Επιβάτης
Περισσότερες επιλογές Λιγότερες Επιλογές

Αεροπορικά Εισιτήρια ΑίγυπτοςΦθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Αίγυπτο

Ο προορισμός "Αίγυπτος" αποκαλείται από πολλούς ταξίδι ζωής και όχι άδικα: Η θέα των Πυραμίδων από το αεροσκάφος πριν την προσγείωση, η αίσθηση της ερήμου και οι πολύχρωμες αγορές (Καν Αλ Χαλίλι) του Καϊρου μας δίνουν την αίσθηση του αρχαιολογικού μεγαλείου σε συνδυασμό με την αραβική κουλτούρα. Αφεθείτε στη γοητεία του Νείλου, πηγή ζωής για όλη τη χώρα, χαθείτε ανάμεσα στα ολόχρυσα εκθέματα του μουσείου του Καϊρου (αντικείμενα και κοσμήματα από τον ασύλλητο τάφο του Τουταγχαμών) και θαυμάστε τις αναλλοίωτες μούμιες των πιο σπουδαίων Φαραώ, που φυλάσσονται σε ειδικά κλιματιζόμενες αίθουσες. Μη χάνετε στιγμή, οργανώστε το ταξίδι σας, εξασφαλίζοντας τα πιο φθηνά αεροπορικα εισητηρια για Αίγυπτο μέσα από την online μηχανή αναζήτησης του petas.gr.

Πληροφορίες αεροδρομίων Αιγύπτου

Το γεγονός ότι το Κάϊρο απέκτησε αεροδρόμιο ήδη από τη δεκαετία του '40 καταδεινκύει το μέγεθος της τουριστικής αξίας της Αιγύπτου. Αξίζει ν' αναφερθεί ότι το 1946 ο αερολιμένας του Καϊρου εξυπηρετούσε 200.000 επιβάτες ετησίως. Μετά το 2000 το Cairo International Airport -CAI ανακαινίστηκε πλήρως και πλέον αποτελείται από υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με εξαιρετικά ντόπια υλικά, όπως ο γρανίτης. Στο ισόγειο θα βρείτε καφετέριες, εστιατόρια και καταστήματα duty free, ενώ στον ημιόροφο και στον πρώτο όροφο υπάρχουν economy, business & VIP lounges, καθώς και χώροι στάθμευσης οχημάτων. Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Καϊρου δεν υστερεί σε τίποτα από τους μοντέρνων υποδομών αερολιμένες της δυτικής Ευρώπης και της Αμερικής. Διαθέτει internet cafes, καταστήματα τραπεζών & ΑΤΜ και προγραμματίζει τακτικά δρομολόγια πούλμαν από τον αερολιμένα προς το κέντρο του Καίρου, την περιοχή Haram (Πυραμίδες), τη Γκίζα και άλλα προάστια (Ηλιούπολη, Nasr-City, Zamalek, Maadi, Mohandesin). Ταξιδέψτε από Αθήνα προς Κάϊρο με απευθείας πτήσεις των αεροπορικών εταιρειών Egypt Air και Olympic Air σε μόλις δύο ώρες. Πετάξτε απευθείας από Λάρνακα με τον εθνικό αερομεταφορέα της Αιγύπτου (διάρκεια πτήσης μία ώρα & τριάντα λεπτά), ή εναλλακτικά επιλέξτε συνδυασμό δρομολογίων των Cyprus Airways & Middle East Airlines (μέσω Βυρηττού σε τέσσερις περίπου ώρες). Η Θεσσαλονίκη εξυπηρετείται με ανταποκρίσεις πτήσεων μέσω Αθήνας (Olympic Air ή Aegean Airlines & Egypt Air). Οι Έλληνες και Κύπριοι υπήκοοι χρειάζονται έγκυρο διαβατήριο και βίζα προκειμένου να εισέλθουν στην Αίγυπτο. Η βίζα παραλαμβάνεται από την αιγυπτιακή πρεσβεία της κάθε χώρας, κοστίζει περίπου 20€ και έχει ισχύ για ένα μήνα.

Αναζητήστε τις πτήσεις που θέλετε για Αίγυπτο, συγκρίνετε τις τιμές εισιτηρίων διαφορετικών αεροπορικών εταιρειών και κάντε απευθείας κράτηση των αεροπορικών σας εισιτηρίων.

Αεροπορικά εισιτήρια για Αίγυπτο με το petas.gr

Σε περίπτωση που έχετε αρκετές μέρες στη διάθεση σας, επιλέξτε μια ημερήσια εκδρομή στη νοσταλγική Αλεξάνδρεια. Το άρωμα ελληνικής κουλτούρας θα σας μεθύσει, η μοντέρνα βιβλιοθήκη της πόλης θα σας καταπλήξει και το σπίτι-μουσείο του Καβάφη θα σας γεμίσει υπερηφάνεια. Κατά μήκος της παραλιακής και στις μεγάλες πλατείες δεσπόζουν ελληνικές ιστορικές καφετέριες, που καταμαρτυρούν την αλλοτινή ακμάζουσα κοινότητα εμπόρων και ανθρώπων του πνεύματος. Περάστε από το πατριαρχείο Αλεξανδρείας και ολοκληρώστε τη γνωριμία σας με την πόλη περνώντας από τον Πυλώνα της Πομπηίας. Επισκεφθείτε την Αίγυπτο το χειμώνα, την άνοιξη, ή το φθινόπωρο και αποφύγετε το καλοκαίρι οπότε η θερμοκρασία ανεβαίνει υπερβολικά καθιστώντας προβληματική την οποιαδήποτε ξενάγηση. Αν θέλετε να μυηθείτε στα μυστικά της φαραωνικής παράδοσης, μπείτε στην online μηχανή αναζήτησης του petas.gr και αναζητήστε τα πιο φθηνά αεροπορικά εισητήρια για Αίγυπτο.