Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές
skyExpress

Η εταιρεία SKY express ιδρύθηκε στις αρχές του 2005 και τις χρονιές 2016 - 2017 βραβεύθηκε στο διαγωνισμό Airline Marketing Workshop – Airline Awards του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία μικρών διαδρομών (Fastest Growing Airline Thin Route). Η SKY express πραγματοποιεί πτήσεις εσωτερικού (Αθήνα, Κέρκυρα, Πρέβεζα, Κεφαλονιά, Λέρος, Ιωάννινα, Χανιά, Ζάκυνθος, Κύθηρα, Θεσσαλονίκη, Σκιάθος, Μήλος, Ηράκλειο, Σητεία, Σαντορίνη, Πάρος, Νάξος, Μύκονος, Ικαρία, Αστυπάλαια, Κάσος, Κάρπαθος, Ρόδος, Κως, Κάλυμνος, Σάμος, Χίος, Μυτιλήνη, Αλεξανδρούπολη, Λήμνος, Σκύρος, Κοζάνη, Καστοριά, Βόλος / Νέα Αγχίαλος) καθώς και πτήσεις εξωτερικού (Κύπρο, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία και Αγγλία). Με την προσθήκη νέων αεροσκαφών η SKY express προσφέρει στο επιβατικό της κοινό υψηλή αισθητική και ποιότητα, ήρεμη ατμόσφαιρα σε μια αθόρυβη καμπίνα, ενισχυμένη ατομική άνεση και λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά σε σχέση με τις υπόλοιπες αεροπορικές εταιρείες. Κύριο χαρακτηριστικό της καμπίνας είναι τα άνετα διαμορφωμένα δερμάτινα καθίσματα, καθώς και ο ανακυκλωμένος φρέσκος αέρας που κυκλοφορεί καθ'όλη τη διάρκεια της πτήσης μέσα από τα υψηλής αποδοτικότητας φίλτρα HEPA. Το δίκτυο εξωτερικού συνεχίζει να αναπτύσεται με συμφωνίες πτήσεων κοινού κωδικού με άλλες μεγάλες αεροπορικές όπως: Air France, Air Serbia, KLM, Qatar Airways, Middle East Airlines, Cyprus Airways και American Airlines.

Ναύλοι & Κατηγορίες Θέσεων

Η SKY express διαθέτει 3 βασικούς ναύλους: SKY joy, SKY joy+, SKY enjoy ενώ σε επιλεγμένα δρομολόγια εσωτερικού διαθέτει τους: SKY Basic και SKY Basic+. Με αυτούς τους ναύλους η εταιρεία επιτυγχάνει μια διαφοροποίηση στην πολιτική των αποσκευών, τη δυνατότητα αλλαγής ταξιδίου, την επιλογή θέσης στο αεροσκάφος καθώς και την επιβίβαση με προτεραιότητα και τη πρόσβαση στο Lounge.

Αποσκευές

Οι κάτοχοι του ναύλου SKY joy μπορούν να μεταφέρουν ένα προσωπικό αντικείμενο και μία χειραποσκευή βάρους μέχρι 8 κιλών. Επιλέγωντας το ναύλο SKY joy+ δίνεται η επιπλέον δυνατότητα μίας παραδοτέας αποσκευής των 15 κιλών ενώ με το ναύλο SKY enjoy οι επιβάτες έχουν το δικαίωμα μεταφοράς παραδοτέας αποσκευής 23 κιλών και χρήση της λωρίδας γρήγορης επιβίβασης και του Lounge. Με τον ναύλο SKY Basic οι επιβάτες μπορούν να μεταφέρουν μία χειραποσκευή βάρους μέχρι 8 κιλών και μία παραδοτέα αποσκευή βάρους μέχρι 15 κιλών. Ο ναύλος SKY Basic+ σας δίνει τη δυνατότητα η παραδοτέα αποσκευή σας να είναι βάρους μέχρι 23 κιλών και σας επιτρέπει πρόσβαση στο Lounge την λωρίδα γρήγορης επιβίβασης.

Υπηρεσίες Check in

Το check-in στο website της SKY express μπορεί να πραγματοποιηθεί από 48 ώρες έως 3 ώρες πριν την αναχώρηση. Tο φύλλο επιβίβασης μπορείτε να το εκτυπώσετε ή να το αποστείλετε με e-mail στο κινητό σας.

Επιλογή θέσης

Η υπηρεσία προεπιλογής θέσης είναι διαθέσιμη στον επιβατή μέσα από το website της SKY express έως και 48 ώρες πριν την αναχώρηση της πτήσης, οπότε και ανοίγει το check in. Οι κάτοχοι ναύλου SKY enjoy απολαμβάνουν την υπηρεσία αυτή δωρεάν ενώ για τους κατόχους ναύλου SKY joy & SKY joy+ η υπηρεσία παρέχεται με χρέωση.