Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Αεροπορικά Εισιτήρια ΚοπεγχάγηΦημίζεται κυρίως για το άγαλμα της μικρής γοργόνας που φιλοξενείται στο λιμάνι της, όμως η Κοπεγχάγη είναι πολλά περισσότερα από αυτό και σίγουρα αξίζει ένα ταξίδι ως εκεί. Οργανωθείτε εγκαίρως και πετάξτε με φθηνα αεροπορικα εισιτήρια για Κοπεγχάγη, προκειμένου να ζήσετε τη ζωντάνια και τον παλμό της καθημερινότητας στην πρωτεύουσα της Δανίας. Κάντε τις βόλτες σας στο πάνω από 100 ετών πάρκο του Τίβολι και επισκεφθείτε το φαινόμενο που ακούει στο όνομα "Freetown Christiania", μια αυτόνομη συνοικία 850 κατοίκων με ειδικό νομικό καθεστώς, ένα κράτος εν κράτει!

Με ιστορία που έχει την αφετηρία της στο 1043, η Κοπεγχάγη δε θα μπορούσε παρά να διαθέτει ατμοσφαιρικές διαδρομές, με άκρως ενδιαφέροντα κτήρια και κανάλια που προσφέρονται για βόλτες με τουριστικό σκάφος. Ξεναγηθείτε στο "Amalienborg Palace", τη βασιλική κατοικία και επιδοθείτε σε αγορές σουβενίρ και όχι μόνο, στον εμπορικό δρόμο Stroget. Η Δανία και δη η Κοπεγχάγη διακρίνονται για την πρωτοπορία τους στο "interior design", σήμα κατατεθέν τους η απλότητα, η λειτουργικότητα και η ποιότητα. Εκτός των μουσείων με τα σχετικά εκθέματα, μπορείτε να συνδυάσετε την επίσκεψη σας στην Κοπεγχάγη με ένα event για τα "design trends" και μία γνωριμία με τους πιο γνωστούς Δανούς σχεδιαστές (Dansk Design Center).

Πληροφορίες αεροδρομίου Κοπεγχάγης

Το διεθνές αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης (CPH, Kastrup Airport) βρίσκεται σε απόσταση μόλις 8 χλμ νότια του κέντρου της πόλης. Το αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης είναι ένα από τα παλαιότερα της Ευρώπης και το μεγαλύτερο σε σύγκριση με τις υπόλοιπες χώρες του βορρά. Αποτελεί επίσης μία από τις κύριες βάσεις του αερομεταφορέα SAS Scandinavian Airlines. Το αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης διαθέτει τέσσερα Terminals. Το Terminal 1 χρησιμοποιείται για όλες τις πτήσεις εσωτερικού. Τα Terminal 2 & 3 εξυπηρετούν διεθνείς πτήσεις και στο Terminal 4 προσγειώνονται οι εταιρείες χαμηλού κόστους. Ο σιδηροδρομικός σταθμός που εξυπηρετεί τους επιβάτες για τις μετακινήσεις τους στο κέντρο της Κοπεγχάγης και σε άλλες κεντρικές πόλεις της Δανίας και της Σουηδίας βρίσκεται κάτω από το Terminal 3. Η απόσταση μέχρι τον Copenhagen Central Station είναι δώδεκα λεπτά. Οι επιβάτες μπορούν επίσης να μεταβούν στο κέντρο της πόλης με μετρό (γραμμή Μ2), με λεωφορείο (γραμμές 5Α, 35 ,36, 999), με ταξί ή με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο (αυτοκινητόδρομος Ε20).

Ταξιδέψτε απευθείας από Αθήνα με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Κοπεγχάγη με τις αεροπορικές εταιρείες SAS Scandinavian Airlines σε συνεργασία με την Aegean Airlines και με τη Cimber Air. Αναζητήστε επίσης δρομολόγια από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Λάρνακα προς Κοπεγχάγη με ανταποκρίσεις πτήσεων των Malev, Lufthansa, Turkish Airlines, Swiss, Czech Airlines κ.α. μέσω Βουδαπέστης, Βερολίνου, Κωνσταντινούπολης, Ζυρίχης και Πράγας.

Αεροπορικά εισιτήρια για Κοπεγχάγη

Οι Δανοί αγαπούν ιδιαίτερα τα Χριστούγεννα και τα γιορτάζουν κάθε χρόνο τηρώντας ευλαβικά όλες τις παραδόσεις. Δεν υπάρχει λοιπόν ιδανικότερος προορισμός για να νιώσετε την εορταστική θαλπωρή από την Κοπεγχάγη. Χριστουγεννιάτικες αγορές, συναυλίες, "events" και "shows" σας περιμένουν για να ζήσετε τα πιο ατμοσφαιρικά Χριστούγεννα της ζωής σας! Το δε καλοκαίρι τα πάρκα της πόλης σφύζουν από ζωή και σας προσκαλούν σε μία διαρκή γιορτή με πρωτότυπες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Κουκλοθέατρο στο "King's Gardens", βαρκάδα και βόλτες στα κανάλια του "Frederiksberg Gardens", καθώς και κλεφτές ματιές στους ελέφαντες του διπλανού ζωολογικού κήπου, ή δωρεάν συναυλίες στο μεγαλύτερο πάρκο της πόλης (Faelledparken) μπαίνουν στην ημερήσια διάταξη και σας κάνουν να μη θέλετε με τίποτα να εγκαταλείψετε την Κοπεγχάγη!