Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές
Delta Air Lines


Αεροπορικά Εισιτήρια Aegean Airlines


Η Delta Airlines είναι από τους κύριους αερομεταφορείς της Αμερικής και εξυπηρετεί πάνω από 160 εκατομμύρια επιβατών ετησίως χάρις στο ευρύτατο δίκτυο που διαθέτει με ισχυρή παρουσία σε πάνω από 70 χώρες. Η Delta Airlines το 2010 βραβεύτηκε από το περιοδικό Fortune ως η 3η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο και από το περιοδικό Executive Travel Magazine ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στην εξυπηρέτηση επιβατών επί αμερικανικού εδάφους.

Προορισμοί Delta Airlines

Η Delta Airlines διαθέτει εισιτήρια και ταξιδεύει σε πάνω από 350 προορισμούς σε όλο τον κόσμο καθώς είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της συμμαχίας αεροπορικών εταιρειών Sky Team, ενός ομίλου του οποίου μέλη επίσης είναι οι αεροπορικές εταιρίες Air France, KLM, Delta, Aeroflot κ.α. Στην Ελλάδα, η Delta Airlines εξυπηρετεί τα αεροδρόμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με απ’ ευθείας πτήσεις ή με ανταποκρίσεις.

Αποσκευές Delta Airlines

Πριν ταξιδέψετε με τη Delta Airlines, πρέπει να γνωρίζετε τα επιτρεπόμενα όρια των αποσκευών.

Σύμφωνα με την πολιτική της εταιρίας, μπορείτε να μεταφέρετε ως 3 αποσκευές για τη Business Θέση, και ως 1 αποσκευή βάρους 23 κιλών για την Economy Θέση. Η κάθε αποσκευή δεν πρέπει να ξεπερνά σε διαστάσεις τα 157cm.

Τα βρέφη (0 έως 2 ετών) δικαιούνται να μεταφέρουν 1 αποσκευή και ένα πτυσσόμενο παιδικό καρότσι.

Σημείωση: Τα επιτρεπόμενα όρια αποσκευών ενδέχεται να αλλάζουν ανάλογα με τον ειδικό ναύλο του εισιτηρίου καθώς και τον προορισμό, γι αυτό συνιστάται οι επιβάτες να διαβάζουν πάντα τα συγκεκριμένα όρια αποσκευών που αναγράφονται αναλυτικά στα εισιτήρια τους.

Αεροπορικά Εισιτήρια Delta Airlines στο petas.gr

Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με τη Delta Airlines, μέσα από το petas.gr! Επιλέξτε την πτήση της Delta Airlines που σας εξυπηρετεί και κλείστε εισιτήρια εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!