Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές
Alitalia

Η τιμή προσφοράς Αθήνα - Ρώμη, από €82 με επιστροφή, τελική τιμή στην Οικονομική θέση, περιλαμβάνει μεταφορά μίας χειραποσκευής και μία αλλαγή κράτησης δωρεάν. Ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου 2020, για ταξίδια είτε μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου 2020, είτε από τις 11 Ιανουαρίου 2021 μέχρι τις 25 Μαρτίου 2021. Προϋποθέτει προαγορά 7 ημερών.

Αεροπορικά εισιτήρια Alitalia


Η Alitalia είναι η κύρια αεροπορική εταιρεία της Ιταλίας, με βάση το Αεροδρόμιο Leonardo da Vinci-Fiumicino της Ρώμης. Η Alitalia είναι μέλος της διεθνούς συμμαχίας αερομεταφορέων Sky Team και βρίσκεται στη 19η θέση των μεγαλύτερων αεροπορικών εταιριών στον κόσμο.

Προορισμοί Alitalia

Η Alitalia διαθέτει εισιτήρια και ταξιδεύει σε 81 προορισμούς τόσο διεθνείς όσο και επί Ιταλικού εδάφους. 

Αποσκευές Alitalia

Πριν ταξιδέψετε με την Alitalia, πρέπει να γνωρίζετε τους γενικούς όρους που ισχύουν για επιτρεπόμενα όρια των αποσκευών.

Σύμφωνα με την πολιτική της εταιρίας, μπορείτε να μεταφέρετε 1 ή 2 αποσκευές (ανάλογα με τον προορισμό και τη θέση σας), βάρους μέχρι 23 κιλά. Τα βρέφη (0 έως 2 ετών) δικαιούνται να μεταφέρουν βάρος μέχρι 10 κιλά και ένα πτυσσόμενο παιδικό καροτσάκι.

Σημείωση: Τα επιτρεπόμενα όρια αποσκευών ενδέχεται να αλλάζουν ανάλογα με τον ειδικό ναύλο του εισιτηρίου καθώς και τον προορισμό, γι αυτό συνιστάται οι επιβάτες να διαβάζουν πάντα τα συγκεκριμένα όρια αποσκευών που αναγράφονται αναλυτικά στα εισιτήρια τους.

Αεροπορικά Εισιτήρια Alitalia στο petas.gr

Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με την Alitalia, μέσα από το petas.gr! Επιλέξτε την πτήση της Alitalia που σας εξυπηρετεί και κλείστε εισιτήρια εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!