου και σε τυχόν χρέωση αμοιβής υπηρεσίας για αγορά εισιτηρίου από το www.petas.gr. Οι δημοσιευμένες τιμές στο www.petas.gr περιλαμβάνουν ήδη την έκπτωση. Αλλαγές ή ακυρώσεις εισιτηρίων που εμπίπτουν στην προσφορά επιτρέπονται σύμφωνα με τους όρους του εκάστοτε ναύλου και με την επιβολή των αντίστοιχων προστίμων/διαφορών ναύλου που ορίζει η Aegean Airlines. Σημειωτέον ότι, ο ναύλος Go Light επιτρέπει τη μεταφορά μιας χειραποσκευής ως 8kg.

 • Petas Αθήνα-Βιέννη με εισιτήρια από 148€

  Τα εισιτήρια που ξεκινούν από 149€, αφορούν σε δρομολόγια μετ' επιστροφής και περιλαμβάνουν φόρους αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων, ενώ δεν περιλαμβάνουν τυχόν αμοιβή υπηρεσίας για αγορά εισιτηρίων από το www.petas.gr. Αλλαγές ή ακυρώσεις των εισιτηρίων που υπόκεινται στους όρους της προσφοράς δεν επιτρέπονται. Το διάστημα 18 Δεκεμβρίου 2013 ως και 6 Ιανουαρίου 2014 εξαιρείται της προσφοράς.

 • Petas με 30% έκπτωση σε πτήσεις εξωτερικού της Aegean Airlines

  Η προσφορά ισχύει σε απευθείας πτήσεις εξωτερικού απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής που πραγματοποιούνται με αεροσκάφη της Aegean Airlines. Η έκπτωση 30% εφαρμόζεται επί του ναύλου και του επίναυλου καυσίμων, ενώ δεν ισχύει όσον αφορά στους φόρους αεροδρομίου, ούτε σε τυχόν αμοιβή υπηρεσίας για αγορά εισιτηρίων από το www.petas.gr. Οι δημοσιευμένες τιμές περιλαμβάνουν ήδη την έκπτωση. Επωφεληθείτε της προσφοράς κλείνοντας τα εισιτήρια σας στο διάστημα 12-17/12/2013 και ταξιδεύοντας από 10 Ιανουαρίου ως και 10 Απριλίου 2014. Το δικαίωμα αλλαγής ή ακύρωσης εισιτηρίων που έχουν εκδοθεί στα πλαίσια της προσφοράς εξαρτάται από τους όρους του εκάστοτε ναύλου στους οποίους υπόκειται το κάθε εισιτήριο. Σημειωτέον ότι η Aegean Airlines διαθέτει πλέον τα Go Light εισιτήρια που επιτρέπουν τη δωρεάν μεταφορά μία χειραποσκευής μέχρι 8kg, ενώ η μεταφορά αποσκευής χρεώνεται ξεχωριστά.

 • Petas με Aegean Airlines εξωτερικό για να 'χεις έκπτωση 30%

  Ταξιδέψτε με τη νέα προσφορά της Aegean Airlines και κερδίστε έκπτωση 30% σε όλο το δίκτυο εξωτερικού για απευθείας πτήσεις απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής. Κρατήσεις γίνονται ως και τις 22/11/13 για ταξίδια στο διάστημα 15/01-10/04/14. Η έκπτωση είναι ήδη ενσωματωμένη στις δημοσιευμένες τιμές του www.petas.gr. Ισχύει επί του ναύλου και του επίναυλου καυσίμων. Οι φόροι αεροδρομίου και τυχόν έξοδα συναλλαγής για αγορά εισιτηρίου από το petas.gr δεν υπόκεινται στην εκπτωτική προσφορά. Αλλαγές ή ακυρώσεις επιτρέπονται σύμφωνα με τους όρους του εκάστοτε ναύλου και με την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου, που ορίζεται από τον αερομεταφορέα συν την όποια διαφορά ναύλου. Η προσφορά ισχύει και στους Go Light ναύλους, βάσει των οποίων ο κάθε επιβάτης έχει τη δυνατότητα μεταφοράς μιας χειραποσκευής ως 8 kg.

 • Petas Ευρώπη με Lufthansa & SWISS από 199€!

  Όροι προσφοράς: Πετάξτε σε όλους τους ευρωπαϊκούς προορισμούς του δικτύου της SWISS και της Lufthansa ώστε να επωφεληθείτε των προνομιακών τιμών: Από Αθήνα προς Βενετία ή Πράγα από 199€, προς Νίκαια από 202€, Μιλάνο από 203€, Στοκχόλμη από 210€ κ.α. Οι πτήσεις πραγματοποιούνται με ανταπόκριση σε ενδιάμεσο σταθμό/βάση του αερομεταφορέα. Οι τιμές περιλαμβάνουν φόρους αεροδρομίων και μεταφορά αποσκευής (μία αποσκευή μέχρι 23 κιλά) και αντιστοιχούν σε πτήση μετʼ επιστροφής. Οι τιμές ισχύουν για περιορισμένη διαθεσιμότητα καθʼ όλη τη διάρκεια του έτους. Αλλαγές ή ακυρώσεις εισιτηρίων που αντιστοιχούν στην προσφορά δεν επιτρέπονται.

 • Petas Αμερική με τις νέες προσφορές British, American Airlines, Iberia

  Η British Airways προσφέρει για το μήνα Νοέμβριο εξαιρετικά χαμηλές τιμές για ταξίδια από Ελλάδα προς Αμερική. Πετάξτε στη Νέα Υόρκη με εισιτήρια από 176€, Βοστώνη από 224€, Σικάγο από 207€, Λος Άντζελες από 280€, Μαϊάμι από 336€, Ουάσινγκτον από 185€, Σαν Φρανσίσκο από 317€ κ.α. Οι τιμές αντιστοιχούν σε εισιτήρια μετ’ επιστροφής, με σημείο αναχώρησης και επιστροφής την Αθήνα. Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων, ούτε τυχόν αμοιβή υπηρεσίας για αγορά εισιτηρίου από το petas.gr. Κρατήσεις γίνονται μέχρι και 20 Νοεμβρίου 2013 για ταξίδια στο διάστημα 29 Οκτωβρίου 2013 ως 15 Απριλίου 2014. Η διαθεσιμότητα των ναύλων που αντιστοιχούν στην προσφορά είναι περιορισμένη. Φθηνά εισιτήρια στα ίδια δρομολόγια διατίθενται επίσης από τις συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες Iberia & American Airlines. Αλλαγές γίνονται δεκτές με την καταβολή προστίμου που ορίζει ο αερομεταφορέας συν τη διαφορά ναύλου (εφόσον υπάρχει). Ακυρώσεις των εισιτηρίων που αντιστοιχούν στην προσφορά δεν επιτρέπονται.

 • Προσφορά για Βόρεια Αμερική! Petas με Lufthansa & SWISS από 475€

  Όροι προσφοράς: Οι Lufthansa & SWISS επανέρχονται με νέα προσφορά για πτήσεις στη Βόρεια Αμερική: Πετάξτε για Νέα Υόρκη με εισιτήρια από 475€ και Σικάγο από 509€. Συγκεκριμένα, η Lufthansa προσφέρει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια και προς άλλους προορισμούς: Ταξιδέψτε στη Φιλαδέλφεια με εισιτήρια από 529€, Ουάσινγκτον από 529€, Ντιτρόιτ από 569€, Χιούστον από 589€, Σηάτλ από 660€ και Βανκούβερ από 669€. Περίοδος κρατήσεων: 23-29/10/13. Περίοδος ταξιδιού: 18/11-16/12/13 & 06/01-28/02/13. Οι τιμές περιλαμβάνουν φόρους αεροδρομίων, επίναυλους καυσίμων και αντιστοιχούν σε μετ’ επιστροφής δρομολόγια. Στην προσφορά δεν περιλαμβάνεται τυχόν έξτρα αμοιβή υπηρεσίας για έκδοση εισιτηρίου από το www.petas.gr. Μέγιστο διάστημα παραμονής στο εξωτερικό: Τρεις μήνες. Ελάχιστο διάστημα παραμονής στο εξωτερικό: Τουλάχιστον μια Κυριακή. Ακυρώσεις ή αλλαγές των εισιτηρίων που υπόκεινται στην προσφορά δεν επιτρέπονται.

 • Πτήσεις για Βόρεια Αμερική με τη British Airways από 56€

  Η British Airways προσφέρει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Βόρεια Αμερική! Πετάξτε από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη προς Σικάγο με εισιτήρια από 56€ ή προς Ατλάντα με εισιτήρια από 99€. Οι τιμές αντιστοιχούν σε ταξίδι μετ’ επιστροφής και δεν περιλαμβάνουν φόρους αεροδρομίων. Κρατήσεις μέχρι και 24/10/13 για ταξίδια των οποίων η αναχώρηση θα πρέπει οπωσδήποτε να πραγματοποιηθεί από την 1η μέχρι και την 30η Νοεμβρίου 2013. Ακυρώσεις των εισιτηρίων που εμπίπτουν στην προσφορά δεν επιτρέπονται, ενώ αλλαγές γίνονται υπό την προϋπόθεση ότι θα καταβληθεί το πρόστιμο που ορίζει ο αερομεταφορέας συν την τρέχουσα διαφορά ναύλου.