Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές
Air France

Αεροπορικά Εισιτήρια Air France

Η Air France αποτελεί θυγατρική εταιρεία της Air France-KLM. Πριν την εξαγορά της KLM, ήταν ο κρατικός αερομεταφορέας της Γαλλίας. Τώρα τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας είναι κοντά στο Παρίσι, στο αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκωλ. Το 2004 η Air France απέκτησε την πλειοψηφία των μετοχών της ολλανδικής KLM και δημιούργησε την εταιρεία Air France-KLM. Η Air France-KLM ανήκει στην παγκόσμια συμμαχία αερομεταφορέων SkyTeam μαζί με τις Delta Airlines, CSA Czech Airlines, Aeromexico, Aeroflot, Air Europa, China Airlines, China Eastern, China Southern, Kenya Airways, Korean Air, Tarom και Vietnam Airlines. Τόσο η Air France όσο και η KLM εξακολουθούν να πετούν χρησιμοποιώντας τα δικά τους χρώματα και εμπορικά σήματα. Η Air France εξυπηρετεί 204 προορισμούς, 36 εσωτερικού και 168 εξωτερικού, σε 93 χώρες και πέντε ηπείρους. Στη διάρκεια των πτήσεων σερβίρονται σνακ, ποτά και αναψυκτικά. Τα γεύματα εξαρτώνται από την κατηγορία θέσης που έχει επιλέξει ο επιβάτης για το ταξίδι του.

Ναύλοι & Κατηγορίες Θέσεων

Η Air France διαθέτει τέσσερις κατηγορίες θέσεων: Economy, Premium Economy, Business και First Class. Στην Economy ο επιβάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα στους Light, Standard & Flex ναύλους σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του και το ταξιδιωτικό του προφίλ. Στη Business και στη First Class, ο επιβάτης μπορεί να απολαύσει πιάτα που προετοιμάζονται από βραβευμένους σεφ με αστέρια Michelin.

Αποσκευές

Οι κάτοχοι Economy εισιτηρίων σε Light ναύλο μπορούν να μεταφέρουν στην καμπίνα του αεροσκάφους ένα προσωπικό αντικείμενο και μία χειραποσκευή με συνολικό βάρος 12 κιλά. Αντίθετα αν επιλέξουν Standard ή Flex ναύλο μπορούν να μεταφέρουν στην καμπίνα του αεροσκάφους ένα προσωπικό αντικείμενο και μία χειραποσκευή με συνολικό βάρος 12 κιλά και μία παραδοτέα αποσκευή έως 23 κιλά. Οι επιβάτες που έχουν επιλέξει Premium Economy, Business ή First Class μπορούν να ταξιδέψουν με δύο χειραποσκευές και ένα προσωπικό αντικείμενο. Οι χειραποσκευές μπορούν να ζυγίζουν μέχρι 12 κιλά με διαστάσεις 55εκ. x 35εκ. x 25εκ. , ενώ το προσωπικό αντικείμενο δεν πρέπει να υπερβαίνει τις διαστάσεις 40εκ. x 30εκ. x 15εκ. Ακόμη δικαιούνται δύο παραδοτέες αποσκευές βάρους έως 23 κιλά η καθεμία για Premium Economy έως 32 κιλά η καθεμία για Business ή First Class.

Υπηρεσίες Check in

Το check-in στο website της Air France είναι διαθέσιμο και μπορεί να πραγματοποιηθεί από 30 ώρες έως 20 λεπτά πριν από την αναχώρηση. Μπορείτε να εκτυπώσετε το φύλλο επιβίβασης ή να το παραλάβετε στο τηλέφωνό σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά. Για τους ναύλους Premium Economy, Business και First Class οι επιβάτες έχουν προτεραιότητα στο check-in, στην επιβίβαση/αποβίβαση και στη παραλαβή των αποσκευών.

Επιλογή θέσης

Η επιλογή θέσης στο αεροπλάνο μπορεί να γίνει έπειτα από την αγορά εισιτηρίου μέσω της ιστοσελίδας της αεροπορικής ή στο αεροδρόμιο. Ο χώρος για τα πόδια των επιβατών των καθισμάτων ξεκινάει από 78cm μέχρι 93cm ανάλογα με την κατηγορία θέσης που έχει επιλέξει ο επιβάτης και τον τύπο του αεροσκάφους.