Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Αεροπορικά Εισιτήρια ΑλβανίαΦθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Αλβανία

Το 2011 η Αλβανία συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τους πιο ιδιαίτερους προορισμούς του Lonely Planet. Ο διάσημος ταξιδιωτικός οδηγός προτείνει τη γειτονική χώρα για το αυθεντικό του τρόπου ζωής των κατοίκων, οι οποίοι διατηρούν αναλλοίωτες παραδόσεις και έθιμα από τη μεσαιωνική περίοδο, για την άγρια ομορφιά των τοπίων και φυσικά για την εγγύτητα με τα ελληνικά νησιά του Ιονίου. Ανακαλύψτε και εσείς το επικό μυστήριο που κρύβεται κατά μήκος της δαλματικής ακτογραμμής εκδίδοντας τα πιο φθηνα αεροπορικα εισητηρια για Αλβανία μέσα από την online μηχανή αναζήτησης του petas.gr!

Πληροφορίες αεροδρομίων Αλβανίας

Τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί κατά πολύ οι αεροπορικές μετακινήσεις επιβατών από Ελλάδα προς Αλβανία για επαγγελματικούς λόγους και μη. Το μοναδικό διεθνές αεροδρόμιο της Αλβανίας βρίσκεται στην πρωτεύουσα Τίρανα και ονομαζόταν “Rinas International Airport” (ΤΙΑ) μέχρι το 2001, οπότε αποφασίστηκε η μετονομασία του σε “Nene Tereza Airport” προς τιμή της Μητέρας Τερέζας, η οποία ήταν αλβανικής καταγωγής. Η μετακίνηση των επιβατών από το αεροδρόμιο προς το κέντρο των Τιράνων γίνεται με ταξί (κόστος 17 ευρώ περίπου), λεωφορεία, ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο (αυτοκινητόδρομος Tirana-Durres), ή με το πούλμαν Rinas Express (ωράριο: 06:00-18:00), με αναχωρήσεις από τον αερολιμένα ανά μία ώρα και τελικό προορισμό το εθνικό μουσείο των Τιράνων στο κέντρο της πόλης. Επιλέξτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Αλβανία με τις απευθείας πτήσεις των αεροπορικών εταιρειών Olympic Air σε συνεργασία με την Aegean Airlines, ή με ανταποκρίσεις πτήσεων των αερογραμμών της Turkish Airlines μέσω Κωνσταντινούπολης. Οι επιβάτες ελληνικής υπηκοότητας ταξιδεύουν στην Αλβανία με την ταυτότητα τους (νέου τύπου-με λατινικούς χαρακτήρες) ή με έγκυρο διαβατήριο.

Αναζητήστε τις πτήσεις που θέλετε για Αλβανία, συγκρίνετε τις τιμές εισιτηρίων διαφορετικών αεροπορικών εταιρειών και κάντε απευθείας κράτηση των αεροπορικών σας εισιτηρίων.

Αεροπορικά εισιτήρια για Αλβανία με το petas.gr

Με μία πολύβουη πρωτεύουσα, γοητευτικά παραλιακά τοπία και πανύψηλα επιβλητικά βουνά στα βόρεια σύνορα της, η Αλβανία καλεί, όλους όσοι ενδιαφέρονται για το ανεπιτήδευτο, να την εξερευνήσουν. Το εθνικό νόμισμα της χώρας είναι τα leke (LEK). Τα δολλάρια και τα ευρώ είναι τα πιο δημοφιλή ξένα νομίσματα. Πριν αναχωρήσετε από την Αλβανία φροντίστε να έχετε ξοδέψει όλα τα leke σας καθώς, αφού αναχωρήσετε οριστικά, δε θα έχετε την ευκαιρία να τα ανταλλάξετε οπουδήποτε αλλού.