Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στην ΑλεξανδρούποληΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στην Αλεξανδρούπολη

Στην Αλεξανδρούπολη ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ σύγχρονων ξενοδοχείων με εξαιρετικές ανέσεις και υποδομές. Τα περισσότερα καταλύματα τεσσάρων και πέντε αστέρων διαθέτουν πισίνες, εστιατόρια, γυμναστήρια, καταστήματα και αίθουσες εκδηλώσεων και βρίσκονται ακριβώς έξω από την πόλη. Τα ξενοδοχεία που βρίσκονται στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης είναι χαμηλότερης κατηγορίας και πιο οικονομικά.

Αξιοθέατα στην Αλεξανδρούπολη

Η Αλεξανδρούπολη, γνωστή κυρίως για τον περίφημο φάρο της, είναι ένα κομβικό γεωγραφικό σημείο που συνδυάζει αρμονικά το βουνό με τη θάλασσα και όλα αυτά υπό τη σκέπη μιας βαθιάς οικολογικής συνείδησης. Σταυροδρόμι μεταξύ Ευρώπης και Ασίας, αφήνει μία ιδιαίτερη και έντονη εντύπωση στον επισκέπτη. Είναι μία πόλη που προσφέρεται για χαλάρωση στους όμορφους παραθαλάσσιους οικισμούς όπως η Μάκρη και η Μεσημβρία. Παράλληλα μπορείτε κάλλιστα να περιηγηθείτε στα κοντινά ορεινά χωριά όπως ο Ποταμός και η Κίρκη. Κάποια από τα πολυτελή ξενοδοχεία της Αλεξαδρούπολης βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την ακτή, με πληθώρα παροχών, όπως πισίνες για μεγάλους και παιδιά. Οι οικολογικές ευαισθησίες των κατοίκων της Αλεξανδρούπολης πηγάζουν και από την εγγύτητα της πόλης με το δέλτα του Έβρου και το δάσος της Δαδιάς, που αξίζει να επισκεφθείτε για να θαυμάσετε από κοντά το μεγαλείο της φύσης.

Ξενοδοχεία στην Αλεξανδρούπολη με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Αλεξανδρούπολη. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά εισιτήρια για Αλεξανδρούπολη στις χαμηλότερες τιμές!