Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στο ΤορόντοΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στο Τορόντο

Το Τορόντο είναι η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του Καναδά και η πρωτεύουσα της επαρχίας του Οντάριο. Το Τορόντο χαρακτηρίζεται σήμερα ως η ισχυρή οικονομική πρωτεύουσα της χώρας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αποτελεί συνάμα και ένα από τα πλέον κοσμοπολίτικα αστικά κέντρα παγκοσμίως με πολυπολιτισμικό χαρακτήρα και ξενοδοχεία σύγχρονα, όπου ο επισκέπτης απολαμβάνει εξαιρετικές ανέσεις και υπηρεσίες.

Αξιοθέατα στο Τορόντο

Μόλις τακτοποιηθείτε στο ξενοδοχείο της αρεσκείας σας, ξεκινήστε την περιήγηση σας στο Τορόντο βοηθούμενοι από το ευρύ και σύγχρονο οδικό δίκτυο που διαθέτει. Το κέντρο της πόλης είναι εύκολα προσβάσιμο με τραμ, με τον υπόγειο σιδηρόδρομο, ο οποίος αποτελείται από δύο γραμμές ή με λεωφορεία. Το πλέον γνωστό αρχιτεκτονικό μνημείο του Τορόντο είναι ο πύργος CN, μία κατασκευή από σκυρόδεμα και χάλυβα ύψους 553 μ. Δυτικά από τον πύργο CN βρίσκεται το γήπεδο Ρότζερς, που είναι η έδρα της ομάδας μπέιζμπολ “Toronto Blue Jays” και της ομάδας καναδικού ποδοσφαίρου “Toronto Argonauts”. Στην επίσης γειτονική αρένα “Air Canada Centre” έχει την έδρα της η ομάδα χόκεϋ “Toronto Maple Leafs”. Άλλα αρχιτεκτονικά μνημεία του Τορόντο είναι ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός, το υπερσύγχρονο δημαρχείο, ο καθεδρικός καθολικός ναός του Αγίου Μιχαήλ και του Αγίου Ιακώβου. Ο επισκέπτης μπορεί ακόμα να θαυμάσει αρχαιολογικά και φυσικά εκθέματα στο Βασιλικό Μουσείο του Οντάριο ή να γνωρίσει την σύγχρονη τέχνη στην Πινακοθήκη του Οντάριο. Επίσης, στο Τορόντο έχει την έδρα του το αγγλόφωνο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CBC. Κάθε καλοκαίρι διεξάγεται διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου, ενώ η Καναδική Εθνική Έκθεση είναι ένα ετήσιο πανηγύρι για όλη την οικογένεια.

Ξενοδοχεία στο Τορόντο με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Τορόντο. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά εισιτήρια για το Τορόντο στις χαμηλότερες τιμές!