Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές
/files/Image/LogosAir/eurowings-logo.svg

Αεροπορικά Εισιτήρια Eurowings

Η Eurowings είναι η αεροπορική εταιρεία αναψυχής του Ομίλου Lufthansa και ως εκ τούτου μέρος του μεγαλύτερου αεροπορικού ομίλου παγκοσμίως. Η Eurowings είναι ο ηγέτης της αγοράς στα αεροδρόμια του Ντίσελντορφ, του Αμβούργου, της Στουτγάρδης και της Κολωνίας/Βόννης και αυτή τη στιγμή διαθέτει στόλο περίπου 100 αεροσκαφών. Η Eurowings εστιάζει σε προϊόντα και υπηρεσίες χαμηλού κόστους και προσφέρει απευθείας πτήσεις εντός Ευρώπης. Στο πρόγραμμα πτήσεων της, η αεροπορική εταιρεία πετά αυτή τη στιγμή σε περισσότερους από 100 προορισμούς (το καλοκαίρι του 2022 ακόμη σε περισσότερους από 140 προορισμούς). Με το εκτεταμένο δίκτυο δρομολογίων και τις 11 διεθνείς βάσεις – συμπεριλαμβανομένης της Πάλμα ντε Μαγιόρκα στο νούμερο ένα νησί διακοπών της Ευρώπης – η Eurowings είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία αναψυχής στη Γερμανία. Η Eurowings απασχολεί σήμερα περίπου 3.500 άτομα σε όλη την Ευρώπη.

Ναύλοι & Κατηγορίες Θέσεων

Η Eurowings διαθέτει τρεις κατηγορίες θέσεων: BASIC, SMART και BIZclass. Στο BASIC ναύλο ο επιβάτης μπορεί να βρει εισιτήρα σε προσιτές τιμές. Ο SMART ναύλος περιλαμβάνει ορισμένες πρόσθετες υπηρεσίες και δίνει τη δυνατότητα να προστεθούν και άλλες. Ο ναύλος BIZclass είναι premium και καλύπτει τις ανάγκες των επαγγελματιών ταξιδιωτών και των απαιτητικών ταξιδιωτών αναψυχής.

Αποσκευές

Στο BASIC ναύλο επιτρέπεται μια μικρή τσάντα (π.χ. τσάντα laptop ή χειρός). Στο SMART ναύλο επιτρέπεται μια μικρή τσάντα, μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά και μια βαλίτσα μέχρι 23 κιλά. Στο BIZclass ναύλο επιτρέπεται μια μικρή τσάντα, δύο χειραποσκευές μέχρι 8 κιλά η καθε μία και δύο βαλίτσες μέχρι 32 κιλά η κάθε μία.
Μέγιστες διαστάσεις μικρής τσάντας: 40 x 30 x 25 cm και χειραποσκευής: 55 x 40 x 23 cm, στη βαλίτσα δεν υπάρχει περιορισμός διαστάσεων.

Υπηρεσίες Check in

Το check-in στο website της Eurowings είναι διαθέσιμο και μπορεί να πραγματοποιηθεί από 72 ώρες έως 3 ώρες πριν από την αναχώρηση. Με το Priority Check-In μπορείτε να εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο στο αεροδρόμιο, αποφεύγοντας τις μεγάλες ουρές. Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε την υπηρεσία του Priority Check-In κατά τη διαδικασία κράτησης.

Επιλογή θέσης

Η επιλογή θέσης στο αεροπλάνο μπορεί να γίνει έπειτα από την αγορά εισιτηρίου μέσω της ιστοσελίδας της αεροπορικής ή στο αεροδρόμιο. Στο BASIC ναύλο η επιλογή της θέσης γίνεται με πληρωμή, ενώ στους ναύλους SMART και BIZclass η επιλογή της θέσης είναι δωρεάν.