Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στο ΝτουμπάιΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στο Ντουμπάι

Το φουτουριστικό Ντουμπάι μετατράπηκε σε χρόνο ρεκόρ από συμπαθητικό χωριό σε μητρόπολη του αραβικού κόσμου, ίσως το σύγχρονο όγδοο θαύμα της ανθρωπότητας. Στο Ντουμπάι βρίσκεται και το διάσημο Burj Al Arab, το μοναδικό ξενοδοχείο επτά αστέρων στον κόσμο, με εκπληκτικές υποδομές και απαστράπτουσα πολυτέλεια!

Αξιοθέατα στο Ντουμπάι

Γενικότερα πολλοί ουρανοξύστες του Ντουμπάι φιλοξενούν ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών. Πασίγνωστοι οίκοι μόδας όπως αυτός του Giorgio Armani έχουν βάλει την υπογραφή τους στη διακόσμηση και επίπλωση μεγάλων ξενοδοχείων. Εμπορικά κέντρα με τεράστια ποικιλία προϊόντων, τζαμιά, θεματικά πάρκα, σαφάρι στην έρημο, είναι μόνο μερικά από αυτά που μπορεί να κάνει και να θαυμάσει κάποιος στο Ντουμπάι. Είναι η πόλη που αψήφησε τους κλιματικούς νόμους αφού κατάφερε να αποκτήσει χιονοδρομικό κέντρο μέσα στην έρημο και τεχνητό νησί σε σχήμα φοίνικα! Πολλοί είναι αυτοί που συρρέουν ετησίως στο Ντουμπάι για επαγγελματικούς λόγους ή για να δουν από κοντά τα ψηλότερα κτίρια του κόσμου.

Ξενοδοχεία στο Ντουμπάι με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Ντουμπάι. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά εισιτήρια για το Ντουμπάι στις χαμηλότερες τιμές!