Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Αεροπορικά Εισιτήρια ΑυστραλίαΦθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Αυστραλία

Μία ήπειρος μακρινή και ενδιαφέρουσα, γεμάτη αντιθέσεις και εξωτικά για τα ευρωπαϊκά δεδομένα τοπία: Αυτή είναι η Αυστραλία! Κάντε το ταξίδι της ζωής σας με τα πλέον φθηνα αεροπορικα εισητήρια για Αυστραλία, αναζητώντας τους πιο βολικούς συνδυασμούς πτήσεων μέσα από το online σύστημα κρατήσεων του petas.gr. Οργανώστε εκτεταμένες περιηγήσεις στο Σύδνεϋ, τη Μελβούρνη, το Μπρίσμπεϊν, την Τασμανία, νιώστε την αύρα του ωκεανού, διανύστε απέραντα τοπία άγριας ομορφιάς και απαθανατίστε με το φωτογραφικό σας φακό τα μοναδικά γαλάζια βουνά!

Πληροφορίες αεροδρομίων Αυστραλίας

Η Αυστραλία είναι ένας μακρινός και συνάμα συναρπαστικός προορισμός με αχανείς εκτάσεις και μεγαλουπόλεις. Κύριοι πόλοι έλξης αποτελούν το Σύδνεϋ και η Μελβούρνη. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας (ATH) συνδέεται με τα αεροδρόμια του Σύδνεϋ (SYD) και της Μελβούρνης (MEL) αντίστοιχα με πτήσεις μέσω Ντόχα, Άμπου Ντάμπι, Μπανγκόκ και Σιγκαπούρης. Η μέση διάρκεια των πτήσεων είναι περίπου είκοσι ώρες. Αναζητήστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Αυστραλία (Σύδνεϋ και Μελβούρνη) με τις αεροπορικές εταιρείες Thai Airways, Qatar Airways, Emirates, Etihad σε συνεργασία με Olympic Air και Singapore Airlines. Οι πολίτες με ελληνική υπηκοότητα ταξιδεύουν στην Αυστραλία με το διαβατήριο τους. Επίσης σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς απαιτείται και βίζα για την είσοδο στη χώρα. Βάσει περιορισμών που έχουν καθοριστεί από την αυστραλιανή κυβέρνηση απαγορεύεται η μεταφορά υγρών, σπρέι και τζελ στις πτήσεις με προορισμό τους αερολιμένες της χώρας. Σε περίπτωση που εντοπιστούν στις αποσκευές σας προϊόντα υγρής μορφής σε ποσότητες άνω των 100ml κατάσχονται πριν την επιβίβαση σας στο αεροσκάφος. Έχετε όμως τη δυνατότητα να προμηθευτείτε και να μεταφέρετε τέτοια προϊόντα στα καταστήματα Duty Free των ενδιάμεσων σταθμών (transit) υπό την προϋπόθεση να είναι ασφαλώς και αεροστεγώς συσκευασμένα τηρώντας όλους τους κανονισμούς ασφαλείας.

Αναζητήστε τις πτήσεις που θέλετε για Αυστραλία, συγκρίνετε τις τιμές εισιτηρίων διαφορετικών αεροπορικών εταιρειών και κάντε απευθείας κράτηση των αεροπορικών σας εισιτηρίων.

Αεροπορικά εισιτήρια για Αυστραλία με το petas.gr

Στην Αυστραλία θα έχετε τη δυνατότητα να επιδοθείτε σε πολλά και συναρπαστικά σπορ και δραστηριότητες: Από ράγκμπι, γκολφ, ποδηλασία και wind surfing μέχρι βόλτες με καμήλα, αερόστατο ή ελικόπτερο, η επιλογή είναι δική σας. Ο συνδυασμός γνήσιας παράδοσης (Αβορίγινες) και σύγχρονης αρχιτεκτονικής (ουρανοξύστες, Όπερα Σύδνεϋ) καθώς και οι εναλλαγές τοπίων (έρημος, βουνά, ποτάμια, ωκεανός) θα σας αφήσουν έκθαμβους. Πρόκειται περί ταξιδίου ζωής που πραγματικά αξίζει τον κόπο και το χρόνο σας!