Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στο ΒουκουρέστιΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στο Βουκουρέστι

Το Βουκουρέστι αν και γεωγραφικά βρίσκεται στα Βαλκάνια από άποψη αισθητικής και αρχιτεκτονικής θα μπορούσε να συναγωνίζεται μία πόλη της βόρειας Ευρώπης καθώς διαθέτει μεγάλους δρόμους και επιβλητικά κτίρια! Διεθνείς αλυσίδες έχουν εγκαινιάσει τα τελευταία χρόνια μεγαλοπρεπή ξενοδοχεία στο κέντρο του Βουκουρεστίου με ξεχωριστές ανέσεις και παροχές.

Αξιοθέατα στο Βουκουρέστι

Το σήμα κατατεθέν του Βουκουρεστίου είναι η Βουλή ή «Το Σπίτι του Λαού», το οποίο κατέχει ρεκόρ Γκίνες λόγω του μεγέθους του, το δεύτερο μεγαλύτερο στον κόσμο μετά το Λευκό Οίκο! Το ιστορικό κομμάτι του Βουκουρεστίου εκτείνεται κατά μήκος της λεωφόρου Νίκης με διατηρητέα κτίρια και ξενοδοχεία. Εκεί θα έχει κανείς την ευκαιρία να θαυμάσει το Ιστορικό μουσείο, το διάσημο Athenaeum, τα Βασιλικά Ανάκτορα που πλέον φιλοξενούν το Εθνικό Μουσείο Τέχνης της Ρουμανίας και το παλάτι του Γεωργίου Ενέσκου. Αξίζει επίσης στο Βουκουρέστι και μία επίσκεψη στους όμορφους κήπους Gradina Botanica, Cismigiu καθώς και στο βοτανικό μουσείο. Πολλοί είναι αυτοί που δεν παραλείπουν μία αξέχαστη ημερήσια εκδρομή στο κάστρο Bran του κόμη Δράκουλα, κοντά στο χωριό Brasov της Τρανσυλβανίας.

Ξενοδοχεία στο Βουκουρέστι με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Βουκουρέστι. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά εισιτήρια για το Βουκουρέστι στις χαμηλότερες τιμές!