Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές
China Southern


Αεροπορικά Εισιτήρια China Southern Airlines


Ταξιδέψτε στο Πεκίνο με την China Southern Airlines, την αεροπορική εταιρεία της οποίας ο στόλος έχει καταταχθεί πρώτος στην Κίνα και τέταρτος παγκοσμίως. Πτήσεις από Αθήνα προς Πεκίνο πραγματοποιούνται καθημερινά με ανταπόκριση στο Άμστερνταμ και σε συνεργασία με τον εθνικό αερομεταφορέα της Ολλανδίας, KLM. Η China Southern Airlines είναι επίσημο μέλος του διεθνούς οργανισμού Ι.Α.Τ.Α. (International Air Transport Association), καθώς και της αεροπορικής συμμαχίας Sky Team, στην οποία ανήκουν επίσης οι Delta Airlines, Alitalia, Air France, KLM κ.α.

Η China Southern διατηρεί ένα ευρύ δίκτυο προορισμών πραγματοποιώντας καθημερινά πάνω από 2000 πτήσεις σε 208 προορισμούς 40 χωρών σε όλο τον κόσμο. Εαν πρόκειται να ταξιδέψετε στο εσωτερικό της αχανούς Κίνας, ή στη νοτιοανατολική Ασία και Αυστραλία, η China Southern θα σας παράσχει την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση στις πιο προσιτές τιμές.

Η επιτυχημένη πτητική κι επιχειρηματική παρουσία της China Southern τα τελευταία 37 χρόνια οδήγησε στην υλοποίηση ενός μεγάλου σχεδίου που προβλέπει τη μετατροπή του αεροδρομίου της Guangzhou σε βάση για την εναέρια σύνδεση μεταξύ Κίνας, Ασίας, Αυστραλίας, Αμερικής και Ευρώπης.

Γίνετε μέλος του προγράμματος επιβράβευσης China Southern Sky Pearl Club κι επωφεληθείτε από τα προνόμια, την εξυπηρέτηση και τις προσφορές σε όλες τις πτήσεις. Η συλλογή και καταχώρηση μιλίων σας εξασφαλίζει εκπτώσεις και σε συνεργαζόμενες εταιρείες όπως ξενοδοχεία κι εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων. Το 2015 η China Southern μετέφερε με τα υπερσύγχρονα αεροσκάφη της 109 εκατομμύρια επιβάτες σε First, Business και Economy class. Φέτος ζήστε κι εσείς την ταξιδιωτική σας εμπειρία με την αεροπορική εταιρεία που αναδείχθηκε μεταξύ των 50 πιο αξιοθαύμαστων κινεζικών εταιρειών από το Fortune China Magazine για τα έτη 2012 και 2013.

Στόλος

Η China Southern Airlines είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο που πραγματοποιεί πτήσεις με Airbus A380 και Boeing 787. Το 2015 η Airbus ανέδειξε την China Southern ως “Excellent A330 Operator”, ενώ το 2016 η Skytrax ξεχώρισε την ως “The Most Loved Airline” μεταξύ των κινεζικών εταιρειών!

China Southern A380
Αεροσκάφος 506 θέσεων με 70 business πλήρως ανακλινόμενα καθίσματα και καμπίνες συνολικής έκτασης όσο τρία γήπεδα τέννις που εγγυώνται άνετο ταξίδι.

China Southern B787
Αεροσκάφη με ηλεκτρονικά ελεγχόμενα παράθυρα καμπίνας που δίνουν τη δυνατότητα ν’απολαμβάνετε τη θέα μέρα ή νύχτα και ποικιλλόχρωμο φωτισμό LED που δίνει την αίσθηση φυσικού φωτισμού ώστε να ταξιδεύετε συνεχώς ξεκούραστα.

Αποσκευές

Ανάλογα με την κατηγορία του ναύλου καθώς και το δρομολόγιο (εσωτερικού ή εξωτερικού) δικαιούστε να μεταφέρετε από 23 ως 32kg συν τη χειραποσκευή σας κι ένα laptop. Σας συμβουλεύουμε προτού ταξιδέψετε να ενημερώνεστε για τα επιτρεπόμενα όρια αποσκευών σας.

Economy class: Πέραν της χειραποσκευής δικαιούστε να μεταφέρετε μία αποσκευή (1 piece) 23 κιλών.

Premium Economy class: Στο εισιτήριο περιλαμβάνεται η μεταφορά δύο αποσκευών ως 23kg και μιας χειραποσκευής.

Business class: Περιλαμβάνεται η μεταφορά τριών αποσκευών ως 23kg και μιας χειραποσκευής.

First class: Περιλαμβάνεται η μεταφορά δύο αποσκευών ως 32kg και δύο χειραποσκευών.