Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για ΑνκόναΦθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ανκόνα

Ετοιμάζετε ταξίδι για Ανκόνα και ψάχνετε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια; Στο petas.gr θα βρείτε δρομολόγια για Ανκόνα και όπου αλλού θέλετε.

Πληροφορίες λιμανιού Ανκόνας

Το λιμάνι της Ανκόνα βρίσκεται στην περιοχή Μάρκε, στην κεντρική Ιταλία, στην Αδριατική. Πολλοί επιλέγουν να ταξιδέψουν με πλοίο από Ελλάδα προς Ανκόνα προκειμένου να μεταβούν στους παραδοσιακούς οικισμούς της Τοσκάνης, στην υπέροχη Φλωρεντία, ή ακόμα στη Γαλλία, στην Ελβετία και στην Αυστρία. Τα πλοία των ακτοπλοϊκών εταιρειών Superfast, Minoan Lines και Anek Lines πραγματοποιούν δρομολόγια από Πάτρα προς το λιμάνι της Ανκόνα με τυχόν ενδιάμεσους προορισμούς στην Ηγουμενίτσα και την Κέρκυρα. Αν και το ταξίδι είναι πολύωρο, η εν πλω εμπειρία είναι εκπληκτική καθώς τα υπερσύγχρονα Superfast της ομώνυμης εταιρείας, τα Olympic Champion και Hellenic Spirit της Anek Lines καθώς και τα Cruise Europa, Cruise Olympia της Minoan Lines διαθέτουν εξαιρετικές υπηρεσίες, με καταστήματα, πισίνες, μπαρ, disco και εστιατόρια. Το λιμάνι της Ανκόνα εξυπηρετείται με καθημερινά δρομολόγια από Πάτρα και Ηγουμενίτσα καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Αν είστε φοιτητής, νέος ως είκοσι έξι ετών, επιβάτης άνω των εξήντα ετών, ή ταξιδεύετε με την οικογένεια σας, θα βρείτε προσφορές και εκπτωτικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ανκόνα. Τα δρομολόγια από Πάτρα πραγματοποιούνται κάθε μεσημέρι και απόγευμα, με άφιξη στην Ανκόνα την επόμενη μέρα, κατά τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες αντίστοιχα.

Αναζητήστε τα δρομολόγια που θέλετε για Ανκόνα, ενημερωθείτε τόσο για τις τιμές ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, όσο και για πτήσεις αεροπορικών εταιρειών και κάντε απευθείας κράτηση των αεροπορικών ή ακτοπλοϊκών σας εισιτηρίων.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ανκόνα με το petas.gr

Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ανκόνα και όπου αλλού θέλετε εύκολα και απλά στο petas.gr! Επωφεληθείτε από τις προσφορές και τις τιμές μας και κάντε online κράτηση των αεροπορικών ή ακτοπλοϊκών σας εισιτηρίων!