Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στις ΒρυξέλλεςΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στις Βρυξέλλες

Οι Βρυξέλλες, πρωτεύουσα του Βελγίου και διοικητικό κέντρο της ευρωπαϊκής ένωσης αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες ταξιδιωτών επαγγελματιών, διπλωματών και μη. Μία πόλη όπου χτυπά η καρδιά της Ευρώπης δε θα μπορούσε παρά να διαθέτει ξενοδοχεία όλων των στυλ και κατηγοριών, τα οποία ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις όλων όσοι επισκέπτονται τις Βρυξελλές.

Αξιοθέατα στις Βρυξέλλες

Εάν βρίσκεστε στις Βρυξέλλες για επαγγελματικούς λόγους προτιμήστε ένα ξενοδοχείο με business center και ελεύθερη πρόσβαση στο internet. Οι Βρυξέλλες συνδυάζουν τη γαλλική με τη φλαμανδική κουλτούρα, τη μεσαιωνική με τη σύγχρονη τέχνη και τις διπλωματικές δραστηριότητες με την καλοπέραση στα όμορφα καφέ. Το βασικό αξιοθέατο της πόλης είναι η “Grandplace”, η κεντρική πλακόστρωτη πλατεία, η οποία είναι περιτριγυρισμένη από υπέροχα κτίρια όπως το γοτθικού ρυθμού δημαρχείο με τον εντυπωσιακό πύργο στο κέντρο του. Οι Βρυξέλλες διαθέτουν και πολύ σημαντικά μουσεία όπως το Βασιλικό Μουσείο Καλών Τεχνών που αποτελείται από το Μουσείο Αρχαιοτήτων και το μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Ξενοδοχεία στις Βρυξέλλες με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στις Βρυξέλλες. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά εισιτήρια για Βρυξέλλες στις χαμηλότερες τιμές!