Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Αεροπορικά Εισιτήρια ΒουλγαρίαΦθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Βουλγαρία

Ένας προορισμός που συνδυάζει γεωγραφική εγγύτητα από Ελλάδα και Κύπρο, οικονομία λόγω χαμηλών τιμών και αμεσότητα λόγω απευθείας πτήσεων. Αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι η χώρα έχει να επιδείξει ενδιαφέροντα αξιοθέατα, χοινοδρομικά κέντρα και παραθαλάσσια θέρετρα στη Μαύρη θάλασσα, τότε το μόνο που απομένει για την τελική μας απόφαση είναι η εύρεση των πιο φθηνών αεροπορικών εισητηρίων για Βουλγαρία μέσα από το petas.gr!

Πληροφορίες αεροδρομίων Βουλγαρίας

Η Βουλγαρία είναι ένας προορισμός τον οποίο επισκέπτονται συχνά οι Έλληνες και κύπριοι ταξιδιώτες για σπουδές, επαγγελματικές δραστηριότητες, τουρισμό (κυρίως θρησκευτικό) και ψώνια. Η πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια, χαρακτηρίζεται από αρχιτεκτονικά κομψοτεχνήματα, τόσο δυτικότροπων όσο και ανατολικών επιρροών, μεγάλες λεωφόρους και καταπράσινα πάρκα. Η Σόφια διαθέτει ένα διεθνές αεροδρόμιο, το Letishte-Sofia Vrazhdebna (SOF). Ταξιδέψτε με φθηνά αεροπορικα εισιτηρια για Βουλγαρία με απευθείας πτήσεις των αερομεταφορέων Olympic Air σε συνεργασία με Aegean Airlines και Cyprus Airways, με Bulgaria Air και Air Malta, από Αθήνα προς Σόφια. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι μία ώρα και δέκα πέντε λεπτά. Πετάξτε και από Λάρνακα προς Σόφια με δρομολόγια των Bulgaria Air και Cyprus Airways σε δύο ώρες και είκοσι λεπτά. Οι επιβάτες ελληνικής και κυπριακής υπηκοότητας ταξιδεύουν στη Βουλγαρία με την ταυτότητα τους (νέου τύπου, με λατινικούς χαρακτήρες) ή με το διαβατήριο τους. Εκτός από ταξί, οι ταξιδιώτες που φθάνουν στο αεροδρόμιο της Σόφιας μπορούν να επιλέξουν για τη μετάβαση τους στο πανεπιστήμιο ή στον πλησιέστερο σταθμό μετρό, λεωφορείο (Νο 84 & 384 αντίστοιχα). Υπάρχει και ένα πούλμαν (Νο 30), το οποίο πραγματοποιεί τακτικά δρομολόγια από τον αερολιμένα προς το κέντρο της πόλης.

Αναζητήστε τις πτήσεις που θέλετε για Βουλγαρία, συγκρίνετε τις τιμές εισιτηρίων διαφορετικών αεροπορικών εταιρειών και κάντε απευθείας κράτηση των αεροπορικών σας εισιτηρίων.

Αεροπορικά εισιτήρια για Βουλγαρία με το petas.gr

Ανακαλύψτε τις ομορφιές της Βουλγαρίας που προκύπτουν μέσα από πλήθος αντιθέσεων με προεξέχουσα αυτή μεταξύ της κοσμοπολίτικης Σόφιας και της ανεπιτήδευτης υπαίθρου, όπου εκτείνονται παρθένα δάση, εντυπωσιακά μοναστήρια και αγροτικά χωριά. Αν και οι τιμές αυξήθηκαν αισθητά από τότε που η Βουλγαρία έγινε μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα κόστη για τους ταξιδιώτες (μετακινήσεις, φαγητό, διασκέδαση, διαμονή, είσοδοι σε μουσεία) παραμένουν εξαιρετικά χαμηλά σε σύγκριση με τις δημοφιλείς ευρωπαϊκές χώρες της δύσης. Μη χάνετε λοιπόν καιρό, αποκτήστε τα πιο φθηνά αεροπορικά εισητήρια για Σόφια και εξορμήστε στη μυστηριώδη και γοητευτική Βουλγαρία!