Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές
KLM

Αεροπορικά Εισιτήρια KLM

Η KLM ιδρύθηκε το 1919 και είναι η παλαιότερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο που εξακολουθεί να λειτουργεί υπό την αρχική της επωνυμία. Ανήκει στον όμιλο Air France-KLM, είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Ολλανδίας και αποτελεί μέλος της αεροπορικής συμμαχίας SkyTeam μαζί με τις Delta Airlines, CSA Czech Airlines, Aeromexico, Aeroflot, Air Europa, China Airlines, China Eastern, China Southern, Kenya Airways, Korean Air, Tarom και Vietnam Airlines. Η KLM πραγματοποιεί τακτικές υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών και εμπορευμάτων σε περίπου 130 προορισμούς. Στη διάρκεια των πτήσεων σερβίρονται σνακ, ποτά και αναψυκτικά. Τα γεύματα εξαρτώνται από την κατηγορία θέσης που έχει επιλέξει ο επιβάτης για το ταξίδι του.

Ναύλοι & Κατηγορίες Θέσεων

Η KLM διαθέτει τέσσερις κατηγορίες θέσεων: Economy, Premium Economy, Business και First Class. Στην Economy ο επιβάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα στους Light, Standard & Flex ναύλους σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του και το ταξιδιωτικό του προφίλ. Στη Business και στη First Class, ο επιβάτης μπορεί να απολαύσει πιάτα που προετοιμάζονται από βραβευμένους σεφ με αστέρια Michelin.

Αποσκευές

Οι κάτοχοι Economy εισιτηρίων σε Light ναύλο μπορούν να μεταφέρουν στην καμπίνα του αεροσκάφους ένα προσωπικό αντικείμενο και μία χειραποσκευή με συνολικό βάρος 12 κιλά. Αντίθετα αν επιλέξουν Standard ή Flex ναύλο μπορούν να μεταφέρουν στην καμπίνα του αεροσκάφους ένα προσωπικό αντικείμενο και μία χειραποσκευή με συνολικό βάρος 12 κιλά και μία παραδοτέα αποσκευή έως 23 κιλά. Οι επιβάτες που έχουν επιλέξει Premium Economy, Business ή First Class μπορούν να ταξιδέψουν με δύο χειραποσκευές και ένα προσωπικό αντικείμενο. Οι χειραποσκευές μπορούν να ζυγίζουν μέχρι 12 κιλά με διαστάσεις 55εκ. x 35εκ. x 25εκ. , ενώ το προσωπικό αντικείμενο δεν πρέπει να υπερβαίνει τις διαστάσεις 40εκ. x 30εκ. x 15εκ. Ακόμη δικαιούνται δύο παραδοτέες αποσκευές βάρους έως 23 κιλά η καθεμία για Premium Economy έως 32 κιλά η καθεμία για Business ή First Class.

Υπηρεσίες Check in

Το check-in στο website της KLM είναι διαθέσιμο και μπορεί να πραγματοποιηθεί από 30 ώρες έως 20 λεπτά πριν από την αναχώρηση. Μπορείτε να εκτυπώσετε το φύλλο επιβίβασης ή να το παραλάβετε στο τηλέφωνό σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά. Για τους ναύλους Premium Economy, Business και First Class οι επιβάτες έχουν προτεραιότητα στο check-in, στην επιβίβαση/αποβίβαση και στη παραλαβή των αποσκευών.

Επιλογή θέσης

Η επιλογή θέσης στο αεροπλάνο μπορεί να γίνει έπειτα από την αγορά εισιτηρίου μέσω της ιστοσελίδας της αεροπορικής ή στο αεροδρόμιο. Ο χώρος για τα πόδια των επιβατών των καθισμάτων ξεκινάει από 78cm μέχρι 93cm ανάλογα με την κατηγορία θέσης που έχει επιλέξει ο επιβάτης και τον τύπο του αεροσκάφους.