Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές
Emirates Airlines


Αεροπορικά Εισιτήρια Emirates


Η Emirates είναι ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με κύρια βάση της το διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι. Η Emirates διαθέτει έναν από τους πιο μεγάλους και προηγμένους τεχνολογικά στόλους, που μετρά 156 αεροσκάφη περίπου, τύπου Boeing και Airbus. Στα μελλοντικά πλάνα της αεροπορικής εταιρίας είναι η μετατροπή του διεθνούς αεροδρομίου του Ντουμπάι ως έναν από τους πιο πολυσύχναστους και σημαντικούς κόμβους στις παγκόσμιες αερομεταφορές. Ήδη το 40% των πτήσεων από και προς το Ντουμπάι πραγματοποιείται από την Emirates.

Προορισμοί Emirates

Η Emirates εξυπηρετεί τους επιβάτες από το διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας με απ’ ευθείας πτήσεις ή με ανταποκρίσεις. Η Emirates πραγματοποιεί πτήσεις σε πάνω από 100 προορισμούς σε 6 ηπείρους.

Αποσκευές Emirates

Πριν ταξιδέψετε με την Emirates, πρέπει να γνωρίζετε τους γενικούς κανονισμούς σχετικά με τα επιτρεπόμενα όρια των αποσκευών τα οποία διαφέρουν ανάλογα με την κατηγορία θέσης στην οποία ταξιδεύετε ή τα ειδικά προνόμια που παρέχει η εταιρία στους κατόχους της κάρτας μέλους Skywards.

Η Emirates στους επιβάτες, ανεξαρτήτως κατηγορίας θέσης, που ταξιδεύουν με βρέφος, επιτρέπει ένα ακόμη τεμάχιο παραδοτέας αποσκευής που δε θα υπερβαίνει τα 10 κιλά και τα 55 x 38 x 20 εκ. σε μέγεθος (τα όρια ορίζονται βάσει βάρους) και μίας αποσκευής 23 κιλών με συνολικές διαστάσεις έως 115 εκ.

Σημείωση: Τα επιτρεπόμενα όρια αποσκευών ενδέχεται να αλλάζουν ανάλογα με τον ειδικό ναύλο του εισιτηρίου καθώς και τον προορισμό.

Αεροπορικά Εισιτήρια Emirates στο petas.gr

Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με την Emirates, μέσα από το petas.gr! Επιλέξτε την πτήση της Emirates που σας εξυπηρετεί και κλείστε εισιτήρια εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!