Θέσεις εργασίας στο petas.gr

Το petas.gr αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του Altair Travel, ενός ταξιδιωτικού γραφείου που λειτουργεί επιτυχώς από το 1980 και εξειδικεύεται στα επαγγελματικά ταξίδια, στη διοργάνωση "events" & συνεδρίων, καθώς και σε όλες τις τουριστικές υπηρεσίες προς μεμονωμένους και μη ταξιδιώτες: αεροπορικα και ακτοπλοικα εισιτήρια, ξενοδοχεία, ενοικίαση αυτοκινήτων, ταξιδιωτική ασφάλιση κ.α.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του petas.gr ασχολείται με την online έκδοση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, ενοικίαση αυτοκινήτων, ξενοδοχείων, ταξιδιωτικές ασφάλειες στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Όλες αυτές οι υπηρεσίες παρέχονται μέσω του site μας με ταχύτητα και αξιοπιστία καθώς χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και υποστηριζόμαστε από ένα άριστα εκπαιδευμένο τμήμα τεχνικού προσωπικού (Web developers).

Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών, που να συνδυάζει προνομιακά την οικονομία στις τιμές και την ποιότητα στην εξυπηρέτηση κι αυτό είναι εφικτό μέσω του τμήματος κρατήσεων μας, που είναι ένα από τα καλύτερα και πιο καταρτισμένα στην τουριστική αγορά.

Αν θέλετε κι εσείς να συμμετάσχετε στην ομάδα του petas, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις σας και αποκτώντας σημαντική εμπειρία στο χώρο του τουρισμού και δη του πλέον δυναμικού κλάδου, που είναι τα OTA (Online Travel Agency), στείλτε μας το βιογραφικό σας στο hr@petas.gr

Αυτή την περίοδο αναζητάμε μόνιμους συνεργάτες στις κάτωθι θέσεις

Web Developer:
Ζητείται πτυχιούχος ανωτάτης εκπαίδευσης, με πολύ καλές γνώσεις PHP και MySQL. Γνώσεις Web Services, Ajax, jQuery & CSS, καθώς και εργασιακή εμπειρία θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως. Ο υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει ομαδικό πνεύμα, δυνατότητα εργασίας υπό πίεση και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Αποστολή βιογραφικών στο hr@petas.gr