Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στο ΆμστερνταμΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στο Άμστερνταμ

Το Άμστερνταμ με τα ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής κτίρια, τα κανάλια, τα μουσεία και τα πολύβουα «κόκκινα φανάρια» παραμένει διαχρονικά ένας από τους πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς. Μια τόσο μοντέρνα πόλη δε θα μπορoύσε παρά να διαθέτει μοναδικά design ξενοδοχεία με θέα στα κανάλια του ποταμού Amstel.

Αξιοθέατα στο Άμστερνταμ

Όποιο κι αν είναι το κίνητρο, διασκέδαση σε ένα jazz bar ή σε ένα coffee shop, περιήγηση στο σπίτι του Rembrandt ή στο μουσείο Van Gogh, η καλοπέραση στο Άμστερνταμ είναι εγγυημένη. Τα ξενοδοχεία είναι πολλά και εκτείνονται σε όλη τη ζώνη τουριστικού ενδιαφέροντος. Οι περισσότεροι ταξιδιώτες επιλέγουν να μείνουν κοντά στην πλατεία Dam, όμως το τακτικό και ευρύ συγκοινωνιακό δίκτυο επιτρέπει να μείνετε και σε λιγότερο κεντρικά σημεία της πόλης. Κατά την παραμονή σας στο Άμστερνταμ μην παραλείψετε να γευθείτε από υπαίθρια μαγαζιά βάφλες με φρέσκα φρούτα ή σοκολάτα, να αγοράσετε βολβούς τουλίπας από τη Flower Market και να πιείτε μία μπύρα σε ένα από τα μαγαζιά της πλατείας Spui όπου λειτουργεί και η υπαίθρια αγορά βιβλίου και γκραβούρας. Επίσης καλό θα ήταν να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο που να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο ώστε να τσεκάρετε επί τόπου τα διάφορα events που παίζουν διαρκώς στην πόλη.

Ξενοδοχεία στο Αμστερνταμ με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Άμστερνταμ. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικα εισητηρια για Αμστερνταμ στις χαμηλότερες τιμές!