Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές
RyanAir

Η Ryanair ιδρύθηκε το 1985 και αποτελεί τη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Ευρώπη. Με κεντρικά γραφεία στον αερολιμένα του Δουβλίνου αλλά και άλλες ακόμη 80 επιχειρησιακές βάσεις, συνδέει πάνω από 225 προορισμούς σε 37 χώρες. Διαθέτει στόλο που αποτελείται από περισσότερα από 450 αεροπλάνα τύπου Boeing 737-800 εκτελώντας πάνω από 1.100 δρομολόγια. Στην Ελλάδα ξεκίνησε δρομολόγια με πολύ μεγάλη επιτυχία από το 2010 τόσο από την Αθήνα όσο και από την Θεσσαλονίκη και άλλα περιφερειακά αεροδρόμια.

Ναύλοι & Κατηγορίες Θέσεων

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στους ναύλους Value, Regular, Plus & Flexi Plus, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας, τις αποσκευές που επιθυμείτε να έχετε, τη θέση σας στο αεροσκάφος ή την ευελιξία σε περίπτωση που χρειαστεί να αλλάξετε τα ταξιδιωτικά σας σχέδια.

Αποσκευές

Όλοι οι επιβάτες δικαιούνται μία χειραποσκευή με μέγιστες διαστάσεις 40εκ. x 20εκ. x 25εκ., ενώ παρέχεται η δυνατότητα αγοράς επιπλέον χειραποσκευής καμπίνας με μέγιστες διαστάσεις 55εκ. x 40εκ. x 20εκ. μέχρι 10 κιλά ή μια μικρή παραδοτέα αποσκευή με τις ίδιες διαστάσεις. Αν επιθυμείτε ακόμη περισσότερο χώρο, δίνεται και η δυνατότητα μεταφοράς εώς και 3 ανά επιβάτη παραδοτέων αποσκευών, με διαστάσεις 81εκ. x 119εκ. x 119εκ. και μέγιστο βάρος 20 κιλά.

Υπηρεσίες Check in

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε check-in ηλεκτρονικά, εύκολα, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση, από 48 ώρες μέχρι και 2 ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης της πτήσης μέσα από τον ιστότοπο της αεροπορικής. Θα χρειαστείτε μόνο τη διεύθυνση email, τον αριθμό κράτησης και τα ταξιδιωτικά έγγραφα με τα οποία πραγματοποιήσατε την κράτησή σας.

Επιλογή θέσης

Οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν και να αγοράσουν ηλεκτρονικά την θέση της επιλογής τους μέσα από την ιστοσελίδα της Ryanair έως και 2 ώρες πριν από κάθε προγραμματισμένη πτήση. Η Ryanair παρέχει θέσεις με το πλάτος των καθισμάτων μεταξύ των στηριγμάτων για τα χέρια να είναι 43,2 εκ., το βάθος της θέσης 58 εκ., το ύψος θέσης 69 εκ. και το πλάτος καθίσματος 76,2 εκ. Επίσης, ο χώρος για τα πόδια στις θέσεις που βρίσκονται κοντά στις εξόδους έκτακτης ανάγκης είναι 101,6 εκ. και το ύψος από το δάπεδο έως τον πίνακα ελέγχου πάνω από τα καθίσματα είναι 162 εκ.