Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Αεροπορικά Εισιτήρια ΚαναδάΦθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Καναδά

Ανακαλύψτε απέραντα δάση, λίμνες, εξαίσια φυσικά τοπία, αλλά και σύγχρονες μεγαλουπόλεις στον υπέροχο Καναδά! Παρακολουθήστε συγκλονιστικούς αγώνες χόκεϊ επί πάγου, κάντε σκι, ελάτε σ' επαφή με τις ινδιάνικες καταβολές και παραδόσεις του τόπου και ζήστε ανεπανάληπτες εμπειρίες. Οργανώστε τις διακοπές σας όπως εσείς επιθυμείτε και εμπιστευθείτε την online μηχανή αναζήτησης του petas.gr για τα πιο φθηνα αεροπορικα εισητήρια για Καναδά!

Πληροφορίες αεροδρομίων Καναδά

Ο Καναδάς είναι ένας από τους σημαντικότερους προορισμούς για τους Έλληνες ταξιδιώτες μας και σ’ αυτή τη χώρα με τα μαγευτικά φυσικά τοπία και τις σύγχρονες μεγαλουπόλεις ζει μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές κοινότητες. Η Αθήνα συνδέεται με απευθείας πτήσεις τόσο με το Μόντρεαλ, όσο και με το Τορόντο. Η πτήση διαρκεί δέκα ώρες περίπου. Οι επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν στον Καναδά από Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να επιλέξουν μια πτήση με ανταπόκριση στην Αθήνα ή σε μία από τις ευρωπαϊκές πόλεις. Επιλέξτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Καναδά με τις αεροπορικές εταιρείες Air Canada και Air Transat, οι οποίες πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις. Ταξιδέψτε επίσης για Καναδά με ανταποκρίσεις πτήσεων των αερογραμμών Lufthansa, Delta Airlines, British Airways, Swiss, Air France και Turkish Airlines μέσω Μονάχου, Παρισιού, Λονδίνου, Ζυρίχης και Κωνσταντινούπολης αντίστοιχα. Το Montréal-Pierre Elliot Trudeau International Airport (YUL) βρίσκεται 20 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης. Οι μετακινήσεις των επιβατών προς το Μόντρεαλ γίνονται με λεωφορεία αστικά, υπεραστικά, τύπου εξπρές και μη, ταξί, λιμουζίνες και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα. Το Toronto Pearson International Airport (YYZ) βρίσκεται 22 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης. Και σε αυτή την περίπτωση λεωφορεία, ταξί και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα διατίθενται για την άνετη και ασφαλή μετακίνηση των επιβατών προς το Τορόντο και τις πλησιέστερες πόλεις. Οι επιβάτες ελληνικής υπηκοότητας ταξιδεύουν στον Καναδά με το διαβατήριο τους υπό την προϋπόθεση ότι αυτό είναι έγκυρο.

Αναζητήστε τις πτήσεις που θέλετε για Καναδά, συγκρίνετε τις τιμές εισιτηρίων διαφορετικών αεροπορικών εταιρειών και κάντε απευθείας κράτηση των αεροπορικών σας εισιτηρίων.

Αεροπορικά εισιτήρια για Καναδά με το petas.gr

Πετάξτε και από Λάρνακα για Καναδά με ανταποκρίσεις και συνδυασμό πτήσεων των αεροπορικών εταιρειών Aegean Airlines και British Airways. Η μέση διάρκεια ταξιδιού είναι περίπου δεκαπέντε ώρες αναλόγως με την επιλογή δρομολογίων. Οι ταξιδιώτες που αναχωρούν από Κύπρο ταξιδέυουν στον Καναδά με έγκυρο διαβατήριο, κοινώς δε χρειάζεται να μεριμνήσουν για visa.