Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές
Etihad Airways


Αεροπορικά Εισιτήρια Etihad Airways


Η Etihad Airways είναι ο κρατικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με βάση της το Άμπου Ντάμπι. Ξεκίνησε τη λειτουργία της το Νοέμβριο του 2003 και έχει εξελιχθεί σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στην ιστορία της εμπορικής αεροπορίας. Επιδίωξη της εταιρείας είναι να αντικατοπτρίσει τα καλύτερα στοιχεία της αραβικής φιλοξενίας, καθώς και να ενισχύσει το κύρος του Άμπου Ντάμπι ως κέντρο φιλοξενίας μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Στόχος της είναι να γίνει μια πραγματικά παγκόσμια αεροπορική εταιρεία του 21ου αιώνα.Κάθε χρόνο λαμβάνει μία σειρά βραβείων που πιστοποιούν τη θέση της ως μία από τις εταιρείες που ηγούνται στο ποιοτικό αεροπορικό ταξίδι. Ανάμεσα σε αυτά και το βραβείο της «Κορυφαίας Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο» το οποίο έλαβε για πέντε συναπτά έτη.

Μέσα στο 2014 μετέφερε 14,7 εκατομμύρια επιβάτες. Από τη βάση της, το Άμπου Ντάμπι, η Etihad Airways πετάει σε 111 υπάρχοντες ή ανακοινωθέντες προορισμούς επιβατών και φορτίου στη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ευρώπη, την Ασία, την Αυστραλία και την Αμερική. Η αεροπορική εταιρεία έχει ένα στόλο από 109 Airbus και Boeing αεροσκάφη, καθώς και περισσότερα από 200 αεροσκάφη σε αναμονή, συμπεριλαμβανομένων 71 Boeing 787, 25 Boeing 777, 62 Airbus Α350 και 9 Airbus Α380.

Η Etihad Airways κατέχει επενδύσεις κεφαλαίου στην Αirberlin, Air Seychelles, Virgin Australia, Aer Lingus, Air Serbia , Jet Airways, Alitalia, καθώς και την Etihad Regional με έδρα την Ελβετία η οποία λειτουργεί από την Darwin Airline.Επιπλέον, έχει δημιουργηθεί μία μοναδική και ενδιαφέρουσα συνεργασία με την ονομασία Etihad Airways Partners. Οι συμμετέχουσες εταιρίες – Alitalia, Jet Airways, airberlin, NIKI, Air Serbia, Air Seychelles και Etihad Regional – συνεργάζονται για να προσφέρουν περισσότερες επιλογές. Το δίκτυο, που συνδυάζει πάνω από 250 προορισμούς σε 6 ηπείρους, προσφέρει την άνεση μιας ενιαίας κράτησης και ενός εισιτηρίου. Προσφέροντας υψηλό επίπεδο άνεσης και φιλοξενίας στο έδαφος και στον αέρα, παρέχεται μια ομοιόμορφη εμπειρία, ανεξάρτητα από την εταιρία με την οποία επιλέγει να πετάξει κάποιος. Τα μέλη προγραμμάτων τακτικών επιβατών θα έχουν σύντομα τη δυνατότητα ομοιόμορφης λήψης μιλίων και διαβάθμισης προνομίων σε όλες τις εταιρίες του δικτύου.

Στόλος

Διαθέτουμε έναν από τους πιο σύγχρονους στόλους στον κόσμο με τον πιο εξελιγμένο θάλαμο διακυβέρνησης, ο οποίος αποτελεί την επιτομή της απόδοσης και της λειτουργικότητας, με ιδιαίτερα μεγάλο χώρο καμπίνας και αυξημένη εμβέλεια πτήσης. Πετάξτε με τα ολοκαίνουρια αεροσκάφη μας που σας παρέχουν την πιο σύγχρονη τεχνολογία στην ψυχαγωγία, τα πιο εκλεπτυσμένα γεύματα και ασυναγώνιστη εξυπηρέτηση. Ενδεικτικά παρουσιάζονται κάποιοι από τους κύριους τύπους αεροσκαφών της Etihad:

A340-600: 7 αεροσκάφη με συνολική χωρητικότητα 316 θέσεων
A380-800: 4 αεροσκάφη με συνολική χωρητικότητα 498 θέσεων
B787-9: 3 αεροσκάφη με συνολική χωρητικότητα 235 θέσεων
B777-300ER: 25 αεροσκάφη με συνολική Χωρητικότητα μεταξύ 328 και 412 θέσεων

Αποσκευές Etihad Airways

Η Επιλογή Ναύλων σας προσφέρει τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το ταξίδι σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας, να ταξιδέψετε οικονομικά χωρίς πολλές αποσκευές, ή να έχετε την άνεση ως και πριν την αναχώρηση να προσθέσετε επιπλέον αποσκευές, ή να κερδίσετε περισσότερα μίλια. Επιτρεπόμενο όριο παραδιδόμενων αποσκευών από/προς Ελλάδα:

Economy Breaking Deasl & Economy Saver:
1 αποσκευή βάρους έως 23 κιλά

Economy Value και Economy Freedom:
2 αποσκευές βάρους έως 23 κιλά η καθεμιά

Διακεκριμένη & Πρώτη θέση: 2 αποσκευές βάρους έως 32 κιλά η καθεμιά (ισχύει για όλες τις επιλογές ναύλων)