Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στη ΒουδαπέστηΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στη Βουδαπέστη

Η Βουδαπέστη, μοιάζει χωρισμένη στα δύο από τον ποταμό Δούναβη, στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για δύο πόλεις, τη Βούδα και την Πέστη οι οποίες ενώνονται με τις ξεχωριστής αρχιτεκτονικής γέφυρες και συνθέτουν ένα πανέμορφο σκηνικό για τον ταξιδιώτη. Επιλέξτε ένα ξενοδοχείο που να στεγάζεται σε καλοδιατηρημένο κτίριο κλασικού ρυθμού με θέα στο Δούναβη και νιώστε την ατμόσφαιρα μιας άλλης, ρομαντικής Βουδαπέστης!

Αξιοθέατα στη Βουδαπέστη

Η πόλη διαθέτει και ξενοδοχεία με εκπληκτικές υποδομές, όπως εσωτερικές πισίνες, υπάρχουν όμως και πιο οικονομικές μονάδες. Παρ’ όλη την ταραχώδη ιστορία της η Βουδαπέστη έχει καταφέρει να διατηρήσει ένα έξοχο ιστορικό κέντρο που αποτελείται από κτίρια μοναδικά, σε στυλ μπαρόκ-ροκοκό, με κορυφαίο αυτό στο οποίο στεγάζεται το κοινοβούλιο της χώρας. Μία κρουαζιέρα στα νερά του Δούναβη κατά μήκος της Βουδαπέστης είναι ένας έξοχος τρόπος να περιπλανηθεί το μάτι στις ομορφιές της πόλης. Η Βουδαπέστη διαθέτει επίσης μεγάλο αριθμό εκκλησιών με σημαντικότερη τη βασιλική του Αγίου Στεφάνου και ένα πανέμορφο κάστρο στις όχθες του ποταμού το οποίο το βράδυ φωταγωγείται και αναδεικνύεται με μοναδικό τρόπο.

Ξενοδοχεία στη Βουδαπέστη με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Βουδαπέστη. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά εισιτήρια για τη Βουδαπέστη στις χαμηλότερες τιμές!