Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για ΜπρίντιζιΦθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Μπρίντιζι

Ετοιμάζετε ταξίδι για Μπρίντιζι και ψάχνετε φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια; Στο petas.gr θα βρείτε δρομολόγια για Μπρίντιζι και όπου αλλού θέλετε.

Πληροφορίες λιμανιού Μπρίντιζι

Το Μπρίντιζι είναι ένα από τα πιο σημαντικά λιμάνια της νότιας Ιταλίας, στην Αδριατική και συγκεκριμένα στην περιοχή Απουλία. Πολλοί επιβάτες επιλέγουν να ταξιδέψουν από την Πάτρα προς το λιμάνι του Μπρίντιζι προκειμένου να περιηγηθούν στα όμορφα τοπία και στα αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής, στην πόλη Τάραντο που διαθέτει μουσείο με αρχαίους ελληνικούς θυσαυρους, στο Λέτσε, το οποίο αποκαλείται χαρακτηριστικά "μικρή Φλωρεντία του νότου" αλλά και στη Σικελία καθώς και στα ιστορικά χωριά του ιταλικού νότου με ελληνικό παρελθόν και ταυτότητα. Και το ίδιο το Μπάρι προσελκύει επισκέπτες για τα μνημεία του, τον περίφημο καθεδρικό ναό, τους ρωμαϊκούς στύλους, οι οποίοι αποτελούν και σύμβολο της πόλης και τα μεσαιωνικά κάστρα της περιοχής. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Μπρίντιζι διαθέτει η εταιρεία Endeavor Lines η οποία πραγματοποιεί σχεδόν καθημερινά δρομολόγια από την Πάτρα με ενδιάμεση στάση για επιβίβαση και αποβίβαση στην Ηγουμενίτσα. Οι αναχωρήσεις των πλοίων Elli T και Ionian Queen των Endeavor Lines αναχωρούν κατά τις απογευματινές ώρες με άφιξη το πρωί της επόμενης μέρας. Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που ταξιδεύουν στο λιμάνι του Μπρίντιζι παρέχουν ειδικές εκπτώσεις σε φοιτητές, νέους ως είκοσι έξι ετών, οικογένειες και ταξιδιώτες άνω των εξήντα ετών.

Αναζητήστε τα δρομολόγια που θέλετε για Μπρίντιζι, ενημερωθείτε τόσο για τις τιμές ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, όσο και για πτήσεις αεροπορικών εταιρειών και κάντε απ' ευθείας κράτηση των αεροπορικών ή των ακτοπλοϊκών σας εισιτηρίων.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Μπρίντιζι με το petas.gr

Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Μπρίντιζι και όπου αλλού θέλετε εύκολα και απλά στο petas.gr! Επωφεληθείτε από τις προσφορές και τις τιμές μας και κάντε online κράτηση των αεροπορικών ή ακτοπλοϊκών σας εισιτηρίων!