Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές
TAP Air Portugal


Αεροπορικά Εισιτήρια TAP Air Portugal


Η TAP Air Portugal είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Πορτογαλίας, με βάση του το διεθνές αεροδρόμιο της Λισαβόνας. Ο στόλος της TAP Air Portugal αποτελείται εξ’ ολοκλήρου από αεροσκάφη τύπου Airbus. Η TAP Air Portugal είναι από το 2005 μέλος της συμμαχίας αεροπορικών εταιριών Star Alliance γεγονός που κάνει ακόμα πιο ευρύ το δίκτυο αερομεταφορών της και πιο άνετη την εξυπηρέτηση των επιβατών της.

Προορισμοί TAP Air Portugal

Η TAP Air Portugal διαθέτει εισιτήρια και ταξιδεύει σε πάνω από 58 προορισμούς σε όλο τον κόσμο με κυριαρχική παρουσία στις πτήσεις από Ευρώπη προς νότια Αμερική (Βραζιλία) και Αφρική. Στην Ελλάδα, η TAP Air Portugal εξυπηρετεί τα αεροδρόμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με ανταποκρίσεις πτήσεων ή μέσω συνεργασίας με εγχώριους αερομεταφορείς και συγκεκριμένα την Aegean Airlines. Από την άνοιξη του 2011 η TAP έχει ανακοινώσει την έναρξη απ’ ευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος προς τη Λισαβόνα.

Αποσκευές TAP Air Portugal

Πριν ταξιδέψετε με την TAP Air Portugal, πρέπει να γνωρίζετε τους γενικούς όρους όσον αφορά στα επιτρεπόμενα όρια των αποσκευών.

Σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας, μπορείτε να μεταφέρετε ως 2 αποσκευές βάρους 32 κιλών για τη Business Θέση, και από 1 ως 2 αποσκευές βάρους 23 κιλών για την Economy Θέση αναλόγως με τον τύπο του ναύλου.

Τα βρέφη (0 έως 2 ετών) δικαιούνται να μεταφέρουν 1 αποσκευή βάρους μέχρι 10 κιλά και ένα παιδικό πτυσσόμενο καρότσι.

Σημείωση: Τα επιτρεπόμενα όρια αποσκευών ενδέχεται να αλλάζουν ανάλογα με τον ειδικό ναύλο του εισιτηρίου καθώς και τον προορισμό, γι αυτό συνιστάται οι επιβάτες να διαβάζουν πάντα τα συγκεκριμένα όρια αποσκευών που αναγράφονται αναλυτικά στα εισιτήρια τους.

Αεροπορικά Εισιτήρια TAP Air Portugal στο petas.gr

Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με την TAP Air Portugal, μέσα από το petas.gr! Επιλέξτε την πτήση της TAP Air Portugal που σας εξυπηρετεί και κλείστε εισιτήρια εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!