Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές
Austrian Airline


Αεροπορικά εισιτήρια Austrian Airlines


Η φινέτσα της Βιέννης πιο προσιτή από ποτέ με τα εισιτήρια κατηγορίας “redticket” της Austrian Airlines! Κλείσε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για να petas απευθείας από την Αθήνα στη Βιέννη από 139€. Η κατηγορία “redticket” υπόκειται σε περιορισμένη διαθεσιμότητα, αφορά σε πτήσεις μετ' επιστροφής και περιλαμβάνει φόρους αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων. Αλλαγές ή ακυρώσεις των εισιτηρίων αυτού του τύπου δεν επιτρέπονται, όμως οι επιβάτες που ταξιδεύουν με Austrian Airlines redtickets κερδίζουν μίλια, απολαμβάνουν το εξαιρετικό σέρβις της αεροπορικής εταιρείας με δωρεάν ποτά και ελαφριά σνακ κατά τη διάρκεια της πτήσης και έχουν δυνατότητα να κάνουν web check in ή mobile check in χωρίς επιπλέον κόστος.

Η Austrian Airlines είναι η κύρια αεροπορική εταιρία της Αυστρίας και μέλος της μεγαλύτερης συμμαχίας αερομεταφορέων στον κόσμο, Star Alliance. Με βάση της το Διεθνές Αεροδρόμιο της Βιέννης η Austrian Airlines πραγματοποιεί καθημερινά πτήσεις σε 130 προορισμούς παγκοσμίως, ενώ έχει ηγετική παρουσία στα δρομολόγια προς/από Ανατολική Ευρώπη. Εντοπίστε και εξασφαλίστε τις δελεαστικές προσφορές της Austrian Airlines, που περιλαμβάνουν φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Βιέννη τόσο από Αθήνα όσο και από Θεσσαλονίκη.

Vienna Card

Προτεραιότητα με την άφιξη σου στη Βιέννη ας είναι η αγορά της Vienna Card με 19,90€ και ισχύ 72 ώρες διότι:
Κερδίζεις έκπτωση σε πάνω από 210 υπηρεσίες, όπως απεριόριστες μετακινήσεις σε μετρό και λεωφορεία, εστιατόρια, καφέ και μπαρ, μουσεία και θέατρα αγορές σε καταστήματα! Μαζί σου μετακινείται δωρεάν με δημόσιες συγκοινωνίες (λεωφορεία & τραμ) συνοδό μέλος μέχρι και 15 ετών (απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας).

Ακόμα και τη μέρα λήξης της Vienna Card εξακολουθείς ν' απολαμβάνεις ειδικών προνομίων. Διατίθεται στο γραφείο πληροφοριών της Albertinaplatz (09:00-19:00), στο γραφείο πληροφοριών του αεροδρομίου (06:00-23:00), στα εκδοτήρια αστικών συγκοινωνιών (Vienna Lines) στις Stephansplatz, Karlsplatz, Westbahnhof κ.α. ή αγόρασε τη τηλεφωνικά (0043 1 798 44 00 148) με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας. Το Vienna Coupon Book παρέχεται δωρεάν και είναι απαραίτητο για τις συναλλαγές σου.

Hot events στη Βιέννη!

Ο Φεβουάριος είναι μήνας χορού, γι αυτό χωρίς δεύτερη σκέψη εξασφαλίστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Βιέννη και υποδεχθείτε την εποχή του καρναβαλιού σε ρυθμούς κυρίως βαλς χωρίς ν' αποκλείονται και οι μοντέρνοι ήχοι. Οι επιλογές ποικίλλες μια και στην πόλη διοργανώνονται πάνω από 450 χοροί. Η καρναβαλική περίοδος εκτείνεται μέχρι την 1η Μαρτίου στις μεγάλες αίθουσες Johann Strauss Ball (15/02), Coffee-house Owners' Ball (21/02), Opera Ball (27/02), Bonbon Ball (28/02) & Lawyer's Ball (01/03), όπου προσφέρονται πάνω από 2.000 ώρες χορού!

Ως τις 09/03 η κεντρική πλατεία του Δημαρχείου (Rathausplatz) αλλάζει μορφή και μετατρέπεται σε γιγάντιο παγοδρόμιο. 1.200 ζευγάρια παγοπέδιλων θα διατίθενται προς ενοικίαση σε όλους όσοι ανυπομονούν να διασχίσουν το 750 μέτρων παγωμένο μονοπάτι κατά μήκος του πανέμορφου ιστορικού κέντρου της Βιέννης.

Η αυτοκράτειρα Βιέννη

Περπάτησε στα χνάρια της δυναστείας των Αψβούργων με αφετηρία τον περίφημο καθεδρικό του Αγίου Στεφάνου και τη Neuer Markt με το Αυτοκρατορικό Ταφικό Θησαυροφυλάκιο. Τη σκυτάλη παίρνει το Hofburg Imperial Palace που φιλοξενούσε για πάνω από επτά αιώνες τους Αψβούργους, ενώ πλέον το παλάτι στεγάζει το γραφείο του Προέδρου της Αυστρίας. Εισχώρησε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της πριγκίπισσας Σίσι και του Φραγκίσκου-Ιωσήφ με τα κομψά έπιπλα, την αυτοκρατορική ασημένια συλλογή και προσωπικά αντικείμενα της πριγκίπισσας. Η επίσκεψη στο μουσείο Σίσι, στα ιδιαίτερα διαμερίσματα και στην ασημένια συλλογή γίνεται μ’ ένα εισιτήριο. Ακριβώς απέναντι βρίσκεται η ισπανική σχολή ιππασίας.
Η αυτοκρατορική βόλτα κορυφώνεται με περίπατο στην σικ αγορά Kohlmarkt. Στο νούμερο 14 βρίσκεται το καφέ Demel. Ούτε καν η μανιώδης με τη σιλουέτα της πριγκίπισσα Σίσι δεν αντιστεκόταν στα γλυκίσματα του!