Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές
British Airways


Αεροπορικά εισιτήρια British Airways


Η British Airways είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Μεγάλης Βρετανίας και έχει ως βάση της το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, και μάλιστα εδώ και λίγο καιρό το ολοκαίνουριο Terminal 5. Η British Airways εξυπηρετεί τους επιβάτες από Αθήνα και Θεσσαλονίκη με απ’ ευθείας πτήσεις προς Λονδίνο και από εκεί με ανταπόκριση για όλο τον κόσμο. Είναι δε γνωστή στο επιβατικό κοινό για τις ανέσεις που προσφέρει πριν και κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Προορισμοί British Airways

Η British Airways έχει ήδη ανακοινώσει από το 2010 τη συγχώνευση της με τον ισπανικό εθνικό αερομεταφορέα Iberia, καθώς και τη συνεργασία των δύο εταιριών με την American Airlines για τα υπερατλαντικά ταξίδια. Επίσης, η British Airways είναι μέλος της One world, της τρίτης μεγαλύτερης συμμαχίας αερομεταφορέων στον κόσμο. Η British Airways διαθέτει εισιτήρια και ταξιδεύει σε όλους τους βασικούς προορισμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αποσκευές British Airways

Πριν ταξιδέψετε με την British Airways, πρέπει να γνωρίζετε τους γενικούς όρους που αφορούν στα επιτρεπόμενα όρια των αποσκευών.

Η British Airways επιτρέπει δωρεάν μία ή δύο αποσκευές βάρους μέχρι 23 κιλών στην οικονομική θέση, ανάλογα με τον προορισμό και τα ειδικό πρόγραμμα που διαθέτει ο κάθε επιβάτης.

Σε κάθε περίπτωση, τα βρέφη (0 έως 2 ετών) δικαιούνται να μεταφέρουν μία αποσκευή, ένα πτυσσόμενο παιδικό καροτσάκι και ένα παιδικό κάθισμα.

Σημείωση: Τα επιτρεπόμενα όρια αποσκευών ενδέχεται να αλλάζουν ανάλογα με τον ειδικό ναύλο του εισιτηρίου καθώς και τον προορισμό, γι αυτό συνιστάται οι επιβάτες να διαβάζουν πάντα τα συγκεκριμένα όρια αποσκευών που αναγράφονται αναλυτικά στα εισιτήρια τους.

Αεροπορικά Εισιτήρια British Airways

British Airways στο petas.gr Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με την British Airways, μέσα από το petas.gr! Επιλέξτε την πτήση της British Airways που σας εξυπηρετεί και κλείστε εισιτήρια εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!