Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές
KLM


Αεροπορικά εισιτήρια KLM


Η KLM (Royal Dutch Airlines) είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Ολλανδίας και τα αρχικά της στα Ολλανδικά προέρχονται από το όνομα «Βασιλική Αεροπορική Εταιρία». Όλα τα δρομολόγια της εταιρίας εκτελούνται από, προς ή μέσω του αεροδρομίου Schiphol του Άμστερνταμ και του Charles de Gaulle στο Παρίσι. Το 2004, η KLM ξεκίνησε τη στενή της συνεργασία με το γαλλικό εθνικό αερομεταφορέα Air France, ενώ είναι μέλος της διεθνούς συμμαχίας αεροπορικών εταιριών Sky Team.

Προορισμοί KLM

Η KLM διαθέτει εισιτήρια και ταξιδεύει σε περισσότερους από 90 προορισμούς διεθνώς και είναι η πιο παλιά αεροπορική εταιρία που λειτουργεί με το αρχικό της όνομα. Στην Ελλάδα, η KLM εξυπηρετεί τα αεροδρόμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης τόσο με απ’ ευθείας πτήσεις όσο και με ανταποκρίσεις προς μακρινούς προορισμούς.

Αποσκευές KLM

Πριν ταξιδέψετε με την KLM, πρέπει να γνωρίζετε τους γενικούς όρους που ισχύουν για τα επιτρεπόμενα όρια των αποσκευών. Η KLM επιτρέπει δωρεάν από μία έως τρεις αποσκευές, ανάλογα με τη Θέση και τα Προγράμματα Επιβατών της, συνολικού βάρους 23 κιλών. Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με την KLM, μέσα από το petas.gr! Επιλέξτε την πτήση της KLM που σας εξυπηρετεί και κλείστε εισιτήρια εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

Σημείωση: Τα επιτρεπόμενα όρια αποσκευών ενδέχεται να αλλάζουν ανάλογα με τον ειδικό ναύλο του εισιτηρίου καθώς και τον προορισμό, γι αυτό συνιστάται οι επιβάτες να διαβάζουν πάντα τα συγκεκριμένα όρια αποσκευών που αναγράφονται αναλυτικά στα εισιτήρια τους.

Αεροπορικά Εισιτήρια KLM στο petas.gr

Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με την KLM, μέσα από το petas.gr! Επιλέξτε την πτήση της KLM που σας εξυπηρετεί και κλείστε εισιτήρια εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!