Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Ξενοδοχεία στο ΕδιμβούργοΜείνετε στα καλύτερα ξενοδοχεία στο Εδιμβούργο

Το Εδιμβούργο είναι ίσως η ομορφότερη πόλη της Σκωτίας με έντονη πολιτιστική και φοιτητική ζωή. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Εδιμβούργο διαθέτει ίσως το μεγαλύτερο θέατρο στην Ευρώπη χωρητικότητας τριών χιλιάδων θέσεων! Επιλέξτε ένα από τα ξενοδοχεία που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης προκειμένου να αποφύγετε τα αυξημένα κυκλοφοριακά προβλήματα που αποτελούν συχνό φαινόμενο.

Αξιοθέατα στο Εδιμβούργο

Τα περισσότερα αξιοθέατα του Εδιμβούργου βρίσκονται στην παλιά και στη νέα πόλη με απόσταση 15 λεπτών μεταξύ τους. Η πόλη διαθέτει δύο πανέμορφα κάστρα, το Crichton castle και το Edinburgh castle με μεγάλη ιστορία και παράδοση για το λαό της Σκωτίας. Εάν το Εδιμβούργο είναι ο επόμενος προορισμός σας, κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο εγκαίρως καθώς η πόλη αποτελεί πόλο έλξης και για τους απανταχού λάτρεις των φεστιβάλ παγκόσμιας απήχησης που διοργανώνονται ετησίως. Αναφέρουμε ενδεικτικά το διεθνές φεστιβάλ θεάτρου, το "Edinburgh International Film Festival" και το "Edinburgh International Book Festival" που γίνονται κάθε Αύγουστο μετατρέποντας την πόλη σε υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων με γιορτινή ατμόσφαιρα!

Ξενοδοχεία στο Εδιμβούργο με το petas.gr

Βρείτε στο petas.gr τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Εδιμβούργο. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο σας τώρα! Συνδυάστε τις κρατήσεις σας και κλείστε από το petas.gr online αεροπορικά εισιτήρια για το Εδιμβούργο στις χαμηλότερες τιμές!