Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές
Turkish Airlines


Αεροπορικά εισιτήρια Turkish Airlines


Η Turkish Airlines είναι o εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας, με κύρια βάση το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Η Turkish Airlines πραγματοποίησε της παρθενική της πτήση το 1933, ενώ το 2005 επέκτεινε τα δρομολόγια της εγκαινιάζοντας 23 νέους διεθνείς προορισμούς προσθέτοντας παράλληλα 59 αεροσκάφη στο στόλο της. Το 2008 έγινε μέλος της συμμαχίας αερομεταφορέων Star Alliance, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για στρατηγικές συνεργασίες με αεροπορικές εταιρίες όπως η Lufthansa, Aegean Airlines, Thai, Singapore Airlines, Austrian Airlines κ.α. Είναι δε ο επίσημος χορηγός των πασίγνωστων ποδοσφαιρικών ομάδων της Barcelona και της Manchester United.

Προορισμοί Turkish Airlines

Η Turkish Airlines διαθέτει εισιτήρια και ταξιδεύει σε 125 προορισμούς στη βόρεια και νότια Αμερική, στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή, στην Αφρική και Ασία καθώς και σε 38 προορισμούς στην Τουρκία. Στην Ελλάδα η Turkish Airlines εξυπηρετεί τα αεροδρόμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Αποσκευές Turkish Airlines

Πριν ταξιδέψετε με την Turkish Airlines, πρέπει να γνωρίζετε τους γενικούς όρους που ισχύουν για τα επιτρεπόμενα όρια των αποσκευών.

Σύμφωνα με την πολιτική της εταιρίας, μπορείτε να μεταφέρετε αποσκευές 60 κιλών για την πρώτη θέση, 30 κιλών για τη Business και 20 κιλών για την οικονομική.

Τα βρέφη (0 έως 2 ετών) δικαιούνται να μεταφέρουν βάρος μέχρι 10 κιλά και ένα πτυσσόμενο παιδικό καροτσάκι.

Σημείωση: Τα επιτρεπόμενα όρια αποσκευών ενδέχεται να αλλάζουν ανάλογα με τον ειδικό ναύλο του εισιτηρίου καθώς και τον προορισμό.

Αεροπορικά Εισιτήρια Turkish Airlines στο petas.gr

Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με την Turkish Airlines, μέσα από το petas.gr! Επιλέξτε την πτήση της Turkish Airlines που σας εξυπηρετεί και κλείστε εισιτήρια εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!