Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Αεροπορικά Εισιτήρια ΒέλγιοΦθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Βέλγιο

Εμβαθύνετε στον κόσμο των κόμικς και στην αίγλη των κάστρων, γευθείτε μοναστηριακές μπύρες και μύδια, ελάτε κοντά στη φύση ακόμα και στο κέντρο της πόλης, χαλαρώνοντας σ' έναν ανθισμένο κήπο. Επισκεφθείτε περίφημα μουσεία (Καλών Τεχνών, Αυτοκινήτου, Μουσικών Οργάνων, Art Nouveau) και φωτογραφίστε όπως τόσοι άλλοι επισκέπτες το διάσημο αγαλματίδιο "Manneken-Pis". Αυτά και άλλα πολλά μπορείτε να χαρείτε εξασφαλίζοντας μέσα από την online μηχανή αναζήτησης του petas.gr τα πιο φθηνά αεροπορικα εισητηρια για Βέλγιο!

Πληροφορίες αεροδρομίων Βελγίου

Το Βέλγιο διαθέτει τρία βασικά αεροδρόμια (Antwerp -ANR, Brussels South Charleroi Airport -CRL), τα οποία εξυπηρετούν προγραμματισμένα και μη δρομολόγια, ο πιο σημαντικός αερολιμένας όμως είναι αυτός των Βρυξελλών και συγκεκριμένα το Brussels Airport (BRU). Το γραφείο πληροφοριών του αεροδρομίου βρίσκεται στις αφίξεις και εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό καθημερινά από τις 6 π.μ. μέχρι τις 9 μ.μ. Οι επιβάτες με κινητικές δυσκολίες ή όσοι ταξιδεύουν με μωρά, αισθάνονται ασφάλεια και σιγουριά στους χώρους του Brussles International Airport μιας και διατίθενται ράμπες και ειδικοί χώροι στις τουαλέτες προς διευκόλυνση τους. Τα εστιατόρια είναι αρκούντως συνεργάσιμα όσον αφορά στο ενδεχόμενο παροχής ζεστού νερού για την τροφή των μωρών. Το αεροδρόμιο συμμορφώνεται πλήρως με τη φλαμανδική νομοθεσία περί ελαχιστοποίησης και καταμέτρησης του θορύβου που μεταδίδεται από τη λειτουργία του στον περιβάλλοντα χώρο. Στον αερολιμένα-πολυχώρο των Βρυξελλών έχετε επίσης τη δυνατότητα να επισκεφθείτε μοντέρνα καταστήματα, να περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε κομμωτήριο, να οργανώσετε τα επαγγελματικά σας meetings, να αποθηκεύσετε με ασφάλεια τις αποσκευές σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Πετάξτε λοιπόν στο Βέλγιο με τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια! Ταξιδέψτε με απευθείας πτήσεις των Aegean Airlines & Brussels Air από Αθήνα (διάρκεια πτήσης 3 ώρες και τριάντα λεπτά). Βρεθείτε στη βελγική πρωτεύουσα πετώντας από Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα με ανταποκρίσεις δρομολογίων των Lufthansa, Cyprus Airways, Austrian Airlines, Air France, KLM κ.α.

Αεροπορικά εισιτήρια για Βέλγιο με το petas.gr

Οι κάτοικοι του Βελγίου ζώντας πάντα ανάμεσα στους ισχυρούς (Γαλλία, Αγγλία, Ολλανδία, Γερμανία) ενσωμάτωσαν στον πολιτισμό τους τα αντίστοιχα έθιμα, και ανέπτυξαν ένα γόνιμο εμπορικό δούναι και λαβείν ώστε, άξια θα έλεγε κανείς, το Βέλγιο αποκαλείται σήμερα "η καρδιά της Ευρώπης". Ο κάθε λαός θα βρεί στοιχεία από την κουλτούρα του στις Βρυξέλλες και θα μείνει έκθαμβος από τη μεσαιωνική ομορφιά της Γάνδης και της Μπρυζ. Μην παραλείψετε να αφιερώσετε χρόνο στις υπαίθριες αγορές των Βρυξελλών. Εκεί θα βρείτε πολύτιμους θησαυρούς, των οποίων την τιμή μπορείτε κάλλιστα να παζαρέψετε. Οι λάτρεις της σοκολάτας και δη της διαβόητης βελγικής, θα κάνουν οπωσδήποτε ένα πέρασμα από την Place du Grand Sablon ή Grote Zavel, έστω για να θαυμάσουν τις βιτρίνες των Neuhaus, Pierre Marcolini & Wittamer, όπου "εκτίθενται" σαν να επρόκειτο για κομψά κοσμήματα, σοκολατένιοι πειρασμοί για όλα τα γούστα. Επειδή το Βέλγιο είναι η διοικητική πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ουκ ολίγοι διπλωματικοί υπάλληλοι το επισκέπτονται τακτικά, έτσι αν αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες, καλό θα ήταν να εξασφαλίσετε από νωρίς τις κρατήσεις σας κλείνοντας τα πιο φθηνά αεροπορικά εισητήρια για Βέλγιο.