Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για ΜπάριΦθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Μπάρι

Ετοιμάζετε ταξίδι στο Μπάρι και ψάχνετε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια; Στο petas.gr θα βρείτε δρομολόγια για Μπάρι και όπου αλλού θέλετε.

Πληροφορίες λιμανιού Μπάρι

Το Μπάρι, η πρωτεύουσα της περιφέρειας της Απουλίας, είναι ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια της νότιας Ιταλίας, στην Αδριατική. Το σύγχρονο οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο που συνδέει το λιμάνι του Μπάρι με την υπόλοιπη νότια και κεντρική Ιταλία επιτρέπει στον ταξιδιώτη να περιηγηθεί άνετα και γρήγορα σε αξιόλογους προορισμούς όπως η Νάπολη, η Σικελία, η Μεσίνα, το Τάραντο, το Σαλέρνο, ακόμα και η Ρώμη. Το ίδιο το Μπάρι διαθέτει σημαντικά αξιοθέατα, όπως η Βασιλική Σαν Νικολά και ο καθεδρικός ναός Σαν Σαμπίνο. Πολλοί επιλέγουν να ταξιδέψουν ως εκεί, προκειμένου να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους, ψωνίζοντας από τα καταστήματα outlet της Via Sparano, υψηλής ποιότητας ιταλικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Οι αναχωρήσεις για το λιμάνι του Μπάρι πραγματοποιούνται καθημερινά, όλο το χρόνο, από την Πάτρα με ενδιάμεση στάση για επιβίβαση και αποβίβαση στην Ηγουμενίτσα. Το ταξίδι διαρκεί δεκα τέσσερις ώρες περίπου, με απογευματινές αναχωρήσεις και άφιξη την επόμενη μέρα το πρωί. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Μπάρι θα βρείτε με την εταιρεία Superfast. Παρ' όλη τη σχετικά μεγάλη διάρκεια του ταξιδιού, η ώρα εν πλω περνά ευχάριστα χάρις στις προσφερόμενες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη γραμμή Πάτρα - Μπάρι διαθέτουν ειδικές προσφορές για φοιτητές, νέους ως είκοσι έξι ετών, ταξιδιώτες από εξήντα ετών και πάνω καθώς και τετραμελείς οικογένειες.

Αναζητήστε τα δρομολόγια που θέλετε για Μπάρι, ενημερωθείτε τόσο για τις τιμές ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, όσο και για πτήσεις αεροπορικών εταιρειών και κάντε απευθείας κράτηση των αεροπορικών ή ακτοπλοϊκών σας εισιτηρίων.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Μπάρι με το petas.gr

Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Μπάρι και όπου αλλού θέλετε εύκολα και απλά στο petas.gr! Επωφεληθείτε από τις προσφορές και τις τιμές μας και κάντε online κράτηση των αεροπορικών ή ακτοπλοϊκών σας εισιτηρίων!