Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές
SAS Scandinavian Airlines


Αεροπορικά Εισιτήρια SAS Scandinavian Airlines


Η SAS Scandinavian Airlines είναι ο κύριος αερομεταφορέας της Σκανδιναβίας, με βάση του το διεθνές αεροδρόμιο Arlanda, της Στοκχόλμης και το διεθνές αεροδρόμιο Kastrup, της Κοπεγχάγης. Ο στόλος της SAS Scandinavian Airlines αποτελείται κυρίως από αεροσκάφη τύπου Airbus. Η SAS είναι μέλος της συμμαχίας αεροπορικών εταιριών Star Alliance γεγονός που κάνει ακόμα πιο ευρύ το δίκτυο αερομεταφορών της και πιο άνετη την εξυπηρέτηση των επιβατών της.

Προορισμοί SAS Scandinavian Airlines

Η SAS Scandinavian Airlines διαθέτει εισιτήρια και ταξιδεύει σε πάνω από 70 προορισμούς σε όλο τον κόσμο και έχει ηγετική παρουσία στις πτήσεις προς και από Σκανδιναβία και γενικότερα στη βόρεια Ευρώπη. Στην Ελλάδα, η SAS Scandinavian Airlines εξυπηρετεί τα αεροδρόμια της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου με απ’ ευθείας πτήσεις και με ανταποκρίσεις.

Αποσκευές SAS Scandinavian Airlines

Πριν ταξιδέψετε με τη SAS Scandinavian Airlines, πρέπει να γνωρίζετε τα επιτρεπόμενα όρια των αποσκευών.

Σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας, μπορείτε να μεταφέρετε ως 2 αποσκευές βάρους 32 κιλών για τη Business Θέση, ως 2 αποσκευές βάρους 23 κιλών για την Economy Extra Θέση και ως 1 αποσκευή βάρους 23 κιλών για την Economy Θέση.

Τα βρέφη (0 έως 2 ετών) δικαιούνται να μεταφέρουν 1 αποσκευή βάρους μέχρι 23 κιλά και ένα παιδικό πτυσσόμενο καρότσι.

Σημείωση: Τα επιτρεπόμενα όρια αποσκευών ενδέχεται να αλλάζουν ανάλογα με τον ειδικό ναύλο του εισιτηρίου καθώς και τον προορισμό, γι αυτό συνιστάται οι επιβάτες να διαβάζουν πάντα τα συγκεκριμένα όρια αποσκευών που αναγράφονται αναλυτικά στα εισιτήρια τους.

Αεροπορικά Εισιτήρια SAS Scandinavian Airlines στο petas.gr

Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με τη SAS Scandinavian Airlines, μέσα από το petas.gr! Επιλέξτε την πτήση της SAS Scandinavian Airlines που σας εξυπηρετεί και κλείστε εισιτήρια εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!