Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στο ΒερολίνοΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στο Βερολίνο

Το Βερολίνο, είναι μία πόλη που σίγουρα αξίζει να επισκεφθεί κανείς. Ουσιαστικά πρόκειται για δύο πόλεις, το ανατολικό και το δυτικό Βερολίνο, με εξαιρετικό ιστορικό ενδιαφέρον, πλούσια κουλτούρα και πολύ πράσινο. Μπορείτε να επιλέξετε ξενοδοχείο στο ανατολικό ή στο δυτικό κομμάτι της πόλης, ούτως ή άλλως και οι δύο πλευρές του Βερολίνου διαθέτουν πολλά αξιοθέατα.

Αξιοθέατα στο Βερολίνο

Τα ξενοδοχεία στο Βερολίνο θα σας εξασφαλίσουν μια τέλεια διαμονή. Όπου κι αν μείνετε, χάρις στο οργανωμένο δίκτυο των αστικών συγκοινωνιών, θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα. Επισκεφθείτε την πύλη του Βραδεμβούργου, το «νησί των Μουσείων», ένα συγκρότημα μουσείων που περιβάλλεται από νερό, με πιο ενδιαφέρον το Μουσείο της Περγάμου, την κεντρική πλατεία του Ανατολικού Βερολίνου, AlexanderPlatz, και φυσικά το Τείχος και το Checkpoint Charlie. Μην παραλέιψετε, επίσης, να δοκιμάσετε υπέροχες γερμανικές μπύρες σε συνδυασμό με παραδοσιακά λουκάνικα, αλλά και να γνωρίσετε την καλλιτεχνική ζωή του Βερολίνου, με την Όπερα, τα θέατρα, τα εναλλακτικά μπαράκια και τα μεγάλα κλαμπ.

Ξενοδοχεία στο Βερολίνο με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Βερολίνο. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά εισιτήρια για Βερολίνο στις χαμηλότερες τιμές!