Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές
Aeroflot Russian Airlines


Αεροπορικά Εισιτήρια Aeroflot


Η Aeroflot είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Ρωσίας με κύρια βάση το αεροδρόμιο Sheremetyevo (SVO -Terminal D) της Μόσχας. Ιδρύθηκε το 1923 και είναι μία από τις παλαιότερες και πιο αναγνωρισμένες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως. Τα αεροσκάφη της Aeroflot πραγματοποιούν προγραμματισμένες πτήσεις σε 131 προορισμούς εντός Ρωσίας και διεθνώς (σε 50 χώρες). To 2015 η Aeroflot εξυπηρέτησε περίπου 26 εκατομμύρια επιβάτες. Η Aeroflot είναι μέλος της συμμαχίας αεροπορικών εταιριών Sky Team, ενός ομίλου του οποίου μέλη επίσης είναι οι αεροπορικές εταιρείες Air France, KLM, Delta, Alitalia, Air Europa, China Airlines κ.α. H Aeroflot είναι επισημο μέλος της ΙΑΤΑ (International Air Transport Association) και διαθέτει έναν από τους πλέον σύγχρονους στόλους, που αποτελείται από 172 αεροσκάφη.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού σε όσο το δυνατό περισσότερους προορισμούς η Aeroflot έχει συμπράξει μέσω πτήσεων κοινού κωδικού με 28 ρώσικους και διεθνείς αερομεταφορείς. H Rossiya Airlines καθώς και κάποιοι ρώσικοι αερομεταφορείς χαμηλού κόστους που δραστηριοποιούνται σε τοπική εμβέλεια ανήκουν πλέον στον όμιλο της Aeroflot ως θυγατρικές εταιρείες. Ταξιδέψτε με Aeroflot και επωφεληθείτε από τις ανταγωνιστικές τιμές, την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την άνεση που προσφέρει ο εθνικός αερομεταφορέας της Ρωσίας.

Στόλος

Ο διαρκώς ανανεωμένος στόλος της Aeroflot αποτελείται τόσο από αεροσκάφη τύπου Airbus όσο και από αεροπλάνα τύπου Boeing.

Ο μέσος όρος ηλικίας των αεροσκαφών της Aeroflot δεν ξεπερνά τα 4 έτη.

Συγκεκριμένα ο αερομεταφορέας διαθέτει μοντέρνα αεροσκάφη τύπου Airbus 320, Airbus 330, Boeing 737, Boeing 777, Boeing 787 Dreamliners και Airbus A350 Jets.

O επαρκής στόλος της Aeroflot σε αριθμό και τεχνολογική εξέλιξη της δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίζει άνετες και τακτικές πτήσεις μακρινών αποστάσεων.

Διατηρεί δε συνεργασία και με τη ρώσικη κατασκευαστική εταιρεία αεροσκαφών Sukhoi Civil Aircraft Company από την οποία έχει προμηθευτεί μια σειρά τεχνολογικά άρτιων αεροσκαφών τύπου Sukhoi Superjet 100.

Αποσκευές Aeroflot

Business class: Μπορείτε να μεταφέρετε ως και 2 αποσκευές μέχρι 32 κιλά έκαστη και μία χειραποσκευή ως 15 κιλά.

Comfort class: Επιτρέπεται η μεταφορά ως και 2 αποσκευών μέχρι 23 κιλά έκαστη καθώς και μία χειραποσκευή ως 10 κιλά.

Economy class - Premium Group: Και σ'αυτή την κατηγορία έχετε τη δυνατότητα να μεταφέρετε ως και 2 αποσκευές μέχρι 23 κιλά και μία χειραποσκευή ως 10 κιλά.

Economy class: Έχετε τη δυνατότητα να μεταφέρετε ως και μία αποσκευή μέχρι 23 κιλά και μία χειραποσκευή μέχρι 10 κιλά.

Σημείωση: Τα επιτρεπόμενα όρια αποσκευών ενδέχεται να αλλάζουν ανάλογα με τον ειδικό ναύλο του εισιτηρίου καθώς και τον προορισμό, γι αυτό συνιστάται οι επιβάτες να διαβάζουν πάντα τα συγκεκριμένα όρια αποσκευών που αναγράφονται αναλυτικά στα εισιτήρια τους.