Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στη ΧίοΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στη Χίο

Η Χίος είναι γνωστή για τη δυναμική της παρουσία στον τομέα της ναυτιλίας και την παραγωγή μαστίχας, είναι όμως κι ένας έξοχος ταξιδιωτικός προορισμός. Στη Χίο μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε ξενοδοχεία που βρίσκονται στη χώρα ή σε αυτά που εκτείνονται κατά μήκος των πιο γνωστών παραλιών του νησιού, όπως ο Καρφάς. Υπάρχουν επίσης παλιά αρχοντικά που έχουν μετετραπεί σε εκπληκτικά ξενοδοχεία στην περιοχή Κάμπος, λίγο έξω από τη χώρα, με σύγχρονες ανέσεις πλην όμως με σεβασμό στην παράδοση.

Αξιοθέατα στη Χίο

Απολαύστε τον ήλιο και τη θάλασσα, τα εκλεκτά προϊόντα της Χίου, θαυμάστε τα υπέροχα χωριά της, έστω κι αν αυτό σημαίνει ότι στο ξενοδοχείο σας θα βρισκόσαστε μόνο την ώρα του ύπνου! Κολυμπήστε στα μοναδικά από γεωλογικής άποψης "Μαύρα Βόλια", χαρείτε τα καθαρά νερά της Ελίντας, του Καρφά και της Αγίας Φωτιάς. Δοκιμάστε την περίφημη μανταρινάδα και γευθείτε σε ένα από τα ταβερνάκια της χώρας μαστέλο, ποικιλίες φρέσκων ψαρικών με συνοδεία ντόπιου ούζου και κλείστε το γεύμα σας με μυρωδάτο γλυκό του κουταλιού. Επισκεφθείτε το Πυργί και θαυμάστε την ιδιαίτερη τεχνοτροπία με την οποία οι κάτοικοι χτίζουν και διακοσμούν τα σπίτια τους, ανακαλύψτε τα Μεστά, τον οχυρωματικό οικισμό από την εποχή του Μεσαίωνα και φτάστε μέχρι τον έρημο πια Ανάβατο, το "Μύστρά του Αιγαίου" όπως αποκαλείται χαρακτηριστικά. Πιείτε το καφεδάκι σας σε ένα από τα αρχοντικά του Κάμπου, ένα απέραντο περιβόλι εσπεριδοειδών λίγο έξω από τη χώρα, όπου κάποια διατηρητέα κτίρια έχουν αξιοποιηθεί και λειτουργούν ως ξενοδοχεία ή καφέ. Η Χίος έχει τη τιμητική της και κατά την πασχαλινή περίοδο όπου οι ανταλλαγές πυροτεχνημάτων δίνουν και παίρνουν, ιδιαίτερα στο χωριό Βροντάδος.

Ξενοδοχεία στη Χίο με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Χίο. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Χίο στις χαμηλότερες τιμές!