Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές
Air France


Αεροπορικά εισιτήρια Air France


Η Air France είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Γαλλίας, με κύρια βάση της το Terminal 2G του αεροδρομίου Charles De Gaulle για τις πτήσεις εξωτερικού και το αεροδρόμιο Orly για τις πτήσεις εσωτερικού, στο Παρίσι. Η Air France είναι ιδρυτικό μέλος της συμμαχίας αεροπορικών εταιριών Sky Team, μέλη της οποίας είναι επίσης οι KLM, Aeroflot, Delta, Alitalia, Czech Airlines κ.α. Το 2004 ενοποιήθηκε με τον εθνικό αερομεταφορέα της Ολλανδίας KLM, δημιουργώντας μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρίες.

Προορισμοί Air France

Η Air France εξυπηρετεί τους επιβάτες από Αθήνα με απ’ ευθείας πτήσεις προς Παρίσι και από εκεί με ανταπόκριση για όλο τον κόσμο. Από το 2010 ένταξε στις μακρινές πτήσεις της ειδικό πλάνο εξυπηρέτησης για επιβάτες που επιλέγουν την Premium Voyageur Seat.

Αποσκευές Air France

Πριν ταξιδέψετε με την Air France, πρέπει να γνωρίζετε τα επιτρεπόμενα όρια των αποσκευών.

Η Air France επιτρέπει δωρεάν μία αποσκευή βάρους μέχρι 23 κιλών, ενώ για αποσκευές που ξεπερνούν αυτό το βάρος, οι ρυθμίσεις διαφοροποιούνται ανάλογα με τον προορισμό και τα Προγράμματα Επιβατών που διαθέτει.

Τα βρέφη (0 έως 2 ετών) δικαιούνται να μεταφέρουν 1 αποσκευή βάρους μέχρι 10 κιλά και ένα πτυσσόμενο παιδικό καροτσάκι.

Σημείωση: Τα επιτρεπόμενα όρια αποσκευών ενδέχεται να αλλάζουν ανάλογα με τον ειδικό ναύλο του εισιτηρίου καθώς και τον προορισμό, γι αυτό συνιστάται οι επιβάτες να διαβάζουν πάντα τα συγκεκριμένα όρια αποσκευών που αναγράφονται αναλυτικά στα εισιτήρια τους.

Αεροπορικά Εισιτήρια Air France στο petas.gr

Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με την Air France, μέσα από το petas.gr! Επιλέξτε την πτήση της Air France που σας εξυπηρετεί και κλείστε εισιτήρια εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!