Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές
Iberia


Αεροπορικά εισιτήρια Iberia


Η Iberia είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Ισπανίας, με βάση του τα Αεροδρόμια Madrid-Barajas και Barcelona-El Prat, καθώς και η 4η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης. Ανήκει στο Iberia Group και στη συμμαχία αερομεταφορέων Oneworld και έχει ηγετική παρουσία στις πτήσεις από Ευρώπη προς Λατινική Αμερική. Το 2010, η Iberia ανακοίνωσε την επικείμενη σύναψη συνεργασίας της με τη British Airways και την American Airlines, από την οποία θα προκύψει η 3η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία στον κόσμο με ευρύ πλέον δίκτυο στις αερομεταφορές μεταξύ Ευρώπης και βορείου, νοτίου Αμερικής.

Προορισμοί Iberia

Οι αερογραμμές του Iberia Group διαθέτουν εισιτήρια και ταξιδεύουν σε περισσότερους από 100 προορισμούς σε 39 χώρες και σε περίπου 40 προορισμούς εντός Ισπανίας. Η Iberia εξυπηρετεί τους επιβάτες που αναχωρούν από Αθήνα με καθημερινές πτήσεις προς Μαδρίτη και Βαρκελώνη είτε απ’ ευθείας είτε με ανταπόκριση.

Αποσκευές Iberia

Πριν ταξιδέψετε με την Iberia, πρέπει να γνωρίζετε τους γενικούς όρους που ισχύουν για τα επιτρεπόμενα όρια των αποσκευών.

Σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας, μπορείτε να μεταφέρετε από 1 έως 3 αποσκευές (ανάλογα με τον προορισμό και τη θέση σας), βάρους μέχρι 23 κιλά.

Τα βρέφη (0 έως 2 ετών) δικαιούνται να μεταφέρουν βάρος μέχρι 10 κιλά και ένα πτυσσόμενο παιδικό καροτσάκι.

Σημείωση: Τα επιτρεπόμενα όρια αποσκευών ενδέχεται να αλλάζουν ανάλογα με τον ειδικό ναύλο του εισιτηρίου καθώς και τον προορισμό, γι αυτό συνιστάται οι επιβάτες να διαβάζουν πάντα τα συγκεκριμένα όρια αποσκευών που αναγράφονται αναλυτικά στα εισιτήρια τους.

Αεροπορικά Εισιτήρια Iberia στο petas.gr

Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με την Iberia, μέσα από το petas.gr! Επιλέξτε την πτήση της Iberia που σας εξυπηρετεί και κλείστε εισιτήρια εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!