Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Αεροπορικά εισιτήρια ΚύπροςΦθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Κύπρο

Η Κύπρος αποτελεί σήμα κατατεθέν της πολυτέλειας και της καλοπέρασης. Η εξαιρετική της γεωγραφική θέση της χαρίζει εύκρατο κλίμα σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ τόσο η εγγύτητα της με την Ελλάδα, όσο και οι απευθείας καθημερινές πτήσεις δίνουν την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να πετούν τακτικά για περιήγηση, διασκέδαση και ξεκούραση. Επωφεληθείτε λοιπόν από τις προσφορές και κάντε ένα ονειρεμένο ταξίδι στη Λάρνακα, τη Λευκωσία, τη Λεμεσσό και την Πάφο κλείνοντας τα εισητηρια σας μέσα από την online μηχανή αναζήτησης του petas.gr!

Πληροφορίες αεροδρομίων Κύπρου

Η Κύπρος διαθέτει δύο διεθνή αεροδρόμια, στη Λάρνακα και στην Πάφο. Οι επιβάτες από Αθήνα ταξιδεύουν στη Λάρνακα με καθημερινές πτήσεις των Aegean Airlines, Olympic Air και Cyprus Airways, διάρκειας μίας ώρας και σαράντα πέντε λεπτών. Οι ίδιες εταιρείες εξυπηρετούν με απευθείας πτήσεις το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης. Το ταξίδι κρατά δύο ώρες. Τα περισσότερα δρομολόγια πραγματοποιούνται προς και από τον αερολιμένα της Λάρνακας (Larnaca International Airport –LCA), ο οποίος βρίσκεται 37 χιλιόμετρα από τη Λευκωσία. Αντιστοίχως η απόσταση μεταξύ Λευκωσίας και αεροδρομίου Πάφου είναι 97 χιλιόμετρα. Οι πολίτες χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ταξιδεύουν στην Κύπρο με ταυτότητες νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες) ή με το διαβατήριο τους. Η μετακίνηση των επιβατών από τον αερολιμένα της Λάρνακας προς τη Λευκωσία γίνεται με ταξί (κόστος 60 ευρώ περίπου), ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο ή πούλμαν (Kapnos Airport Shuttle), το οποίο αποτελεί και την πιο φθηνή επιλογή. Η αγορά του εισιτηρίου αξίας 7 ευρώ γίνεται κατά την επιβίβαση από τον οδηγό του λεωφορείου. Η αφετηρία των πούλμαν βρίσκεται επί της λεωφόρου Κυρηνείας, απέναντι από το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του αρχηγείου της αστυνομίας.

Αναζητήστε τις πτήσεις που θέλετε για Κύπρο, συγκρίνετε τις τιμές εισιτηρίων διαφορετικών αεροπορικών εταιρειών και κάντε απευθείας κράτηση των αεροπορικών σας εισιτηρίων.

Αεροπορικά εισιτήρια για Κύπρο με το petas.gr

Ταξιδέψτε στην Κύπρο και χαρείτε τον ήλιο, τις ανέσεις, τις όμορφες διαδρομές και τα παραδοσιακά κρασιά και εδέσματα! Όσοι επιβάτες ταξιδεύουν με το αγαπημένο τους κατοικίδιο και έρχονται από χώρες-μέλη της ΕΕ, θα πρέπει να έχουν μαζί τους διαβατήριο ή πιστοποιητικό υγείας του κατοικιδίου. Για τα ζωάκια όλων των υπολοίπων επισκεπτών οι προϋποθέσεις εισόδου είναι πιο αυστηρές, καθώς εκτός των προαναφερθέντων εγγράφων, δε γίνεται να εισέλθουν στο κυπριακό έδαφος χωρίς το Πιστοποιητικό Εμβολιασμών.