Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές
skyExpress

H SKY express, είναι η διπλά βραβευμένη ελληνική αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για τη διαρκή αριστεία και καινοτομία της στα ERA Awards 2023. Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο εγχώριων προορισμών (33), ενώ εξυπηρετεί σταθερά με τις προγραμματισμένες πτήσεις της ένα διαρκώς επεκτεινόμενο δίκτυο 11 ευρωπαϊκών προορισμών με το νεότερο στην περιοχή στόλο της των AIRBUS A320neo. Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες με παγκόσμιους αερομεταφορείς, όπως οι Air France, British Airways, KLM, Qatar Airways, Emirates, Etihad, Delta, American Airlines, Cyprus Airways, Condor, El Al, Turkish Airlines, Middle East Airlines, and Royal Jordanian. Eπιβάτες από όλο τον κόσμο έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στην Αθήνα και να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε όλους τους μαγευτικούς προορισμούς εσωτερικού της SKY express. Το 2024 ο στόλος της SKY express θα απαριθμεί 27 αεροσκάφη, συνεχίζοντας να παραμένει ο νεότερος στόλος στην Ελλάδα. Η SKY express ταξιδεύει προς ένα βιώσιμο μέσω των καλών πρακτικών που εφαρμόζει ανελλιπώς.

Ναύλοι & Κατηγορίες Θέσεων

Η SKY express διαθέτει 3 βασικούς ναύλους: SKY joy, SKY joy+, SKY enjoy ενώ σε επιλεγμένα δρομολόγια εσωτερικού διαθέτει τους: SKY Basic και SKY Basic+. Με αυτούς τους ναύλους η εταιρεία επιτυγχάνει μια διαφοροποίηση στην πολιτική των αποσκευών, τη δυνατότητα αλλαγής ταξιδίου, την επιλογή θέσης στο αεροσκάφος καθώς και την επιβίβαση με προτεραιότητα και τη πρόσβαση στο Lounge.

Αποσκευές

Οι κάτοχοι του ναύλου SKY joy μπορούν να μεταφέρουν ένα προσωπικό αντικείμενο και μία χειραποσκευή βάρους μέχρι 8 κιλών. Επιλέγωντας το ναύλο SKY joy+ δίνεται η επιπλέον δυνατότητα μίας παραδοτέας αποσκευής των 15 κιλών ενώ με το ναύλο SKY enjoy οι επιβάτες έχουν το δικαίωμα μεταφοράς παραδοτέας αποσκευής 23 κιλών και χρήση της λωρίδας γρήγορης επιβίβασης και του Lounge. Με τον ναύλο SKY Basic οι επιβάτες μπορούν να μεταφέρουν μία χειραποσκευή βάρους μέχρι 8 κιλών και μία παραδοτέα αποσκευή βάρους μέχρι 15 κιλών. Ο ναύλος SKY Basic+ σας δίνει τη δυνατότητα η παραδοτέα αποσκευή σας να είναι βάρους μέχρι 23 κιλών και σας επιτρέπει πρόσβαση στο Lounge την λωρίδα γρήγορης επιβίβασης.

Υπηρεσίες Check in

Το check-in στο website της SKY express μπορεί να πραγματοποιηθεί από 48 ώρες έως 3 ώρες πριν την αναχώρηση. Tο φύλλο επιβίβασης μπορείτε να το εκτυπώσετε ή να το αποστείλετε με e-mail στο κινητό σας.

Επιλογή θέσης

Η υπηρεσία προεπιλογής θέσης είναι διαθέσιμη στον επιβατή μέσα από το website της SKY express έως και 48 ώρες πριν την αναχώρηση της πτήσης, οπότε και ανοίγει το check in. Οι κάτοχοι ναύλου SKY enjoy απολαμβάνουν την υπηρεσία αυτή δωρεάν ενώ για τους κατόχους ναύλου SKY joy & SKY joy+ η υπηρεσία παρέχεται με χρέωση.