Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές
Thai Airways


Αεροπορικά εισιτήρια Thai Airways


Η Thai Airways είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Ταϋλάνδης, με βάση του το διεθνές αεροδρόμιο Suvarnabhumi, στην πρωτεύουσα της χώρας, Μπανγκόκ. Το 1997, η Thai Airways ήταν ο πρώτος ασιατικός αερομεταφορέας που έγινε μέλος της συμμαχίας αεροπορικών εταιριών Star Alliance. To 2010 η Thai Airways κέρδισε για 6η συνεχόμενη χρονιά το βραβείο “Norwegian Grand Travel Award” ως ο καλύτερος διεθνής αερομεταφορέας. Τα μελλοντικά πλάνα της εταιρίας προβλέπουν συνεργασία με την Tiger Airways (ThaiTiger Airways) με σκοπό να κυριαρχήσει στο ασιατικό δίκτυο και στις αερομεταφορές χαμηλού κόστους.

Προορισμοί Thai Airways

Η Thai Airways διαθέτει εισιτήρια και ταξιδεύει σε πάνω από 70 προορισμούς σε όλο τον κόσμο και έχει ηγετική παρουσία στις πτήσεις προς Ανατολική Ασία. Στην Ελλάδα, η Thai Airways εξυπηρετεί τo αεροδρόμιο της Αθήνας με απ’ ευθείας πτήσεις και με ανταποκρίσεις.

Αποσκευές Thai Airways

Πριν ταξιδέψετε με την Thai Airways, πρέπει να γνωρίζετε τους γενικούς όρους που ισχύουν σχετικά με τα επιτρεπόμενα όρια των αποσκευών.

Σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας, μπορείτε να μεταφέρετε 1-2 αποσκευές 32 κιλών για τη Διακεκριμένη (First) και τη Business Θέση και 23 κιλών για την Οικονομική.

Τα βρέφη (0 έως 2 ετών) δικαιούνται να μεταφέρουν 1 αποσκευή βάρους μέχρι 23 κιλά.

Σημείωση: Τα επιτρεπόμενα όρια αποσκευών ενδέχεται να αλλάζουν ανάλογα με τον ειδικό ναύλο του εισιτηρίου καθώς και τον προορισμό, γι αυτό συνιστάται οι επιβάτες να διαβάζουν πάντα τα συγκεκριμένα όρια αποσκευών που αναγράφονται αναλυτικά στα εισιτήρια τους.

Αεροπορικά Εισιτήρια Thai Airways στο petas.gr

Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με την Thai Airways, μέσα από το petas.gr! Επιλέξτε την πτήση της Thai Airways που σας εξυπηρετεί και κλείστε εισιτήρια εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!